IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Кой е коментирал такова нещо? Не съм забелязал да са падали строителните материали миналата година, камо ли наполовина.
    Разбира се, че не са падали. Ние които строим, правим ремонти и подобрения знаем отлично цените на пазара. Заплатката само си лала, той е купувал строителни материали само в сънищата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
      От 30 години правя мебели.За 3 месеца материалите ми ги вдигнаха с 30 %.Правете си сметката!
      можеш ли да го абсорбираш или само временно или няма как ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

А ти помниш ли как коментираше когато строителните материали се сринаха на половина преди година време точно? Тогава за срив в цените на имотите ли говореше или за 30% нагоре?
        Кой е коментирал такова нещо? Не съм забелязал да са падали строителните материали миналата година, камо ли наполовина.

Коментар

• Щракна ли капанът на инфлацията в еврозоната?:: Investor.bg
          Щракна ли капанът на инфлацията в еврозоната?

Коментар

От 30 години правя мебели.За 3 месеца материалите ми ги вдигнаха с 30 %.Правете си сметката!
            Погледни ми аватара. Те с толко и имотите за оставащите месеци до края на годината. А аз познавам, ако не вярваш питай песимиста.

Коментар

заплатка, ПРОЧЕТИ НАПИСАНОТО ОТ BLACKAQUARIUS и се замисли!!!

Ако пък искаш да си Доматаран №2, няма проблеми - лалай си, чакай си. Не ти го пиша с лошо, ти не си злобно човече, затова те уважавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение

По-интересно ми е как ще коментираш поскъпването на строителните материали. Тук аз дадох пример с едни тапети (вероятно съвпадащи с помещението където спиш), а и друг колега написа за поскъпването на мебелите (вклчително и тези с които се обзавеждат стаи за малчуганите в семействата). ;-)
                А ти помниш ли как коментираше когато строителните материали се сринаха на половина преди година време точно? Тогава за срив в цените на имотите ли говореше или за 30% нагоре?

Коментар

• От 30 години правя мебели.За 3 месеца материалите ми ги вдигнаха с 30 %.Правете си сметката!
                  Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

Станчева ти не можеш да четеш май
                    - хората са написали че март месец
                    е била 0.1 инфлацията

или се опитваш да бъдеш Ванга
                    - откъде знаеш колко ще е оставащите месеци
                    от 2021

за сега слава богу си само Станчева
                    та на база горните две как смяташ 12 х 0,7

Станчева струва ми се че искаш да заблудиш
                    хората с постовете си и да ги подтикнеш
                    към покупки на НИ 'уж' като панацея
                    срещу инфлацията която всъщност
                    не е и няма да бъде нищо особенно

такива изкривени и преднамерено
                    лъжливи постове като на колежката
                    Станчева трябва да се трият за да не причинят
                    вреда на някого
                    По-интересно ми е как ще коментираш поскъпването на строителните материали. Тук аз дадох пример с едни тапети (вероятно съвпадащи с помещението където спиш), а и друг колега написа за поскъпването на мебелите (вклчително и тези с които се обзавеждат стаи за малчуганите в семействата). ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
                      Месечната инфлация у нас се ускорява до 0,7% през април:: Investor.bg
                      Месечната инфлация у нас се ускорява до 0,7% през април

12х0,7=??? мдаааа у чеканьето е истината
                      Станчева ти не можеш да четеш май
                      - хората са написали че март месец
                      е била 0.1 инфлацията

или се опитваш да бъдеш Ванга
                      - откъде знаеш колко ще е оставащите месеци
                      от 2021

за сега слава богу си само Станчева
                      та на база горните две как смяташ 12 х 0,7

Станчева струва ми се че искаш да заблудиш
                      хората с постовете си и да ги подтикнеш
                      към покупки на НИ 'уж' като панацея
                      срещу инфлацията която всъщност
                      не е и няма да бъде нищо особенно

такива изкривени и преднамерено
                      лъжливи постове като на колежката
                      Станчева трябва да се трият за да не причинят
                      вреда на някого

Коментар

• Месечната инфлация у нас се ускорява до 0,7% през април:: Investor.bg
                        Месечната инфлация у нас се ускорява до 0,7% през април

12х0,7=??? мдаааа у чеканьето е истината

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Мерси, нямах идея....
                          Моля Аз също трябва да обзавеждам след година-две, и дори и да имам познати, които ще ги направят с ниска ( или без) надценка пак не ми харесват цените, спрямо да речем 2017-18 когато последно правих някои неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Най- тънкия вариант е да отидеш в бриколаж, практикер или която от веригите си харесаш, правят ти 3д проект на кухнята примерно, плащаш само плоскостите, нарязват ти ги по зададените размери и си ги сглобяваш сам
                            По принцип и аз правя някой ремонти сам, но за сглобяване на големи неща предпочитам да си платя и да е качествено и здраво.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

По-скъпо меко казано... Аз също съм правил 2007/8 . Мебели по поръчка кухня, огромен плот с шкафове / 3-4 метра/, спалня с гардероб до тавана , 2 големи шкафа , нощни..... работа тотал по спомен 2800 лева. Сега само кухня с ГОТОВИ модули на същият размер и материали ми е 4000+.... без отслабяне, качване и т.н. По поръяка всияко би било по 3 или по 4....от старата сума....
                              През 2007/8 заплатите бяха ниски и от там цените на мебелите и услугите бяха ниски.

През 2009 си купих ъгъл за хол и фотьол за 1200 лв с качването, висок клас, а сега за тези пари пак може да се купи диван и фотьол, среден клас.

Така че не е толкова фрапиращо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм купувал мебели през 2009 г. и в последно време също.

Ако правиш по поръчка, сега е по-скъпо в сравнение с 2009 г. Но има готови мебели на същите цени или по-евтини.

Просто трябва да се сравнява и да се следят промоциите.
                                Най- тънкия вариант е да отидеш в бриколаж, практикер или която от веригите си харесаш, правят ти 3д проект на кухнята примерно, плащаш само плоскостите, нарязват ти ги по зададените размери и си ги сглобяваш сам

Коментар

Working...
                                X