If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, не е зелено, сградата е завършена, но няма А16. К'во ти е чудно - я виж в Авигеята по колко са. Трейсианците не знам на колко реализират. Мое си вземеш в Делар.
Мии, купувачи не липсват. Предния месец развързах на € 3К/ метъра до МОЛ София. Приятел продаде в МЛ -запад на € 2 380/ метъра. Друг приятел продаде на € 2 050/ метъра в Дружба 2. Тия имоти на прЕателете още нямат А 16.
Консултирах един приятел да купи в Дружба до Цариградски комплекс на Акт 15.За собствено ползване.по 1650 го взехме без пазарлък
Мии, купувачи не липсват. Предния месец развързах на € 3К/ метъра до МОЛ София. Приятел продаде в МЛ -запад на € 2 380/ метъра. Друг приятел продаде на € 2 050/ метъра в Дружба 2. Тия имоти на прЕателете още нямат А 16.
За кардиохирург и то детски са много повече. Той е рядък кадър, и аз не знам да е минавал USMLE, но вероятно става дума за консултантска работа и работа в екип с местни. Доколкото знам отказа, защото в САЩ е много отговорно и натоварено, в Де също печели много добре, а пациенти са му деца от почти цял свят. Кардиохирургията е частен случай, особено неонаталната и детската. Освен че е микрохирургия се работи в мултидисциплинарни екипи с поне 10 различни медицински специалисти.
Без USMLE не може да практикува в САЩ. Няма как да си направи малпрактис застраховка.
Цените по-скоро са се утроили, особенно на плодовете, зеленчуците и услугите. Оня ден гледам на чаталджа, половиния пазар затворен. Сезонни плодове, като череши, ягоди, кайсии са по 10 кинта. Масово хората цъкат с език и подминават, други си вземат по 200-300 грама. Въпреки брокеразките лъжи, с просто око се вижда, че покупателната способост е намаляла. Друг признак за това са цените са наемите, които са се вдигнали само с около 30-50%, при почти 300% увеличена мин заплата. В момента във Варна, един добър тристаен, обзаведен, в съседни на центеалната част квартали, може да се наеме за под мин заплата.
Ма моля ти се, Песимистчо!. Кой му верва, не виждаш ли че се бъзикам. Да беше казал 200К$ и то за извадка от населението щях да му повярвам частично. Той се изхвърли като чекия на мокър пясък с 400К$ и то средно на семейство. Затова му викам Президента на САЩ ряпа да яде. Брей кви богати гастари са напъпили, а един апарт от 120К€ в приличен квартал им е скъп. Брей, брей...кво ше праим сега? Умрехме от глад и без наематели останахме.
Кофторът си е кофтор, мизерията си е мизерия. Което струва 1500 макс, няма как да дадеш за него 4500, дори да изкаваш седемцифрени суми годишно.
Коментар