Първоначално изпратено от the Judge
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Мадабе, служебното правителство ще вкара Б-стан в зоната след 3 години Толкова се ловите за сламки, че чак смешно отстрани хехехе! При приемане на еврото иде голямото отрезвяване с шамар, не е случайно че постоянно се повтаря мантрата за курса на лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеДнес си говоря с една кака, дето живяла 20 години у Америката, та тя ми разказва как там сичко е на кредит. А кредитите там яко растат. За да поддържа финансовата систем ФЕД ще печата, а щом ФЕД е пуснала големия принтер, ЕЦБ ще трябва да приглася ще не ще. А щом са пуснати принтерите за кинти, кинтите ще се обезценяват, а цените на имотите (и на каквото друго се сетите) ще набъбват. Това се наблюдава и в момента.
МЯУУУУ, доде огрОмното МЯУ (само дето маминия човек не уточни навремето при кой актив го чека :-))
пп. Купата казваше, че е общак, но икономическата му логика и познания се оказаха на ниво оберкелнер. Песимисте, земете го Купата у вашия хоремаг.
оберкелнера трябваше да вземе в софия, когато беше изгодно....можеше и с кредит (само кураж да имаш и не хапят и лихвите бяха добри, а сега са ниски)
най-най-важното е сам да си вярваш и да си отиграваш идеите, защото в противен случай падат само сладки приказки на маса,а какво мислят другите е без значение, когато опре до твоите си пари.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Няма да скочат имотите веднага, хората са скептични. Една година ще отричат приемането в еврозоната. Още една година ще спорят дали ще е от 2024. Накрая една година ще говорят глупости при какъв курс ще се случи. Вероятно поскъпването ще е средно с 20% годишно до 2024, после ударно ще скочат цените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеБългария въвежда еврото от 2024 г. и без преходен период :: Investor.bg
Лошоооо, лошо, ло-шо. Тази новина ще избуши цените предсказани от Купата. +30% остават песимистичен вариант.
пп. Обитателите на детски стаи в старите панелки ще трябва да поостанат там за още неопределено дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъълго време.
- 1 like
Коментар
-
Бакалски сметки А реално 1. ще набиеш поне 40 хил ремонти и след 5 годни наематели ще ти трябват пак толкова за нови - дотук 80 хил назад 2. ще ти докара баш студио капиталова 20 000 за 5 години както я докарва от 2008а насам - за начало рязък минус 40%. Но и за акциите на БФБ специално си прав хахахаха, то не е за вас да печелите вие там.
Само амортизацията му е 4% ГОДИШНО или 4к€. Опс ама то повече отколкото наемите. Ами данъци, леки ремонти/освежаване?
Па и капиталова смята - ДОКАТО НЕ ПРОДАДЕШ КАПИТАЛОВА НЯМА. Има полюцииНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Напомняш ми на един форумен гастар - как да се скитаме немили-недраги 14 години из Диарбекир и като ни оставят без договор - обратно в Б-стан
ще си играем на 'стани богат'
стана ми интересно та се чудя
за жокер
този съфорумец извършвал ли е
определен вид дейности със животни род бозайници от разред Чифтокопитни
които притежават характерни мастни отлагания на гърба известни като гърбици.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Чудно как не е забелязал третият тип към който спадат почти всички "повишители"
- Семейни хора с бизнес пътували и доста в чужбина. Позитивно настроени и обичащи България
срещу това имаме "понижители" пълни антиподи на горното
- Наемни работници Без семейства, черногледи и завистливи мразещи всеки успял мразят дори и това че са Българи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Заплатка, къде си на море? Ела да се запознаем лично. Аз вчера походих от Албена до Кранево по плажа и беше бъкано с навалица. Няма нищо общо с твоите снимки. Ела да си похортуваме. Ако ти е скъп транспорта кажи, къде си, аз ще дойда.
права си Станчева -
ти си само на автостоп
но как ще го вземеш не е ясно
караваната с Пътна помощ ли
придвижи до най крайната махала
на Дуранкулак
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеБългария въвежда еврото от 2024 г. и без преходен период :: Investor.bg
Лошоооо, лошо, ло-шо. Тази новина ще избуши цените предсказани от Купата. +30% остават песимистичен вариант.
пп. Обитателите на детски стаи в старите панелки ще трябва да поостанат там за още неопределено дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъълго време.
Станчева
поразхлади малко в караваната
посъвзе се от топлинния колапс
и пак написа нещо извадено от
новотворението на д-р енчев
Цените на жилищата в САЩ достигнаха 30-годишен връх през април
обикновенно след 30 годишни
върхове
а колежке Станчева
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Брей ще се мре викаш. Сякаш тия кредити няма да се връщат.
Аз тука на морето пия ракия от сутринта днеска и подочувам голяма група безработни си говореха нещо как имало повече брокита от колкото имоти в момента в София и естествено се конкурират да представляват продавчите за все по високи цени и условия да не вземе някое друго по-гладно броки да обещае още повече. И така купувачите в момента ядат най коравия морков от десетилетия. Никога не имало по настървени брокита да представляват интереса на продавача на всяка цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Да предположим че съм вложил пари за едно студио в тази акция да кажем 100 000лв
За 5 години това студио ще ми докара ренти за поне 20 000лв отделно ще има капиталова поне още 20 000лв тоест за 5 години ще докарам без да се напъвам и без голям риск 40% възвръщаемост
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеДнес си говоря с една кака, дето живяла 20 години у Америката, та тя ми разказва как там сичко е на кредит. А кредитите там яко растат. За да поддържа финансовата систем ФЕД ще печата, а щом ФЕД е пуснала големия принтер, ЕЦБ ще трябва да приглася ще не ще. А щом са пуснати принтерите за кинти, кинтите ще се обезценяват, а цените на имотите (и на каквото друго се сетите) ще набъбват. Това се наблюдава и в момента.
МЯУУУУ, доде огрОмното МЯУ (само дето маминия човек не уточни навремето при кой актив го чека :-))
пп. Купата казваше, че е общак, но икономическата му логика и познания се оказаха на ниво оберкелнер. Песимисте, земете го Купата у вашия хоремаг.
Аз тука на морето пия ракия от сутринта днеска и подочувам голяма група безработни си говореха нещо как имало повече брокита от колкото имоти в момента в София и естествено се конкурират да представляват продавчите за все по високи цени и условия да не вземе някое друго по-гладно броки да обещае още повече. И така купувачите в момента ядат най коравия морков от десетилетия. Никога не имало по настървени брокита да представляват интереса на продавача на всяка цена.Last edited by 20000леваЗАПЛАТА; 30.06.2021, 19:50.
- 1 like
Коментар
Коментар