IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Представям Ви чудесна къща във фламандски стил, :

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=ap4xd4&f1=1

Обаче, заради локацията няма да може да се продаде за тези пари. Никой не дава такива пари за привинциални имоти.
    Това е паметник на културата. Архитектурен шедьовър. Успокои ме, като знам аз за кви пари си купих къща с 4 спални и 4×58 кв м РЗПлощ.
    Като легализират проституцията това къще в Тетевен би било чудесно за хай-левъл бардак.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Такава ще е реакцията на децата на господин Силистра, когато осъзнаят къде ги е натресъл баща им:
      Снежинке, какво е това ниско самочувствие. Най-много такава да е твоята реакция, като се усетиш колко възможности си пропуснал в България. Чичото (100% германец, баш от Мюнхен) на приятел на синът ми се преместил преди 3 години някъде във Варна, и то с две деца на 12 и 15. Защото е толкова зле в България бързал да си ходи за Коледа “в къщи”, разбирай България. Понеже много закъсал зимата и взел че си купил катамаран за 350к. Айде холън без тези сълзливи подмятания.
      След 2-3 години мисля и аз да си взема един, ако искаш ще те взема на риба да видиш колко е зле в България. Ако пък имаш страх от вода ще те повозя на кемпера, е вече не е нов, на 2 години стана. ако пък и там ти е некомфортно ще те повозя на жипката. Хайде със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

най-сетне ще се съберете
        но аз се надявах срещата ви да е в индия
        и повече да не се разделяш с тях
        Има много хейтъри на държавата ни, кои колко с доводи, кои с не много надлежни такива, ама тоя бие класациите!! Същевременно на никого не става ясно, той ако е инвеститор, в какво точно инвестира, освен в брутален хейт. Аз апелирам модераторите да проучат, действително потребителя danetha, дали изобщо е инвеститор и дали отговаря на условията за да "твори /сере/" в този форум? Аз ще изложа всички мои инвестиции от 2009г. насам, но искам да знам и той що за инвеститор е? Ако е в САЩ, segato и общността му биха го вкарали, ако не в затвор, поне в лудница, кажи колега segato, не бихте ли го вкарали под запрещение?

Коментар

• Тук следя какво е замърсяването. Като кликнеш на станцията показва и за няколко месеца назад. Мога да кажа, че въздухът в София не така зле както го изкарвате.
          Дори зимата бе класи над градове в Италия и околните балкански страни.

https://aqicn.org/here/

https://www.iqair.com/de/world-air-quality-rankin

Може да видите в горния сайт, че в момента качеството на въздуха в София и Берлин е еднакво.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Няма да откажеш "Силистра" с тая антиреклама на София. Няма да предизвикаш и срив в цените.

Дори картинката да не е мината през фотошоп, това са (най вероятно) - събития на 10 години - веднъж.

Да не говорим за това, че вече не съществуват големи замърсители, като например- Кремиковци...

За климатични аномалии не говорим...

"Ще приемем" и хипотезата ти, че централните части са най-малко замърсени от отработилите газове на автомобилите и всичко това отива към 1000 м.н.в. и, че "Бояна е смърдяла..."...

Убеден съм, че и резиденция "Бояна" е мноО зле - малко по-долу, от същата страна на улицата...

Посипах си главата с пепел! Що ми трябваше да пускам тая оферта...

))

Ако не и преди 15г. Вече са 7000 домакинствата, подменили си уредите за отопление по програмата за чист въздух...

https://www.moew.government.bg/bg/na...litelni-uredi/

Освен това, София е високо поле /котловина/, в която, като нахлуе студен въздух зимата, най-често от Североизток, той натежава и се задържа в ниското и не се издига. Това е т.н. температурна инверсия, ама трябва да си учил Климатология, за да го знаеш... Ето това пораждаше през минали зими тежка миризма на кюмур на тръгване за офиса сутрин. В моя квартал преди 25г. с въглища, се топлеха над 50% от народонаселението, сега сигурно няма и 5%, щото наоколо е пълно с новодомци от новите блокове, а те, като подушат кюмур от околните къщи, сезират ГДБОП

ПП За да не ме обвинят в неправилен правопис някои безимотни индивиди, ние шопите от Софийско и Радомирско си " "викаме" кюмУр и кютУк,последното за вероятния ми репликатор Кютюк чух за първи път да се изговаря от една състудентка от Дуранкурак, никой на запад от Добрич , не го изговаряше по подобен начин...
            Last edited by Bailor; 27.05.2024, 20:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

какви са тия нот. услуги за 2к лв!?
              да не си купил неко гараж?
              Я виж хубаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Не съм сигурен, но не мисля че районът описан от теб е извън облака...А и точно там масово се отопляват с кюмюр...

