Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Върти се един слух за пазара на имоти в София, много хора с мръсни пари се договаряли с продавачите за сделка на ДО по документи и след това продавали на реална сума в НА, ако са минали 3 години от покупката не дължат данъци, ако периода е по-малък плащат 10% на бюджета и парите са изпрани. Дали има доза истина?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ми живеят хората, не са като тебе.
на макя си у ...швабистаньките затънтени провинции да перат чаршафи на швабски бабички и турски международни шофьори.
ти 10к евро като чуеш и си ги представяш като договор за потребителски кредит.
Самозабравил си се плъхче, вземи жертвай един двугодишен наем, вземи си билет и ваучер за някой изгоден хотел в Германия и иди разгледай как живее народът там преди да даваш оценки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Па те така живеят - ама само вой на умряло от БФБ им е останалДругото го гледат като гладно сигане пред баничарница. Те го и Три Без Пари увиснал на дивидент - днес я дават, я не, догодина - по благоволението на мажо
на макя си у ...швабистаньките затънтени провинции да перат чаршафи на швабски бабички и турски международни шофьори.
ти 10к евро като чуеш и си ги представяш като договор за потребителски кредит.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Бе то хубаво и даже може някой да си пазарува на промоция, ама пак не си тиче отде пари. И пак нямаш.
Точно ти ли отвряш дума за наличен кеш?! Ти дето си се ушил в кредити за 2 живота и ще трябва да гастарбайтерстваш и переш чаршафи поне още 30 години у Оснабрюк.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениемомчета и момичета,
Гледайте днес цените на имотите (ъп) и на златото (-15%) :-)) Маминия инвеститор пак позна точно наобратното. А на накавръчето сигурно му иде да се обеси.
Не следя златото редовно, но гледам как на 1 Август е било към 1815 долара, в момента е 1740. Тези 15% не знам къде ги видя.
Впрочем:
- Фактът, че златото пада, малко трябва да отрезви очакванията за хиперинфлация. А и падащо злато, съчетано с качващи се имоти - червената лампичка ако не е светнала, май е крайно време да светне.
- Имотите може и 200% да скочат, това едва ли ме касае, след като няма имот в София, който да отговаря на критерийте ми, независимо от цената. А от разни кофтори в незнайни села и паланки аз не се интересувам ( там признавам си ме превъзхождаш)
- Миналата седмица сложих 50к във физическа платина. Да, предполагам се радваш, че съм на загуба засега. Няма как обаче един много по-рядък и ценен метал от златото да бъде дългосрочно почти наполовина като цена. Запиши си го.
- Най-готиното е, че дори при белите метали има начин да се избегне ДДС. Как става това би трябвало да се сетиш, няма аз да те уча.
И накрая:
До оня ден бях в Шамони. Разликите с твоето мило Банско приятелю са общо взето все едно да сравняваш съединител на КАМАЗ с детско барабанче.
На ръба на Гранд Жорас се срещнах с едно семейство руснаци алпинисти, които ми се оплакаха как били купили в Банско и даже ме молеха да ми го продадат, за да го разкарат. Казах им, че бих го взел срещу нов чифт Ханваг Омега, че на момичето нещо се бяха поразпрали подметките.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеОлеле…. златото днес удари -23% :-))
А едно арменче ни увещаваше преди 2 дни: Купувйте злато, че свърши!че отде пари. И пак нямаш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Маминия убавец е ясен самичувствие до небесата знания и можене никакви...А Накавръчето го е срам затова пише с другия ник Едмон Кортес ли беше....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Гледайте днес цените на имотите (ъп) и на златото (-15%) :-)) Маминия инвеститор пак позна точно наобратното. А на накавръчето сигурно му иде да се обеси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Именно заради това НЕ може да има дискаунти - купувачите на имоти в София не ги бъркат и 5000 еврака на квадрат - те тия пари не са ги изкарали, за да мислят как да ги влагат.
За съжаление, справящите се честно и с собствени сили са прецакани жестоко, ама то кога не е било така по тая клета територия?!?
Сега ще има нови Ковид пари, нов програмен период, програми по линия на приемане на еврото ... голямо пазаруване на имоти "да има" ще пада.
Та 50 имота на един човек може да си стане нещо нормално за смучещата прослойка от населението. Горкия ЦвЦв с неговите 6 ...
На фона на това, което ни чака цялото ни обсъждане на цени, съотношение наеми/покупки и претегляне на плюсове и минуси на имоти и райони е толкова наивно ... пичове, какви инвестиции в имоти, какви хазяинства, какви 5 стинки?
Точете еврофондове и обществени поръчки и живейте като Вълкът от Уолстрийт ...Другото го гледат като гладно сигане пред баничарница. Те го и Три Без Пари увиснал на дивидент - днес я дават, я не, догодина - по благоволението на мажо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
С това мнение ме накара да погледна Кавръковата справка за днес. Лудница, дори и мен ме обзе страх за цените лелееее.....
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 95422 euro
Средна цена на кв.м: 1334 euro.
На темата-магнит и предстои нашествие от ново попълнение олимпийци-перонообитатели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 95422 euro
Средна цена на кв.м: 1334 euro.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Горе долу така е по целия Запад в момента. Със смешните нищонезначещи, раздавани на килограм, парички се изкупува се ВСИЧКО. В България е още по-диво заради данъците, които толерират трупане на имане, а не на капитал и заради подкупите, които ЕС канализира с цел създаване на послушна проевропейска олигархия. В София минимум 1/3 от жилфонда пустее. Не се дава под наем, защото собствениците имат предостатъчно пари и не им се занимава. Не се и продават, защото данъците са смешни. Пълно е със сгради, строени 2010-та, в които апартаменти си седят на шпакловка и тапи. Като цяло тези "инвеститори" губят пари от това, но в общи случай не им дреме, защото и без това не знаят какво да си правят парите. Ако имаше младо население, това би било неустойчиво. Такова обаче няма и положението ще векува. Като вече съвсем не останат наематели, рентиерите ще почнат да надават вой за улесняване на имиграцията. Точно както сега го правят хотелиерите.
За съжаление, справящите се честно и с собствени сили са прецакани жестоко, ама то кога не е било така по тая клета територия?!?
Сега ще има нови Ковид пари, нов програмен период, програми по линия на приемане на еврото ... голямо пазаруване на имоти "да има" ще пада.
Та 50 имота на един човек може да си стане нещо нормално за смучещата прослойка от населението. Горкия ЦвЦв с неговите 6 ...
На фона на това, което ни чака цялото ни обсъждане на цени, съотношение наеми/покупки и претегляне на плюсове и минуси на имоти и райони е толкова наивно ... пичове, какви инвестиции в имоти, какви хазяинства, какви 5 стинки?
Точете еврофондове и обществени поръчки и живейте като Вълкът от Уолстрийт ...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар