IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Добро утро,

това което казваш е така, обаче понякога хората са с малки доходи и малки заплати. И това не им позволява да дадат 60-70 000 евро за апартамент.

И си карат с апартамента от баба и дядо, купен по времето на НРБ.

И държавата изобщо не стимулира младите хора да раждат последните 31 г. като има даде достъп до работа и евтини жилища или облекчени кредити, а напротив, кара ги да емигрират.

Избрахте ли морски имот за Левчо?

Поздрави
    60-70 хиляди за имот къде? В Своге ли? За тристаен ще им стигнат.
    Дай ми твоята вила у Балчик.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Немало кой да купува според стрелочниците измерители на релсите.
      Вчера в едно морско ресторантче гледам едно красиво моме зад бара и я питам откъде е, защото видях че говори развален и малко български. Момичето каза от Нова Зеландия. Падна ми мандибулата. Приятелят и бил от тук и ми показа хотелчето и ресторантчето към него било семейна собственост. И тя дошла и се включила. Пълно в с чужди парчета установяващи се тук. И не само софийски имоти ще купуват. Дано се сещат железничарите.
      и от един изолиран случай, направи обобщение на ситуацията у нас, евала

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Нон-стоп търчите с таблата, гарсон ун кайве
        Аз бих живял в курорт. Като турист, не като персонал - като вас
        би ама банката би прибрала хана.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge

Лед,

Магнит е темата. Магнит. Ей го маминия цял живот мама му е набивала в главата, че е визионер. Цялата подобна измет се е залепила в темата-магнит с поддържащите му никове. Жони-елита от село Априлци дето се свира у сървърното, рулетката дето живее у наследствената къща на баба и дедо, Яндоксчо дето нема пари да се измъкне от деЦката.
          Ей такава измет се събрала в темата-магнит да раздава акъл как да не се инвестира в имоти.
          мъка, мъка, мъка……. много мъка по този свят.
          Добро утро,

това което казваш е така, обаче понякога хората са с малки доходи и малки заплати. И това не им позволява да дадат 60-70 000 евро за апартамент.

И си карат с апартамента от баба и дядо, купен по времето на НРБ.

И държавата изобщо не стимулира младите хора да раждат последните 31 г. като има даде достъп до работа и евтини жилища или облекчени кредити, а напротив, кара ги да емигрират.

Избрахте ли морски имот за Левчо?

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

Амааа… КАК ТАКА?!!! Нали уж имаме демографски срив? Откъде-накъде чужденци ще ми идват в БГ да работят и живеят! Не трябва чужденци да замествт българите-гастарбайтери!
            Има демографска ментална недостатъчност. Както казва една моя приятелка професор национален консултант чийто син в един от клечките в Майкрософт вече в САЩ - народът е прост и обидчив. И колкото по-прост толкова по-обидчив.
            Та я попитах това от сина си ли го научи. А тя многозначително ми отговори че е много тънък и готин момент когато родителите започнат да се учат от децата си.

Коментар

Вчера в едно морско ресторантче гледам едно красиво моме зад бара и я питам откъде е, защото видях че говори развален и малко български. Момичето каза от Нова Зеландия. Падна ми мандибулата. Приятелят и бил от тук и ми показа хотелчето и ресторантчето към него било семейна собственост. И тя дошла и се включила. Пълно в с чужди парчета установяващи се тук. И не само софийски имоти ще купуват. Дано се сещат железничарите.
              Амааа… КАК ТАКА?!!! Нали уж имаме демографски срив? Откъде-накъде чужденци ще ми идват в БГ да работят и живеят! Не трябва чужденци да замествт българите-гастарбайтери!

