IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
    300k евро е
    Цената ми се струва висока за на шпакловка и замазка, но пък казваш с гараж. Зависи в каква сграда е, как е строена, дано няма влага на партера и изолациите да са добри. Иначе кварталчето т н. Белия квартал зад Сап ли е или от южната страна на Кутев? Булеварда между другото го направиха много хубав даже на Дуков сложиха светофар и като гледам колите от прозореца като работя там само скъпарски возила, нови предимно, и премиуми излизат от улиците. Като квартал не ми харесва много, защото няма много магазини наблизо, билата е с труден достъп, в мола също не ме кефи да влизам, понякога чакаш 30-40 минути да излезеш от подземния паркинг, някакво безумие. Иначе Южния е голям плюс че е на 7-8мин пеша, метрото също на 5. Близко е и НПМГ за децата като пораснат. Има хубав фитнес и спортен център. Обаче улиците са леле мамо, особено тези нагоре към Витоша, много нагъчкано, много коли... За детски градини не знам също как е. Иначе концепцията е готина, голям апартамент с личен двор, дано не случите на селяндури съседи да си хвърлят фасовете по вас и да си тупат покривки, изрязаните нокти, одеяла с акари, пепелници, защото ако случите на такива двора ще е гаден а много какво да направиш да се разправяш с разни мутри, мутреси и парвенюта нямаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
      Прочетох, но не видях цената. Иначе ще е приятно жилище с 100кв. двор дай боже и 2-3деца да мачкат райграса
      300k евро е

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
        Човек да не се похвали, че е купил имот хаха
        Прочетох, но не видях цената. Иначе ще е приятно жилище с 100кв. двор дай боже и 2-3деца да мачкат райграса

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Нищо не се е оправило, Върни страница назад и ще видиш нотификацията - не сте оторизиран да видите тсзи страница. Берти, бегай да ги учиш, заеби трактора, само кинти искат, а не ги бива и за продавачи на боза.
          тук има няколко участници, които като поспрат лекарствата започват с постане на едни анимации и тн простотти, които 'чупят' темата.
          понижители/повишители - има ги и в двата лагера, а после реват, че някой бил заключил темата... заключена е от глупост.

не забравяйте, че инвестор.бг е медия, а не ИТ компания длъжна да съпортва форума безплатно и денонощно.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Човек да не се похвали, че е купил имот хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Като му свърши студенството ще се озъби. Но нека съм лош гадател.
              Не непременно. Европа има нужда от свежа кръв. Сега как ще се пласира с това мислене е отделен въпрос.

Коментар

• проба

Коментар

• май се оправи

Коментар

• Избута се, мисля.
                    रादोस्त

Коментар

• Още трябва. До нова страница.

Коментар

• гф
                        रादोस्त

Коментар

• Оправяйте си сами темата, щом не желаете да напишете по два поста.

Коментар

• то се вижда кой е жалък (жалее най-много)

вероятно темата се е бъгнала от постове с идиотски емотикони... и аз не достъпвам

ще я оправят
                            Last edited by X_Y; 18.07.2024, 23:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                              Какво точно се случва? Аз мога да пиша в темата, други хора също са писали тази вечер.
                              Когато си логнат се вижда това:

А когато не си логнат се вижда това:

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа

Първите над 100хил коментара бяха изтрити от некадърност, сегагшните от безсилие и отчаяние. ChatGPT със сигурност би се справил в пъти по-добре от тукашната некадърна модерация.
                                Добре.

Коментар

Working...
                                X