Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДжонка, харчи си със здраве за виртуални каки и виртуално бело, само да вметна, че си всеки ден назад с опортюнити разходи, за да си управляваш потрфейлчето си е необходим 8 часов работен ден. Та в тази връзка не съм убеден, кой си клати краката и кой си къса гъза от бачкане, за да каже после, че гони виртуални каки...
Ползваш твърде много понятия, за чиито разбиране ти трябва някакво елементарно финансово образование, поне ниво УНСС. С твоя граовски рабфак трудно ще вземеш някога правилни инвестиционни решения.
Хайде сега бягай да работиш, че идва началото на Април, идва време за плащане на ипотечката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДжонка, харчи си със здраве за виртуални каки и виртуално бело, само да вметна, че си всеки ден назад с опортюнити разходи, за да си управляваш потрфейлчето си е необходим 8 часов работен ден. Та в тази връзка не съм убеден, кой си клати краката и кой си къса гъза от бачкане, за да каже после, че гони виртуални каки... и даже има по ниска възвръщаемост с по-висок риск. Нон сенс пълен
ПП свободното ми верме е най-ценно, не може да се измери с пари...
SP500 е на 100% след срива от 2020..
Коментар
-
Джонка, харчи си със здраве за виртуални каки и виртуално бело, само да вметна, че си всеки ден назад с опортюнити разходи, за да си управляваш потрфейлчето си е необходим 8 часов работен ден. Та в тази връзка не съм убеден, кой си клати краката и кой си къса гъза от бачкане, за да каже после, че гони виртуални каки... и даже има по ниска възвръщаемост с по-висок риск. Нон сенс пълен
ПП свободното ми верме е най-ценно, не може да се измери с пари...Last edited by pepe1234; 29.03.2022, 12:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеказах, че с твоя примерен портфейл дето публикува нямаш 83% за 3 години и казах, че и твоя портфейл е виртуален и казах, че с по-нискорискова инвестиция ти бия глупавия портфейл.
ПС: Що не погледнеш моето портфолио от 2007 досега колко е направило и не го сравниш с виртуалните цени на Артекс тогава и сега?Last edited by ejonny2376; 29.03.2022, 12:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
83% за 3 години са като да се радваш на високите лихви по КТБ дето я фалираха
В КТБ лихвите поне бяха реални и макар със закъснение, бяха изплатени. Тук купуваш нещо, дето не струва нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДжонка ходи си гледай портфечето същото важи и за него ако ще си говорим за виртуални печалби, я ми кажи портфейлюето ти има ли 83% + за 3 години?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Къде си видял какви са ? Да не би да са лоши ? Или леко си в заблуда за пореден път ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДжонка ходи си гледай портфечето същото важи и за него ако ще си говорим за виртуални печалби, я ми кажи портфейлюето ти има ли 83% + за 3 години?
Коментар
-
Джонка ходи си гледай портфейлчето същото важи и за него ако ще си говорим за виртуални печалби, я ми кажи портфейлчето ти има ли 83% + за 3 години? Как беше гроздето е кисело, а имай предвид, че имотите са нискорисков актив и възвръщаемостта би следвало да е много по-ниска, ама я пък дали не бие твоя портфейл.Да си видиш провала нагледно....Last edited by pepe1234; 29.03.2022, 13:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Я да влезна тук с малко данни 2019 на зелено Артекс мастодонтите на Д.Цанков и Г.М. Димитров 1200 Е към днешна дата 2200 и така някой да дойде да ми обясни, как не съм си спасил кеша от инфлация и не съм пред инфлацията.
Аз пък гледах хотелите в Бали - цените са като през 2018.
Коментар
-
Видяхме ги цените и с продажби на зелено какви са ...
Продажбите зависят и цените също ,от лихвената политика и склонноста към кредитиране
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Я да влезна тук с малко данни 2019 на зелено Артекс мастодонтите на Д.Цанков и Г.М. Димитров 1200 Е към днешна дата 2200 и така някой да дойде да ми обясни, как не съм си спасил кеша от инфлация и не съм пред инфлацията.
Все ми се струва че е нужно отрезвяване в някаква степен.щото някои строители се унасят от алчност сериозно....
- 1 like
Коментар
-
Видяхме ги цените и с продажби на зелено какви са ...
Продажбите зависят и цените също ,от лихвената политика и склонноста към кредитиране
Коментар
Коментар