If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знаеш ли, тя като брокер с юридическо образование, сигурно е изкарала, около 100 пъти повече кинти отколкото си вързал, като счетоводител..искаш ли и затова бас да вържем?
Аз богат брокер не познавам.Даже такъв със средни доходи няма.С 1 сделка средно на година колко е изкарала.Легай да почиваш че ти е много мастиката.
Нямат връзки тези хора и не могат да се преборяят по трудния начин за добра позиция.
Връзки трябват държавна службичка. За друга работя трябва дупе.И аз нямам връзки .Дошъл съм от прованса преди 37 години с едни скъсани маратонки,ама не работя охранител.
Знаеш ли, тя като брокер с юридическо образование, сигурно е изкарала, около 100 пъти повече кинти отколкото си вързал, като счетоводител..искаш ли и затова бас да вържем?
Нямат връзки тези хора и не могат да се преборяят по трудния начин за добра позиция.
Образованеието е Бг е тотално девалвирало.Юрист става брокер.Познавам и инженери таксисти,Икономисти охранители и компютърни специалисти продавачи на цигари.
Ще я питам, тя си е тука по Слатина. И е юристка, може да свърши всичко около сделката, дори вече да не е в агенцията, със сигурност знае прекрасно къде и какво си заслужава по Черноморието
Образованеието е Бг е тотално девалвирало.Юрист става брокер.Познавам и инженери таксисти,икономисти охранители и компютърни специалисти продавачи на цигари.
Твоят първоначален в QQQ си споделял, че е 35К€, моят в момента е 35Клв., тоест половината от твоят първоначален в двете платформи, които ползвам. Отделно, ти, ако си смяташ само технологичните и аз също, въобще не смятам БФБ и остатъчния ми кеш, както и добивна компания, голяма част от портфолиото..
На мен ми дреме за остатъчната сума, ама да не е уловка да ми вдигнат лихвата, че тогава ще трябва да зануля кредита, като пожертвам отделени пари за ремонти и яхта.. тия в IBKR и COMANS няма да ги пипна за нищо на света и тези във ВСК и ФЗ.
ако застраховката е в полза на банката
няма защо да подновяваш
На мен ми дреме за остатъчната сума, ама да не е уловка да ми вдигнат лихвата, че тогава ще трябва да зануля кредита, като пожертвам отделени пари за ремонти и яхта.. тия в IBKR и COMANS няма да ги пипна за нищо на света и тези във ВСК и ФЗ.
Коментар