Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Времето, но хората искат по- високи заплати и накрая дигаш цените и ти.
Ето това правя!
https://tourmkr.com/F1JX1Zsv0p/10232590p&278.95h&77.30t
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
да, 80% от съставките за Антибиотиците, които се ползват в щатите се произвеждат в Китай.
Китай вече контролира съплай чейна на съплай чейна.. ( извинявам се за англицизма, по-ясно е така)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеизнесоха всичкото производство в 'третия свят', но третия свят така стана производствена сила.... на който не му харесва цената на продукцията им.... да си направи производство на местна почва и да си действа.
китай изврътка запада с техни пари и ноухау да се развие всичко там и сега... как се мести завод за милиарди или какви заплати ще дават примерно в германия, чехия, полша..... почват да диктуват правилата на играта.
със строеж на вили и апарти не може да издрапаме и ще затъваме в дългове, защото освен тули трябва да се яде, трябва да се лекува и тн и тн.. едно 80% от базите за лекарства се произвеждат в китай, пластмаси и тн и тн...
проблем!
Китай вече контролира съплай чейна на съплай чейна.. ( извинявам се за англицизма, по-ясно е така)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Щото на борсите цените са фалшиви викаш. Щото сте балъци и плащате какво ви кажат. И тогава ви казах. Цените на едро паднаха на половина.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
А, на борсите викаш... Еми не знам за тебе, ама аз не успях да сипя нафта на отрицателна цена. А точно по локдауна миналата година се хванах да правя асми. Еми не ми дадоха дървения материал ни лака на половин цена. И беше пълно с народ по строителните хипермаркети.
Коментар
-
изнесоха всичкото производство в 'третия свят', но третия свят така стана производствена сила.... на който не му харесва цената на продукцията им.... да си направи производство на местна почва и да си действа.
китай изврътка запада с техни пари и ноухау да се развие всичко там и сега... как се мести завод за милиарди или какви заплати ще дават примерно в германия, чехия, полша..... почват да диктуват правилата на играта.
със строеж на вили и апарти не може да издрапаме и ще затъваме в дългове, защото освен тули трябва да се яде, трябва да се лекува и тн и тн.. едно 80% от базите за лекарства се произвеждат в китай, пластмаси и тн и тн...
проблем!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
Аз поръчвам алуминиева дограма: правят ми оферта април, вчера се наканих да потвърдя поръчката, отговарят ми +30%, фабриката за профили в Италия била спряла производство + алуминия поскъпнал на пазарите. За последния месец 2 пъти корегирали цената - нагоре.
Отказах поръчката, ще направя конструкцията дървена.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Бахти, верно са дигнали цената с 30% на ел. бюро дето исках да взема, само за месец докато се ослушвам. Еми майната му.
Отказах поръчката, ще направя конструкцията дървена.
Коментар
-
Много бързо забравихте бе. Бях пуснал тука графики на желязо, мед, бетон, дърво, петрол. Петрола от който се прави всичко практически беше отрицателен.
Коментар
-
Много бързо забравихте бе. Бях пуснал тука графики на желязо, мед, бетон, дърво, петрол. Петрола от който се прави всичко практически беше отрицателен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
можеш ли да го абсорбираш или само временно или няма как ?
Ето това правя!
https://tourmkr.com/F1JX1Zsv0p/10232590p&278.95h&77.30tLast edited by blackaquarius; 17.05.2021, 19:18.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Кой е коментирал такова нещо? Не съм забелязал да са падали строителните материали миналата година, камо ли наполовина.
Коментар
-
Унгарците повеждат хорото
https://www.bloombergtv.bg/a/14-graf...te-prez-2021-g
днес заместник-гуверньорът на Унгарската централна банка Барнабас Вираг заяви, че ръстът на потребителските цени ще трябва да бъде посрещнат от затегната парична политика и има вероятност първото увеличение на лихвите да стане факт още следващия месец.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеОт 30 години правя мебели.За 3 месеца материалите ми ги вдигнаха с 30 %.Правете си сметката!
Коментар
Коментар