If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ПП: кредити до откат, на нулеви лихви. Право от твоята депозитна сметка, дето си вече на отрицателна там
Ама за пробития долар от Оснабрюк може кредит ама с мяра, щото кредити има, ама се връщат, а дохода на ханджията граничи и в момента на фотосинтеза. Но той е свикнал - важно е към 70 годишна възраст да е чист, ще чука в Солун до откат. Кого? На огледалото образа също става.
С чичо Гошо не . ама с некой стоител на зелено може.
За цялата сграда наведнъж и сите апарти. Ето що са изкупени още отначало. И после се появяват на други цени даже и преди акт 16. Може. Но това е движещ механизъм у целио свят май. И се повишават цените. И прибавяйки калкулацията за някои важни люде като бай Цветан...той лъсна само, ама има и други. Но щом пък има кой да плати крайната цена процесът работи. Когато престане да работи има Мяуууу. Но мяуто не означава имот за всички. Обикновено тогава и да искаш или няма свястно или не можеш щото мяуто е част от глобална криза.
Мисля си барелът петрол отдавна е бил на нива 70, 80 даже и 100$. Сега се покачва и цените на горивата отлитат, ако стане 80$ сигурно ще мине 2,60 лв а може и към 3 лв да закотви. На същите нива обаче от 80$ преди години цените бяха къде къде по-ниски. Акцизи...проклети плюс монопол и спекула. Ще гледаме мяу на кеша и после евтино - 1800 без проблем за стар коптор в центъра. Идеално мяу.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
В Банско има и по 250 има и по 700 имоти. Така че не се изказвай. Тва не ти ловешката махала дето и там не знаеш цените по балканските села в твоята област. Ма за кво да ги знаеш, сега те разбирам и по 300€ да има имот ти не можеш да купиш и да искаш, кредит ти трябва. Демек греда.
То има и 1700 специално за балъка от Камилария
ПП: кредити до откат, на нулеви лихви. Право от твоята депозитна сметка, дето си вече на отрицателна там
Точно така. И отговарям на Брико че хора с мръсни пари няма да тръгнат да се занимават с имоти на дребно.
Представяш ли си някой с 500К примерно мръсни пари (хахаха) голям перач да тръгне да се уговаря с чичо Гошо продавача ка да изперем заедно юргана.
С чичо Гошо не . ама с некой стоител на зелено може.
Викаш в Папурково да отдаваш на разни мизерници 10 квадрата кофтор и да трепериш за 300-та лева наем е по-гот.
Самозабравил си се плъхче, вземи жертвай един двугодишен наем, вземи си билет и ваучер за някой изгоден хотел в Германия и иди разгледай как живее народът там преди да даваш оценки.
джонка, аз кога съм ходил у швабистан, ти още си бутал камиончета по балатума на сървърното
само ти и кратунчо може да решите, че швабите показват стандарт.
всъщност за вас двамата това може и да е впечатляващ стандарт.
Това е положението. Купата като говореше, не мълчеше. Фауната му се подиграваше, а сега се оказа, че той е уцелил с точност.
При тези цени жони-абракадабрата си остава обитател на сървърното и му остава само да чека да унаследи апартамента от мама и тати, даден им от комуягите за добре свършена доносническа дейност.
Връщаш Джони много назад, господин Съдия...дали знае и прави справка сега за какво му говориш.
Може ама само на 1 имот годишно - демек 100к да изпереш без да плащаш 10%. То се крадат по 100милиона на човек. По лесно да ги пишат някъде в борд/собствена фирма и да усвои като консултации милионите. ето доган само от хидроинженерство 1,5млн. от тец варна поне 100млн може да изпере
Точно така. И отговарям на Брико че хора с мръсни пари няма да тръгнат да се занимават с имоти на дребно.
Представяш ли си някой с 500К примерно мръсни пари (хахаха) голям перач да тръгне да се уговаря с чичо Гошо продавача ка да изперем заедно юргана.
Аз знам че до 5 години дължат 10% данък печалба. Купили на 80К (толкова писали) , продават на реална да кажем 220К. Върху 140К дължат 10% данък печалба.
Може ама само на 1 имот годишно - демек 100к да изпереш без да плащаш 10%. То се крадат по 100милиона на човек. По лесно да ги пишат някъде в борд/собствена фирма и да усвои като консултации милионите. ето доган само от хидроинженерство 1,5млн. от тец варна поне 100млн може да изпере
Върти се един слух за пазара на имоти в София, много хора с мръсни пари се договаряли с продавачите за сделка на ДО по документи и след това продавали на реална сума в НА, ако са минали 3 години от покупката не дължат данъци, ако периода е по-малък плащат 10% на бюджета и парите са изпрани. Дали има доза истина?
Аз знам че до 5 години дължат 10% данък печалба. Купили на 80К (толкова писали) , продават на реална да кажем 220К. Върху 140К дължат 10% данък печалба.
Коментар