IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Средна доходоност (тристаен апартамент) = 3.90%

Средна доходоност (двустаен апартамент) = 4.50%

п.п.
    ... без ипотеки, без празни месеци, без данъци и ремонти...

Честито на инвеститорите!

Коментар

• https://money.bg/economics/upravitel...latsiyata.html

Да си дойдем на думата ,без безработица няма да се мине

Eднo пoтeнциaлнo нaмaлявaнe нa pacтeжa нa paзxoдитe зa тpyд в тeзи и дpyги индycтpии, щe ce yceти oт пoтpeбитeлитe ĸaтo пo-ниcĸи цeни и щe cпoмoгнe зa нaмaлявaнe нa инфлaциятa, cмятaт oт цeнтpaлнaтa бaнĸa.
      Toгaвa e възмoжнo нaмaлявaнe нa инфлaциятa, cъoтвeтнo и нa лиxвитe.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

:-))))))))))))))) Аз пък не съм такъв оптимист. Ще спечелят делото, но няма да вземат нищо. Капитала може да не е 1000 лв, а 2. И преди тях ще се наредят държавата в лицето на данъчните, после банките и накрая гордите " собственици" спечелили делото.
        Банките са ипотекарен кредитор и са преди държавата.
        Last edited by nradev1111; 09.02.2024, 09:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

Няма нужда от притеснение. Сигурен съм, че ще спечелят делото и ще си извоюват своя дял от 1,000лв регистриран каапитал на дружеството.
          :-))))))))))))))) Аз пък не съм такъв оптимист. Ще спечелят делото, но няма да вземат нищо. Капитала може да не е 1000 лв, а 2. И преди тях ще се наредят държавата в лицето на данъчните, после банките и накрая гордите " собственици" спечелили делото.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

за кратката сводка нямам претенции, мисля, че е обективна.
            но наистина си малко черноглед
            давай го по-ведро така, идете с бетерчо на кръчма
            прикарай го да почерпи
            за видиш как ще ти се смени мирогледа
            и ти ли бруте
            Начи хората около мен периодично си ми го казват, но не съм очаквал и през телевизора да се усеща
            Аз пък се смятам за реалист......опитвам се да бъда такъв.
            Както и да е, мои си проблеми
            Направи бърз анализ, как ги виждаш нещата с имотите на софийския пазар?

Коментар

Няма нужда от притеснение. Сигурен съм, че ще спечелят делото и ще си извоюват своя дял от 1,000лв регистриран каапитал на дружеството.
              Kапитала е пасив,така че нищо не обезпечава.Ще се наредят на опашката на кредиторите,ама последни.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Нали за имоти говорим, не за налудности. Килия в мавзолей в Кранево - каквото и да умножиш по нула, все е нула.
                Хубу, да следим тия в Кошера тогава. Аз прогнозирам 50% спад за тях.

Коментар

Top коментар

https://nova.bg/news/view/2024/02/07...5%D1%82%D0%BE/

А туканка как сме изпуснали ??.
                  Тихомирчо Тошев развя белия флаг ха ха ха

Експерти прогнозират затягане на кредитирането!!

Само вижте колко е тъжен..Вече знае че голямата лапачка п р е с ъ х в а!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                    https://www.facebook.com/share/p/sZ8wLHSYkCgEGHpf/

Айдее..

Всички сгради на Green life ,Дружба ,в Сердика също са зрязани и са в дела ,това са огромни сгради със стотици апартаменти ,смятайте колко ужилени има на зелено ,последната е от 2020 година в жк.Сердика

Коментар

• https://www.bbc.com/worklife/article...ffs-perks-cuts

Ох ох ох ИТ,тата ще ядат дебелата хурка ха ха ха ха ха ха ха ха

Само четете какво се случва навън..
                      ТОП

BBC EXCLUSIVE LiVE

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аве не се знае, зависи и от имота. Преди 10 год на Лайтхаус бяха по 2к евра/кв, до мин год 300 евра/кв (обзаведени, пусках линкове тук), сега струват 0 (нула) понеже целия комплекс (с 800 апартамента) - фалира, и скоро ще бъде разграбен, както се случи с онова вилно селище над Оброчище. Идва времето, когато спад от 30% за някои пишман инвестори (като горните) ще е супер за изход.
                        Нали за имоти говорим, не за налудности. Килия в мавзолей в Кранево - каквото и да умножиш по нула, все е нула.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                          Айде и тез в Кранево тръгнали:

https://sales.bcpea.org/properties/64902
                          Много фалити ще има щом оня от Тобо го каза преди месец в Блумбърг смятай..
                          Досега от него такива неща не съм слушал,а той все пак им е председател на цялата Камара

Коментар

• Ето поредното бетоно грозилище за 100 евра кв

https://sales.bcpea.org/properties/63391

Коментар

• Айде и тез в Кранево тръгнали:

https://sales.bcpea.org/properties/64902

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Ко трийсе процента - от сто квадрата ще стане седемдесе ли? Тц, пак ще си е сто... Що не може да загреете тоз илементарен факт
                                Аве не се знае, зависи и от имота. Преди 10 год на Лайтхаус бяха по 2к евра/кв, до мин год 300 евра/кв (обзаведени, пусках линкове тук), сега струват 0 (нула) понеже целия комплекс (с 800 апартамента) - фалира, и скоро ще бъде разграбен, както се случи с онова вилно селище над Оброчище. Идва времето, когато спад от 30% за някои пишман инвестори (като горните) ще е супер за изход.

Коментар

Working...
                                X