Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Доколкото разбрах тойотата била запушила изхода на паркинга за повече от час и хора са предлагали да помогнат да я преместят за да могат да излезнат , но лелката с тойотата отказала. Ако те затворят така безпардонно в паркинг и ти ще изперкаш.
Друг въпрос, че по други места се обаждаш на полицията, те викат камион за репатриране и до 10-15 минути въпроса е решен. Така и не разбрах тойотата технически проблем ли е имала или просто лелята е решила да покаже кой командва. Сега ”Лейди-то” ще шари тук-там да се отърве, ма защо полицията е позволила да се стигне до блокиране за повече от час? Баси спокойните хора …
Ами те точно такива като нея (и мъжките ѝ версии) прогониха де що има мислещи хора от тая територия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хаха шегаджия. Къде и какво правя не ти влиза в работата , нито какво и колко апартамента притежавам , а още по-малко откъде съм тръгнал и къде съм стигнал..., а пък колко изкарвам точно на теб ли ще ти кажа :-) То бива малоумие ама чак пък толкова.... :-)
Всичко това и този пост за пореден път показва колко си смотам и комплексиран и не променя официалната статистика в Щатите колкото и да тръгваш на лични нападки.
Живей си живота и ни остави да пържим картофки в макдоналдс Радомир :-)))))
Сега, фактът че си набил всичките си пари в имоти и то на кофти места в кофти държава е налице. Фактът, че разчиташ на някаква си капиталова, която да ти оправдае поне малко инвестицията, която е чисто виртуална и невъзможна да се реализира на пазара - също. Фактът, че някои хора не спим и правим реални,истински пари през това време, при това извън прехвалената ти "родина" също не ти дава мира и ти човърка егото. Един широко скроен човек не би трябвало да има проблем с това, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение... Живей си живота и ни остави да пържим картофки в макдоналдс Радомир :-)))))
Че вие сте много напред с мат'риала!(пържения)
Last edited by Julius_BG; 31.05.2024, 20:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Коя е па таа?
Да не е и тя брокеразин?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Когато от село отидат в Сф и тя им се струва като Ню Йорк.Хората нямат идея какво е навън,но дават "умни съвети" и статистики от нумбео и къде какво били чули докато сервирали на клиенти.
- 1 like
Коментар
-
Пич , огледай се. Ако е възможно човек от село да отиде в София и да купи няколко апартамента за децата , чак да стигне да има “любим строител” и да го канят с преференциални цени , то всичко е възможно.
Тук общ работник в Макдоналдс получава $20 на час. Това е над $40к годишно. Семейство общи работници в Макдоналдс ще прави $82к. За какви макс $200к ми говориш? $82к е летвата на пода. Това са към 150 хил лева. На няколко пъти ти споменавам че не си в позиция да ме патронайзваш , ма явно не можеш да се усетиш къде ти е мястото. Айде сега си провери дохода и ако правиш повече от тия в Макдоналдс можем да продължим да спорим. Ако не си там, мисля че е време да си знаеш гьола.
Всичко това и този пост за пореден път показва колко си смотам и комплексиран и не променя официалната статистика в Щатите колкото и да тръгваш на лични нападки.
Живей си живота и ни остави да пържим картофки в макдоналдс Радомир :-)))))
ПП С цифри различаващи се в пъти не се спори така че няма за какво да се спори прав си поне 1 път :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 31.05.2024, 20:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеБлагодаря!
Имам още един въпрос, но понеже знам, че твоят имот е нов едва ли си минал по този път.
Та: знам, че в 30 дневен срок се сменят партидите за ток, вода и топло от новият собственик.
Обаче купих апарт в който ще влеза във владение след 2 месеца.
Тези дати и срокове дори са посочени в нот. акт.
.
А тук щом и в НА пише 2м,не разбирам защо изобщо питаш.
- 1 like
Коментар
-
Това е удобно. Ако не плати енергото ли се разправя или ти? Тук като се наема сървисите са на името на който ги ползва. Ток, вода, газ са по същия начин като кабелна, интернет и аларма.
Това в Бг рядко се случва, защото всички знаят, че ако не платиш тока ти го спират. Има наематели, които искат да шикалкавят спярмо сметки за вода и парно. При тези комунални доставчици процедурата за спиране е тромава и фирмите не го правят. Чакат да наближи давносният срок и те дават на ЧСИ.
Затова всичко електронно и стриктно трябва да се държи под контрол от хазяите.
Коментар
-
Тук общ работник в Макдоналдс получава $20 на час. Това е над $40к годишно. Семейство общи работници в Макдоналдс ще прави $82к. За какви макс $200к ми говориш? $82к е летвата на пода. Това са към 150 хил лева. На няколко пъти ти споменавам че не си в позиция да ме патронайзваш , ма явно не можеш да се усетиш къде ти е мястото. Айде сега си провери дохода и ако правиш повече от тия в Макдоналдс можем да продължим да спорим. Ако не си там, мисля че е време да си знаеш гьола..Хората нямат идея какво е навън,но дават "умни съвети" и статистики от нумбео и къде какво били чули докато сервирали на клиенти.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЗащо преувеличаваш цифрите с пъти или ги намаляваш с пъти не знам. Дали е да се самоизтъкнеш, от незнание / при Интернет е абсурдно/ или нещо друго няма значение. след като са толкова много изкривени цифрите изводите са тотално сбъркани..
Тук общ работник в Макдоналдс получава $20 на час. Това е над $40к годишно. Семейство общи работници в Макдоналдс ще прави $82к. За какви макс $200к ми говориш? $82к е летвата на пода. Това са към 150 хил лева. На няколко пъти ти споменавам че не си в позиция да ме патронайзваш , ма явно не можеш да се усетиш къде ти е мястото. Айде сега си провери дохода и ако правиш повече от тия в Макдоналдс можем да продължим да спорим. Ако не си там, мисля че е време да си знаеш гьола.Last edited by segato; 31.05.2024, 20:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
И такива случаи съм срещал. Една колежка има доста апарта и така процедира. Това се практикува от мизерници, които нямат договор за наемане и не плащат данък.
Моя подход е друг: давам на наемателят клиентският номер и той следи задълженията. По банка или изипей си ги плаща.
Аз имам онлайн регистрация и само следя всичко да е платено преди падеж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Няма да се учудя ако това се окажат близки брат'чедки на известен наш съфорумец!!!
Тая "лейди" е типичната бг-утайка, която се е помислила за 'каймак' !!!
Друг въпрос, че по други места се обаждаш на полицията, те викат камион за репатриране и до 10-15 минути въпроса е решен. Така и не разбрах тойотата технически проблем ли е имала или просто лелята е решила да покаже кой командва. Сега ”Лейди-то” ще шари тук-там да се отърве, ма защо полицията е позволила да се стигне до блокиране за повече от час? Баси спокойните хора …Last edited by segato; 31.05.2024, 19:41.
Коментар
Коментар