Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
1.Първо качвам линк към видео как в 2 огромни сгради в София до метро едната близо до ВМА ,са зарязани от GreenLife.
2.Качвам новина как TAG ,немския имотен гигант казва 30% корекция и то за Германия за немския имотен пазара па за БГ не ми се мисли.
3.Иде Бетера и то с лоши новини за Варна ...
4.И ти на опашката..
Еми как мислиш какво му е на Ратко в момента на душичката?
Вие го върнахте за 60 минути в 2020 година 13 Март
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Айде, айде песимист съм бил
Питаш ме, казвам ти после еди кво си....ми няма угодия.
2.Качвам новина как TAG ,немския имотен гигант казва 30% корекция и то за Германия за немския имотен пазара па за БГ не ми се мисли.
3.Иде Бетера и то с лоши новини за Варна ...
4.И ти на опашката..
Еми как мислиш какво му е на Ратко в момента на душичката?
Вие го върнахте за 60 минути в 2020 година 13 Март
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еее, а ние като търпяхме 2-3 ремонта на ремонта на графа и паветата
м?
че щяха да глобяват, па неустойки....то като е взето комисионното, чувай хуьо
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ако искаш да ти снимам за какъв Кенеф (кенеФ даже е меко казано) става въпрос. Целия град е разкопан от 1 година (може и повече да са) и нищо не се прави, ако пък се прави то се заравя и пак се отваря. Оня ден ги гледам едни с банери (тъкмо пуснаха движението) и пак затворено а багер копае, викам "ко става, защо 3 ти път?" Викат мани ги тея некадърници преди нас, не са направили наклона на канализацията и сега пак наново, още 3 месеца, работа. Смятайте за каква некадърност и нескопосаност става дума.
м?
че щяха да глобяват, па неустойки....то като е взето комисионното, чувай хуьопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
В Германия има дефицит за жилища и въпреки това корекцията ги удря. Там какви CV-та и презентации се пишат само и само да те изберат за наемтел...чудо. При нас нито има дефицит нито корекция .. засега. Остров на стабилност сме...да не кажа на друго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://manager.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%B...-ot-tehnia-pik
Охооо
Ами тук ?
Какво имаме тук ?
Току що качено
Цените на жилищата в Германия може да паднат с до 30% под пика си през 2022 г., заяви един от най-големите наемодатели в страната пред Ройтерс.
TAG Immobilen представи по-песимистична оценка от своите конкуренти, подчертавайки продължаващата заплаха за най-голямата икономика в Европа.
Съизпълнителният директор на TAG Мартин Тийл нарисува мрачна картина за най-големия пазар на жилищни имоти в Европа, който вече отбеляза спад на цените с около 10% в най-тежкия имотен срив в Германия от едно поколение.
Германският имотен гигант TAG предупреждава, че цените на жилищата може да се сринат с 30%това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Айде, айде песимист съм бил
но наистина си малко черноглед
давай го по-ведро така, идете с бетерчо на кръчма
прикарай го да почерпи
за видиш как ще ти се смени мирогледапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Около мен все още си стоят неотдадени имотите, за които бях казал, но сметка на тва се появиха и 2 за продажба, от чужденци (не са руснаци), които стоят от 10 ина дни. Досега за сделките дори не научавахме, понеже всичко се купуваше още на обявяване (според новодошлите). Балона наречен черноморие така гърми, че много хора ще ядат туули близките 20-30 год., и пак ще дължат, а някои и бой ще ядат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
еее, ти по-песимист и от полаксчо ми дойде
Коментар
-
ми излизайте по тия заведения, какво само ми купувате кутийки от кауфлан
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеВарна беше ясна.
12к обяви за апартаменти под наем, град в дългогодишна корупционна прегръдка, свръхзастрояване, изнасяне на руснаците, тотален провал на предния кмет плюс за момента привидно поне Западна Украйна ще си остане независима и хората могат да се приберат в държавата си. Много причини има за "пук" там. Бургас е в значително по-добра позиция.Last edited by better; 08.02.2024, 23:37.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
е, как да съм спокоен!?
ако не ми изгори зеленото
ще стана жертва на революцията
освен да купя някоя ливада "субсидийка да капе" докато и сменя статута
и после да съм баш патрон
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеРаботата във Вн отива на зле, сиромашията настъпва. Днес на хубавото време се разходихме по крайбрежната - 3 ресторанта затворени. Sea Terase - висок клас ресторант на брега, досега никога не е затварял. Другия Ел капан, по-нисък клас - затворен. До него Monkey - също затворен, по-нантатък не съм гледал. Бетономорието още отсега взе да обръща корем, а като вдигнат ддс то нз кво ще стане. Кофтито е, че тези бетонни грозотии ще останат.
П.С днес във Варна, утре....??!
препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар