If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бърни Мадоф е измамил хората с 50 млрд фиатни пари, и 50 години тея дет дават "разрешенията" (демек тия с регулациите, лицензите и т.н ) не са го хванали.
Да, ама и събличането може да е светкавично и без разрешение.
Много по-светкавично от акции или имоти! Аз затова казвам, че тази светкавична волатилност не ме кефи. В IBKR , примерно има ETF-и, които са забранени за търговия, като примерно LCOC, щото са рискови!
https://www.facebook.com/share/r/7b2...ibextid=UalRPS
Бай разбирател посъветвал милионера да не си купува имот щот сега била 200 к утре щял да е 300к а след две годин щял да е 20к. Трябва да има някакъв филтър в пространството, много станаха лудите.
https://www.facebook.com/share/r/7b2...ibextid=UalRPS
Бай разбирател посъветвал милионера да не си купува имот щот сега била 200 к утре щял да е 300к а след две годин щял да е 20к. Трябва да има някакъв филтър в пространството, много станаха лудите.
Че и на мен ми е скъпо. Аз по-скъпо от 1450€ на метър за апарт и то в Сф не платих през тези години. Но с ремонти и обновления и обзавеждане се прибавиха поне по 300-350€ отгоре като крайна цена, разбира се. Покупка - около 950 единия, 1200 някъде другия. А в Докторска трябваше да захлупя два поне, но нямаше свестни предложения 2015-2017. Само гаража-магазин който трябваше да купя излезе 1670€/кв.м. Това е. А съм с 10 имота вече. Оттук насетне само наем, само три оставям за ползване лично. Поне в следващите 5 години така ще е.
Всички яйца в една кошница?! Ако те чуят евреите...
Ама аз и за туулите казах, че ми е скъпо вече. Сега стоя, гледам сеир и люпя семки.
Че и на мен ми е скъпо. Аз по-скъпо от 1450€ на метър за апарт и то в Сф не платих през тези години. Но с ремонти и обновления и обзавеждане се прибавиха поне по 300-350€ отгоре като крайна цена, разбира се. Покупка - около 950 единия, 1200 някъде другия. А в Докторска трябваше да захлупя два поне, но нямаше свестни предложения 2015-2017. Само гаража-магазин който трябваше да купя излезе 1670€/кв.м. Това е. А съм с 10 имота вече. Оттук насетне само наем, само три оставям за ползване лично. Поне в следващите 5 години така ще е.
Дойде ти акъла, радвам се. Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
Ама аз и за туулите казах, че ми е скъпо вече. Сега стоя, гледам сеир и люпя семки.
Не само според теб, доста други смятат така и дългосрочния хоризонт от 10г. с неясен резултат не блазни мнозинството. Време е за друга иновация на която се слагат 1000$ и се будят милионери.
Дойде ти акъла, радвам се. Точно си го описал на каква възраст трябва да си и с къв процент от портфейла си да набиваш в крипто. По-добре отдавай конове назаем. И гушкаш лихва. Не знам как става, Диска ми беше говорил нещо такова.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Да кажем така, имах 60,%, преди да ги похвалиш заедно ги купих с IWDA и SXR8, а след, като ги похвали, допълних още 40%. Демек ти дължа 400гр. от литрово Джони например Виждаш ли, че имам някакъв респект от твое мнение..честен съм.
Коментар