Коментар

Мани ги, само кредити им в тиквите. Аз се чудя къде да затворя половин милион те с кредит инвест ще правят. Ми и у децките на мама още половината.
                Левчо,

Ама си търсиш белята. Ся кретенчо нема да може да спи спокойно цяла година. Има да се чуди как така работиш за 500 лв, пък си събрал 1/2 милион. А яндоксчо е крайно време да тури пак при безпаричните шматки. ХАХАХАХА

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
                  Купувачите на инвестиционни жилища се завръщат и дават нов тласък на пазара у нас:: Investor.bg
                  Купувачите на инвестиционни жилища се завръщат и дават нов тласък на пазара у нас

Около една трета от сделките през второто тримесечие са се случвали след само един оглед

[ATTACH=CONFIG]n3788676[/ATTACH]

================================================== =============

Според фауната джвакаща горчивата дъвка, не остана кой да купува. Само дето инвеститорите още не са го разбрали..... ХАХАХАХАХАХА

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Научи първо азбуката като пишеш в тази тема най-сетне! Съдията и Лева нямат нито стотинка кредит. Аз имам. Таман 1/25 част от активите ми..сега на чий гроб ще ревеш понижителю сладък?
                    Мани ги, само кредити им в тиквите. Аз се чудя къде да затворя половин милион те с кредит инвест ще правят. Ми и у децките на мама още половината.

Коментар

• Купувачите на инвестиционни жилища се завръщат и дават нов тласък на пазара у нас:: Investor.bg
                      Купувачите на инвестиционни жилища се завръщат и дават нов тласък на пазара у нас

Около една трета от сделките през второто тримесечие са се случвали след само един оглед

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-08-03 084410.jpg
Views:	1
Size:	33.5 КБ
ID:	3788676

================================================== =============

Според фауната джвакаща горчивата дъвка, не остана кой да купува. Само дето инвеститорите още не са го разбрали..... ХАХАХАХАХАХА

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge

Лед,

Магнит е темата. Магнит. Ей го маминия цял живот мама му е набивала в главата, че е визионер. Цялата подобна измет се е залепила в темата-магнит с поддържащите му никове. Жони-елита от село Априлци дето се свира у сървърното, рулетката дето живее у наследствената къща на баба и дедо, Яндоксчо дето нема пари да се измъкне от деЦката.
                        Ей такава измет се събрала в темата-магнит да раздава акъл как да не се инвестира в имоти.
                        мъка, мъка, мъка……. много мъка по този свят.
                        Много добре казано..обаче изтърсаци новобранки като обитателя на ДС Yantrol е разбираемо да ги сърби ректума рано сабале, рулетката вижте кога се е регнал в инвестора, а откога открил темата на темите

Коментар

Абе ти връзка с главата имаш ли? Какви резултати? ИМОТА си ме чака когато отида, психо. Имам строителни довършителни работи по софийските ми имоти на теб ли да давам отчет?
                          изгоряла ти е 40 ватовата крушка
                          в мазето на 1/2 панелчето ли
                          хихихихи
                          Last edited by RUBLA; 03.08.2021, 10:46.

Коментар

Имаш напредък в прогнозите в смисъл че нямаш ясен отговор накъде. Аз също нямам ясен отговор, но погребах кеша там където имам такъв. В акции и жълто съм оставил за зор, както и гарантирани кешови вземания, които ми покриват наф1,5% привлечения ресурс. Всеки месец този small fraction става все по-small.
                            то твоя кеш е погребан от
                            рождението ти
                            акциика може и да имаш за 500-1000лв
                            някой изтърбушиняк
                            от времето на голямото юруш на БФБ
                            преди 13-14 години ​​​стискай ги - ще се окотят

а що се отнася до жълто така е -
                            след всеки голем ти зор в тоалетната
                            като се обърнеш - много жълто
                            и отвсякъде
                            хихихихи

Last edited by Yandox; 03.08.2021, 11:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL

Ти кво пиеш, явно конски косъм маскиран като амфети хахаха, как са те минали
                              Отивам в разгара на нощния морски купон. А ти легай, че банката иска пълноценна работа от кредитополучателите - роби.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Нон-стоп търчите с таблата, гарсон ун кайве
                                Аз бих живял в курорт. Като турист, не като персонал - като вас
                                Ти , па къде си...хахаха, ти си далече, далече ...индиец...хахаха с дъщеря в надежда и доведена в лозенец и всички го изритали...хахаха гастар невъзвращенец хахаха

Коментар

Working...
                                X