IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Как ви се струва това:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=anpn6k&f1=4

според мен е красиво, но е малко прекалено и доста кич,
    Беднотия ... Не толкова на изпълнението а в главата. Мечкан беше говорил за матряла. Комунягите през 1944 са избили голям процент от елита на нацията. Тия които СМЕ останали докарахме България до дереджето, на което е в момента. Това което показваш е кратка презентация на дереджето.
    Last edited by segato; 16.05.2024, 17:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Има страшно много хора с камари кеш, които се чудят какво да го правят.
      За мен е оферта да дам 200 000Е и да взимам 500Е месечно като пасивен доход.
      Да вкараш 200к за години напред срешу 3% бруто е червен флаг. Пари не се перат така. Трябва да можеш да изписваш обороти и да се правиш , че имаш печалба.Отвори ресторант, фризьорски салон ... нешо такова , да идват клиенти и да ти оставят 100 кинта кеш. После само чукаш на касата кеф ти 20 човека на ден , кеф ти 50.

Коментар

• Как ви се струва това:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=anpn6k&f1=4

според мен е красиво, но е малко прекалено и доста кич,

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

всичко в ресторанти и кончета ли бухаш
          ще има олеле, бетерчо
          И туули имам бре, ама не им смятам капиталовата, да не разболея нЕкои хОра.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Мен 10% на год не ме устройват, затова са ми безинтересни.
            всичко в ресторанти и кончета ли бухаш
            ще има олеле, бетерчо
            препоръка е

Коментар

• Брокеразите веднага скачат с обиди, като чуят, че доходността от безрискови индекси е 10% на год, при това необлагаеми.

Коментар

ти в кой индек си набил пари и получаваш 10%
                Мен 10% на год не ме устройват, затова са ми безинтересни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

И като стоиш сам като пукал при арабелите в дойчланд и освен да плащаш на к.ви друго не си постигнал, каква е ползата? Един ден ще хвърлиш топа и акцийките и облигацийките ти ще ги наследи някой щастливец, който сигулно никога не те е виждал.
                  Е и? Всеки от нас един ден ще хвърли топа. Мислиш ли, че на 2 метра под земята ще ми пука кой ме е наследил?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Русофобите защо не инвестирате в украински държавни облигации?
                    Аз ако бях русофоб, така бих направил.
                    Хем ще громите Путин, хем ще получавате по 40% лихва годишно.
                    С един куршум - два заека.

Как разбра че съм русофоб? Това, че ми е смешен фараона от неофит рилски, който препира руски пари, не значи нищо. И той обещаваше 40 процента доходност и караше хората да си продават апартаментите понеже били кофтори и нивите, щото нямали стойност. Познато?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Аз получавам, известен процент от порфейла ми е в ДЦК. Не се оплаквам.
                      Виж, имоти из циганските махали на Шумен нямам, признавам. Там ти си царят.
                      И като стоиш сам като пукал при арабелите в дойчланд и освен да плащаш на к.ви друго не си постигнал, каква е ползата? Един ден ще хвърлиш топа и акцийките и облигацийките ти ще ги наследи някой щастливец, който сигулно никога не те е виждал.

Коментар

Ще получаваш… като черния на бетъра. Когато някой прави много повече кинти от тебе , не му давай акъл какво да ги прави, има доста повече от твоя. А и точно ти не се заигравай с психичните разстройства. Бе как сте се събрали тука все умни, успели и богати гастери, дето плуете денонощно в тема за бг имоти ))
                        Аз получавам, известен процент от порфейла ми е в ДЦК. Не се оплаквам.
                        Виж, имоти из циганските махали на Шумен нямам, признавам. Там ти си царят.

Коментар

Ще получаваш… като черния на бетъра. Когато някой прави много повече кинти от тебе , не му давай акъл какво да ги прави, има доста повече от твоя. А и точно ти не се заигравай с психичните разстройства. Бе как сте се събрали тука все умни, успели и богати гастери, дето плуете денонощно в тема за бг имоти ))
                          Русофобите защо не инвестирате в украински държавни облигации?
                          Аз ако бях русофоб, така бих направил.
                          Хем ще громите Путин, хем ще получавате по 40% лихва годишно.
                          С един куршум - два заека.

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ако ги сложиш тези пари в щатски ДЦК, ще получаваш 750 месечно, и то сигурни за години напред. Без да се занимаваш с разни прошляци. Не казвам, че е супер решение, просто показва каква вредна болест е тухлопоклонничеството.

Абе как така някой, който трупа от нищото 200к, му с занимава с наематели и се радва на 500 Евро като малко дете? Това за теб би трябвало да са джобни. Болест е това, психично разстройство.
                            Last edited by Minaiivan; 16.05.2024, 15:02.

Коментар

ти в кой индекс си набил пари и получаваш 10%
                              Получава… един черен, дето една вечер го беше постнал тука и се сдоби с бан )))

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Може би е просто скромен и се задоволява с малко. От моите имоти изкарвам почти 3-но повече от 200к, за под 1к/200к изобщо не бих се занимавал с подобни простотии.
                                къде отдаваш, аналогчо
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X