Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Е т'ва вече удари цените на имотите - гаранция!
След тая боя вече нищо не е същото!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеБесен клиент заля с боя офис на мобилен оператор
[ATTACH=CONFIG]n4155086[/ATTACH]
https://www.flagman.bg/article/313715
След тая боя вече нищо не е същото!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Що не захлупи там някой 4-стаен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Знаеш ли че по едно време се бях замислил за тия 1Home в Сердика на Green Life.Понеже са близо до нас
Коментар
-
Знаеш ли че по едно време се бях замислил за тия 1Home в Сердика на Green Life.Понеже са близо до нас
nkavrakov1982 да не си помислиш, че си ми антипатичен, напротив симпатичен си ми, но правиш много грешки. Ако купиш на зелено според мен това ще е е най-голямата грешка в живота ти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Знаеш ли че по едно време се бях замислил за тия 1Home в Сердика на Green Life.Понеже са близо до наспрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
глупости
Човекът над мен даже графики е показал.
През 2021-ва, когато онези от Западна Европа одобриха Хърватска за еврозоната годишната им инфлация беше 1-2%.
Гледам, че по същото време в българия е била 0% инфлацията...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениенакавръчко да чете и да не си помисля да пипне зелено
По спомен преди по-малко от година коментираше зелен строеж в Дружба 5та част...ама мнооого далече след Родеото и Джъмбо, буквално до р. Искър. Тогава си казах мнението за тупика, блатата, реката, подземните води и т.н. Нещо утитихнаха нещата от супер-дупер големият инвеститор с 4 букви започваши с Т, обаче договорите на зелено ги сключва от името на фирма започваща с Т, но с капитал 100 лв.
И е прав nradev1111, че уставният капитал може да е 2, 100 или 2 000 000лв, но когато се стигне до несъстоятелност или съд активите са точно 0 ( нула) Та на печелившите инвеститори на зелено им остава само да плащат на адвокати и за лекарства.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениенакавръчко да чете и да не си помисля да пипне зелено
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Повярвай ми, не са толкова щедри, често капитала е 2 лева. Може да е ООД, може да е ЕООД.
Най-често дори не се стига до делене на 2 или 100 лева, защото ЮЛ обикновенно има задължения и към държава и банка и те са винаги преди пишман инвеститорите в редичката.
Абе няма значение, адвокатите доволно обират последните парици на зеленясалите инвеститори, които от зелено светят вече на червено:-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То лошото е, че много от " големите" фирми за всеки строеж правят отделно оод със 100 лева капитал и дори да ги осъдят всички изгоряли ще си делят въпросните 100 лева
Най-често дори не се стига до делене на 2 или 100 лева, защото ЮЛ обикновенно има задължения и към държава и банка и те са винаги преди пишман инвеститорите в редичката.
Абе няма значение, адвокатите доволно обират последните парици на зеленясалите инвеститори, които от зелено светят вече на червено:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Топ ЕнвИститорите. Защо не си включиха наемите в сметката на зелено за тия 3-4 години като са предплатили сградата и посто не са взели готово строителство с €30,000 по-скъпо. Четири членно семейство сигурно изпукват по 1200лв за наем така или иначе. Сега са без жилище, под наем и с индексация от 50%.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар