Моля придържайте се към темата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Всеки четвърти е над 65 г., не стигат парите за пенсии
https://trud.bg/%D0%B2%D1%81%D0%B5%D...1%D0%B8%D0%B8/
Коментар
-
Имигранти ни спасяват от рязко намаление на броя на населението в страната, става ясно от данните на НСИ. Ако броим само ражданията и умиранията в страната, през миналата година населението е трябвало да намалее с 43 809 души. Но реалното намаление е с 2229 души, а причината за това е, че много повече хора са дошли от чужбина, от тези, които са потърсили късмета си зад граница.
През миналата година 15 227 души са променили своя настоящ адрес от страната в чужбина. Най-предпочитани от емигрантите дестинации са Германия (18,1%), Обединеното кралство (16,9%) и Франция (8,4%). Същевременно хората, които са сменили местоживеенето си от чужбина в България, или потокът на имигрантите, през миналата година е 56 807 души. Тук влизат както българи, завърнали се в страната, така и граждани на други държави, получили разрешение или статут за пребиваване в страната. Най-висок е делът на имигрантите от Турция (25%), Украйна (17,5%) и Русия (9,7%).
https://trud.bg/%D0%B2%D1%81%D0%B5%D...1%D0%B8%D0%B8/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Баща ми крие много тайни. Напоследък се разбираме малко по-добре и все планирам да го поразпитам щом съм в БГ и все не ми остава време, а и той се дърпа. И все пак нещата, които знам от него и от други в обкръжението съм ги записал и са в сейфа ми. Безценни са. Някога ще излезят наяве и ще станат страшни скандали.
Иначе за колите - на мен ми е важно какво аз харесвам, не какво харесват разни пикли. Аз вече не се опитвам да свалям жени, плащам си когато имам нужда и толкова. Стар съм вече и не ми се занимава. От жената по-глупаво същество няма на земята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това мислиш ли го или си пуснал по инерция
къде, според теб ще живеят непалците
някъде по черни връх ли
или цели къщи ( средна хубост старо в периферията) или цели сгради пригодени за общежитие.
не си мисли, че ще тръгнат да наемат това топ 'инвестиционното', което се купува масово в момента
първо народонаселението не ги приема (щото сме много гостоприемни и не сме расисти)
второ излиза по-скъпо от това фирмите да си наемат на едро или да си построят собствена леглова базатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ми може пък проблема да е в теб. И в Германия ли са тъпи? Всичките ? Аз познавам доста умни жени, даже да не казвам повече отколкото умни мъже, но това са субективни оценки. Може пък ти да си по-умен от мен и тия които ми се струват умни за теб да са тъпи. С кой празнуваш годишнини , рожденни дни е такива неща ? Плащаш ли си ?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Апартаментите в София ще поскъпнат с 50% след 10-ина години
https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ap...oogle_vignette
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеЗабелязвате ли, че през 2023 населението на България е намаляло само с 5 хиляди човека! Топенето спря, скоро ще обърнем тенденцията и тогава ще почне истинският ръст в цените на имотите!
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Аз не се смятам за по-умен от средното. Добър съм по математика и чат пат на шахмат. А жени тип зубърки познавам достатъчно, но не ги смятам за умни. И накрая - жената си е едно емоционално същество, което никога не взема решения на базата на разума - ако ще да е професорка, лекарка, учителка - само циври и мрънка когато стане сериозно. Затова и избягвам да се обвързвам, един цял ден не бих изтърпял жена до себе си, дразнят ме адски. Иначе имам 2-3 добри приятелчета, това е.
П.С. Не се обиждай, но и аз не смятам , че си по-умен от средното.Last edited by segato; 30.04.2024, 00:27.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ми може пък проблема да е в теб. И в Германия ли са тъпи? Всичките ? Аз познавам доста умни жени, даже да не казвам повече отколкото умни мъже, но това са субективни оценки. Може пък ти да си по-умен от мен и тия които ми се струват умни за теб да са тъпи. С кой празнуваш годишнини , рожденни дни е такива неща ? Плащаш ли си ?
Коментар
-
Баща ми крие много тайни. Напоследък се разбираме малко по-добре и все планирам да го поразпитам щом съм в БГ и все не ми остава време, а и той се дърпа. И все пак нещата, които знам от него и от други в обкръжението съм ги записал и са в сейфа ми. Безценни са. Някога ще излезят наяве и ще станат страшни скандали.
Иначе за колите - на мен ми е важно какво аз харесвам, не какво харесват разни пикли. Аз вече не се опитвам да свалям жени, плащам си когато имам нужда и толкова. Стар съм вече и не ми се занимава. От жената по-глупаво същество няма на земята.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗа информацията си прав, ама това май си го разбрал от баща ти.
Що се отнася за тази стара баракуда от 1994г., ако я ползваш за пичеловка, явно трябва много да си загазил с жените. Те и 20г. по-нови мерджани ги приемат за стари, заради традиционната предна маска. Виж един артеон или пасат 8, много по-често им сваля гащичките, да не говорим за някои извънземни хюндаи...
Иначе за колите - на мен ми е важно какво аз харесвам, не какво харесват разни пикли. Аз вече не се опитвам да свалям жени, плащам си когато имам нужда и толкова. Стар съм вече и не ми се занимава. От жената по-глупаво същество няма на земята.Last edited by ejonny2376; 29.04.2024, 23:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better
Примерно да инвестират в желязо (ако имат дворове де)...Last edited by segato; 30.04.2024, 00:22.
- 1 like
Коментар
-
Всичко. Информацията е второто най-ценно нещо на света след времето. А тези имат информация, която я няма в Гугъла.
Какво може да ми каже един 30 годишен ипотекар? Обикновено темите при тях са безглутенови храни, алергии при детето, жена му колко дала за маникюр...И от коли не разбират - някаква си електричка била по-кола от SL600V12 1994 година...Хайде де...пълни глупости.
Мен ме интересуват капиталите на Минералбанк, Булгаргеомин и Либийската връзка (примерно ти казвам), не ме интересуват разни джендърски простотии.
и, какво споделят дъртите опикани доносници по тия въпроси?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
няма да изчезне - никога не съм казвал това
въпросът е, че няма да има хора за сградния фонд,който се строи
нали темата е за перспективите пред жилищните имоти?
Last edited by X_Y; 29.04.2024, 22:06.
Коментар
Коментар