Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Абе оплете се бе човек, ако бях Бонка щях да ходя да ти рова по постовете да ти изкарам точно какво написа, ма е така по памет, разправяше че клиенти са ти искали да ги вземаш от летището и само каки не са ти искали. Къде е да се разбереш с агенцията да занесеш кафе машина, къде е да си говориш с клиенти ? И какво толкова специално има в кафе машината та ше я носиш? Не могат ли да купят една и да я сложат ми трябва да се съобразяват с кой кога ше дойде. Тия да не са на повикване? Съседа да оправи трансформатора ? Къф съсед бе, точно тия поправки ги правят от агенцията. И какви са тия съседи с имоти по половин милион евро дето са бъкани със свободно време да ходят да оправят трансорматори по съседите ...
Айде спри се вече. Казах ти че ми писна , досега 2 години ти четях глупостите и гледах да пазя добър тон, ма вече даже не полагате усилия да направите лъжите поне донякъде достовени бе. Наистина загубихте всякаква мярка.Last edited by bulgarian lev; 08.05.2024, 22:10.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми пишат го публично в приложението, кво те учудва. Отговарят му, че това не влиза в услугите. Има такси и публичен транспорт.
Наистина пишеш квото ти дойде. Ще ти дам номера на собственика на агенцията и го попитай поемат ли услуги от типа на моите. Много сте интересни бре, значи да ми купуват машина и да идат да я занесат при условие че аз имам. А комшията ми който разбира от жичкаджийски неща и параметти на машинката да го отсвиря а да викат електричар който ще дойде след 5 дена. Като деца сте, ай че си загубих времето с вас.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе оплете се бе човек, ако бях Бонка щях да ходя да ти рова по постовете да ти изкарам точно какво написа, ма е така по памет, разправяше че клиенти са ти искали да ги вземаш от летището и само каки не са ти искали. Къде е да се разбереш с агенцията да занесеш кафе машина, къде е да си говориш с клиенти ? И какво толкова специално има в кафе машината та ше я носиш? Не могат ли да купят една и да я сложат ми трябва да се съобразяват с кой кога ше дойде. Тия да не са на повикване? Трансформатора ? Къф съсед бе, точно тия поправки ги правят от агенцията.
Айде спри се вече. Казах ти че ми писна , досега 2 години ти четях глупостите и гледах да пазя добър тон, ма вече даже не полагате усилия да направите лъжите поне донякъде достовени бе. Наистина загубихте всякаква мярка.
Наистина пишеш квото ти дойде. Ще ти дам номера на собственика на агенцията и го попитай поемат ли услуги от типа на моите. Много сте интересни бре, значи да ми купуват машина и да идат да я занесат при условие че аз имам. А комшията ми който разбира от жичкаджийски неща и параметти на машинката да го отсвиря а да викат електричар който ще дойде след 5 дена. Като деца сте, ай че си загубих времето с вас.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не обещавам нищо. А рядко отговарям на въпроси, кога ще дойде например съседа да смени трансформатора. Фирмата не може да го каже и уреди. Затова е хубаво да имаш възможност за контакт. Мой приятел занесе кафе машина. Също уточнихме времето лично. Айде мислете и не разтягайте локуми. Това не е чат, комуникира се предимно от хората от управлението с кратки и точни отговори.
Айде спри се вече. Казах ти че ми писна , досега 2 години ти четях глупостите и гледах да пазя добър тон, ма вече даже не полагате усилия да направите лъжите поне донякъде достовени бе. Наистина загубихте всякаква мярка.Last edited by segato; 08.05.2024, 21:47.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Покажи нот акт (без имена адреси и т.н лични данни) и аз ще покажа. Давай, не се прави на улаФ.. Но ако съм прав аз да те нема тука с тоя профил. Кръщаваш се Петърчо от Чайка и пишеш от този профил започвайки с извинение.
Last edited by X_Y; 08.05.2024, 22:04.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Нали ти казах бре, отворко, идваш и за всеки нот. Акт и всяко жилище и договори за наем шариш стотачка. Да ти дойде акъла.. Аз да не съм тук да доказвам на всеки нещо ей така безплатно.
Last edited by X_Y; 08.05.2024, 22:00.
Коментар
-
Ми да, не е много надежден източник. Все някакви странни неща се случват и все на него, Има пеесе и девет апартамента и къщи ма пуст късмет живее под наем за 400 лева в Пловдив. Как стаа тая работа, къф е тоя наем, като в съшото време му плащат 800 лева за гараж в София ... абе оня ден си мислех, тия се подиграват на "гастарите" , ма май тоя пич си е баш гастар, на чуждо място , на евтин наем , сам самичък ... то това е май е дефиницията за гастарОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кога съм писал, че съм бил под наем?
ах ти, бетерчоо
казармата я ската в щаба
сега ако се окаже, че си живял безплатно при роднини в люлин...препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Ми да, не е много надежден източник. Все някакви странни неща се случват и все на него, Има пеесе и девет апартамента и къщи ма пуст късмет живее под наем за 400 лева в Пловдив. Как стаа тая работа, къф е тоя наем, като в съшото време му плащат 800 лева за гараж в София ... абе оня ден си мислех, тия се подиграват на "гастарите" , ма май тоя пич си е баш гастар, на чуждо място , на евтин наем , сам самичък ... то това е май е дефиницията за гастарОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Разбира се, че не комуникира. Все едно да си даваш земята на аренда и да искаш да ходиш да галиш житните класове по всяко време, които друг е посадил.
Коментар
-
Абе човек , да не мислиш, че хората от агенцията ше се логват на 120 места да гледат дали случайно собственика не е обещал нещо ? И кой ше пише като е наел агенция да прави тояно това. Зашо да се усложняват нещата ? Мисли поне.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better
Къв договор бе колега, не го ли виждаш, като му казах да покаже някъФ документ - изчезна. Смешник.
- 1 like
Коментар
Коментар