IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Има една известна агенция с костюмирани брокери. Те не са бедни, карат хубави коли.
    Коя е тая агенция?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Аз богат брокер не познавам.Даже такъв със средни доходи няма.С 1 сделка средно на година колко е изкарала.Легай да почиваш че ти е много мастиката.
      Има една известна агенция с костюмирани брокери. Те не са бедни, карат хубави коли.

Коментар

Нямат връзки тези хора и не могат да се преборяят по трудния начин за добра позиция.
        За добра позиция трябват добри умения.Те дипломи имат ,ама образование нямат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Знаеш ли, тя като брокер с юридическо образование, сигурно е изкарала, около 100 пъти повече кинти отколкото си вързал, като счетоводител..искаш ли и затова бас да вържем?
          Аз богат брокер не познавам.Даже такъв със средни доходи няма.С 1 сделка средно на година колко е изкарала.Легай да почиваш че ти е много мастиката.

Коментар

Нямат връзки тези хора и не могат да се преборяят по трудния начин за добра позиция.
            Връзки трябват държавна службичка. За друга работя трябва дупе.И аз нямам връзки .Дошъл съм от прованса преди 37 години с едни скъсани маратонки,ама не работя охранител.
            Last edited by nradev1111; 24.04.2024, 00:24.

Коментар

Кои хора нямат връзки? Тя е продала такива активи по Черноморието, че nradev111 ,дори не е сънувал.

Коментар

35К долара беше когато купих сега е над 90К.
                Е, 35К$ или евро, все тая, моят сега е 35Клв.

Коментар

Знаеш ли, тя като брокер с юридическо образование, сигурно е изкарала, около 100 пъти повече кинти отколкото си вързал, като счетоводител..искаш ли и затова бас да вържем?

Коментар

Образованеието е Бг е тотално девалвирало.Юрист става брокер.Познавам и инженери таксисти,Икономисти охранители и компютърни специалисти продавачи на цигари.

Коментар

Ще я питам, тя си е тука по Слатина. И е юристка, може да свърши всичко около сделката, дори вече да не е в агенцията, със сигурност знае прекрасно къде и какво си заслужава по Черноморието
                      Образованеието е Бг е тотално девалвирало.Юрист става брокер.Познавам и инженери таксисти,икономисти охранители и компютърни специалисти продавачи на цигари.
                      Last edited by nradev1111; 24.04.2024, 00:05.

Коментар

Твоят първоначален в QQQ си споделял, че е 35К€, моят в момента е 35Клв., тоест половината от твоят първоначален в двете платформи, които ползвам. Отделно, ти, ако си смяташ само технологичните и аз също, въобще не смятам БФБ и остатъчния ми кеш, както и добивна компания, голяма част от портфолиото..
                        35К долара беше когато купих сега е над 90К.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мисля, че не.
                          Кавръка и други, не искам да ги охарактеризирам, явно са ме настрашолили

Коментар

мисля, че не.
                            Ок, приятна вечер, утре ще ти пиша на лични, какви са офертите.

Коментар

На мен ми дреме за остатъчната сума, ама да не е уловка да ми вдигнат лихвата, че тогава ще трябва да зануля кредита, като пожертвам отделени пари за ремонти и яхта.. тия в IBKR и COMANS няма да ги пипна за нищо на света и тези във ВСК и ФЗ.
                              мисля, че не.
                              препоръка е

Коментар

ако застраховката е в полза на банката
                                няма защо да подновяваш
                                На мен ми дреме за остатъчната сума, ама да не е уловка да ми вдигнат лихвата, че тогава ще трябва да зануля кредита, като пожертвам отделени пари за ремонти и яхта.. тия в IBKR и COMANS няма да ги пипна за нищо на света и тези във ВСК и ФЗ.

Коментар

Working...
                                X