Ето, как е нормално да се общува. Better навярно е съгласен да се общува нормално по отношение на имотите! Съгласен ли си Бетер?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
По твое време може да е било така, по мое, войниците работеха на компютрите. Отделно ако си донесеш твоя от вкъщи имаше доста привилегии
навярно си набор 80+ иначе подобни екстри са невъзможни в казармата. Революциата се случи при моите набори. Излезе песента ламбада 1990г. А, този, който ме острига 0 номер, се оказа фен на METALLICA, Викаха му Джеймса. Острига ми косата и през цялото време ми се извиняваше, че ми я стриже. После вместо ламбада, пусна без да иска по уредбата four horsemen. Майора видя на пантофите ми едни кръстове и ме повика да му разняснявам, какъв е тоя надпис: metal church.Last edited by Bailor; 07.05.2024, 23:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това, гарантирано е невярно, само ЗКПЧ имаше достъп до компютър. Опашата лъжа!!!
Коментар
-
Как да не ги разбирам, като аз пишех заповедите на тва чудо на техниката - Правец 16.Last edited by Bailor; 07.05.2024, 22:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
я,я, па ти много ги разбираш за писарушка в щабаLast edited by better; 07.05.2024, 22:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
артистичен е, но като го гледам е пасивен жорето
Ти по какво съдиш за ориентацията му?Last edited by Evgo; 07.05.2024, 22:37.
Коментар
-
Според доклад от миналата година средната цена за апартамент в страната е около 430 000 евро - под цената на паркомястото от 18 квадратни метра. Само в Амстердам през 2023 г. няма нито един апартамент, който да е достъпен за необвързани хора със средни доходи, коментира сайтът Hypotheker.
хахахаха, безимотни лузъри само да четат!
Коментар
-
Паркомясто с размери 18 квадратни метра в центъра на Амстердам се продава за 495 000 евро. Имотът, който се намира близо до градския парк „Вонделпарк“, се предлага на уебсайта за недвижими имоти Funda и е най-скъпото място за паркиране в Нидерландия.
https://blitz.bg/svyat/parkomyasto-o...oogle_vignette
А, иначе имотите на понижителите в България изглеждали скъпо, ами купете си това паркомясто бе баровци-понижители, хаха, чакам да си го купите несретници неедни...
Коментар
-
До модераторите на сайта: Моля да заличите завинаги потребителя Julius, който преднамерено обижда инвеститори, без никаква причина!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Евгич, мисля че много ще си паснете с Жорето Любенов
Иначе че българите са по-богати от всякога е всеизвестен факт, неизвестен само на някои несретници зад граница и местни негодяи.препоръка е
Коментар
-
И няколко тона желязо (старо желязо)....
- 1 like
Коментар
-
И екипировка за ЯХБЗ.
За "инвестори" в желязо (примесено с бетон и пластмаса) може и без....препоръка е
Коментар
-
До модераторите на сайта: Моля да заличите завинаги потребителя Julius, който преднамерено обижда инвеститори, без никаква причина!!!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Е не мое да сме като тебе.
Водиш с 3 обиколки......... и 2 първака!!!
- 1 like
Коментар
Коментар