Тука рязко се вдигна градуса
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Мастиката дава криле.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Нещастник, много си си повярвал, моята брокерка може да те купи със све влашките ти парцали. Ти си лягай, тази е закупила такива активи, че не можеш и да ги сънуваш с твоя пършив един единствен фонд. Последните ми покупки в НИ за 20 години са за над 120 бонбона, а ти, като не можа да си купиш една пършива гарсониера в Люлин, сега ми се дуеш с един фонд ли несретнико?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има една известна агенция с костюмирани брокери. Те не са бедни, карат хубави коли.Иначе всички се дуят че имали сделка всяка седмица
- 1 like
Коментар
-
Аз богат брокер не познавам.Даже такъв със средни доходи няма.С 1 сделка средно на година колко е изкарала.Легай да почиваш че ти е много мастиката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Има една известна агенция с костюмирани брокери. Те не са бедни, карат хубави коли.
Коментар
-
Аз богат брокер не познавам.Даже такъв със средни доходи няма.С 1 сделка средно на година колко е изкарала.Легай да почиваш че ти е много мастиката.
Коментар
-
Нямат връзки тези хора и не могат да се преборяят по трудния начин за добра позиция.
Коментар
-
Знаеш ли, тя като брокер с юридическо образование, сигурно е изкарала, около 100 пъти повече кинти отколкото си вързал, като счетоводител..искаш ли и затова бас да вържем?
Коментар
-
Нямат връзки тези хора и не могат да се преборяят по трудния начин за добра позиция.Last edited by nradev1111; 24.04.2024, 00:24.
Коментар
-
Нямат връзки тези хора и не могат да се преборяят по трудния начин за добра позиция.
Коментар
-
35К долара беше когато купих сега е над 90К.
Коментар
-
Знаеш ли, тя като брокер с юридическо образование, сигурно е изкарала, около 100 пъти повече кинти отколкото си вързал, като счетоводител..искаш ли и затова бас да вържем?
Коментар
-
Образованеието е Бг е тотално девалвирало.Юрист става брокер.Познавам и инженери таксисти,Икономисти охранители и компютърни специалисти продавачи на цигари.
Коментар
-
Ще я питам, тя си е тука по Слатина. И е юристка, може да свърши всичко около сделката, дори вече да не е в агенцията, със сигурност знае прекрасно къде и какво си заслужава по ЧерномориетоLast edited by nradev1111; 24.04.2024, 00:05.
- 1 like
Коментар
Коментар