А като духне вятър районите с ниска надморска се чистят по-бързо, като облакът се надига и остават само районите над околовръстното до към 1000 метра надморска. Аз също ходех на Витоша всеки уикенд докато бях в БГ, точно в Бояна смърдеше най-много на кенеф, като се изчистваше чак като стигнеш Боянското Езеро и нагоре към Сухи Връх.

Няма да откажеш "Силистра" с тая антиреклама на София. Няма да предизвикаш и срив в цените.

Дори картинката да не е мината през фотошоп, това са (най вероятно) - събития на 10 години - веднъж.

Да не говорим за това, че вече не съществуват големи замърсители, като например- Кремиковци...

За климатични аномалии не говорим...

"Ще приемем" и хипотезата ти, че централните части са най-малко замърсени от отработилите газове на автомобилите и всичко това отива към 1000 м.н.в. и, че "Бояна е смърдяла..."...

Убеден съм, че и резиденция "Бояна" е мноО зле - малко по-долу, от същата страна на улицата...

Посипах си главата с пепел! Що ми трябваше да пускам тая оферта...

))

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Желанията са при вас, брокеразите. При нас (за ваше съжаление) са реалност. А реалността е следната драги ми брокерази:

[ATTACH=CONFIG]n4184193[/ATTACH]
                  какви са тия нот. услуги за 2к лв!?
                  да не си купил неко гараж?
                  препоръка е

Коментар

Брокеразите гледат поскъпването след 2016 и съвсем лекинко забравят за "кризичката" 2008-2015, когато имотите бяха на минус, а индексите летяха нагоре.
                    В момента наблюдаваме същото.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Няма как да си на минус:
                      За периода 2010 - 2024 има ръст от 436%

За същия период имотите са поскъпнали с 80% (според шефа на брокеразите)
                      Брокеразите гледат поскъпването след 2016 и съвсем лекинко забравят за "кризичката" 2008-2015, когато имотите бяха на минус, а индексите летяха нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

За да изляза от подтемата, щв ти кажа, че смогът, над града е точно смог НАД града, а не - НАД,планината, нито пък - В планината.

Всеки има свое мнение и усещане за това, на каква надморската височина, къде точно - като локация и по какъв начин се диша в София. Не споря с вижданията на хората.

Ама, някой се бил забил в гората, а там имало... смог! Всеки има право да избира!

Не съм брокер. Всеки има собствено мнение, което уважавам. Редно е да уважавате мнението на хората, около вас, но все тая, де!

Живвот и здраве!
                        Не съм сигурен, но не мисля че районът описан от теб е извън облака...А и точно там масово се отопляват с кюмюр...

А като духне вятър районите с ниска надморска се чистят по-бързо, като облакът се надига и остават само районите над околовръстното до към 1000 метра надморска. Аз също ходех на Витоша всеки уикенд докато бях в БГ, точно в Бояна смърдеше най-много на кенеф, като се изчистваше чак като стигнеш Боянското Езеро и нагоре към Сухи Връх.

Last edited by ejonny2376; 27.05.2024, 16:57.

Коментар

Правилно. Освен това ако брокерът фалира... на повечето брокери в евро-съюза гаранцията им покрива само до 20 000 евро,
                          при фалит на брокер, независимо колко активи си имал, ще ти върнат само ~ 40 000 лева.
                          Доколкото знам парите на брокера се държат отделно от парите на клиентите т,нар segregated accounts, така че, ако фалира брокера, клиентите си получават обратно всичко. Също така кредиторите нямат право да вземат от парите на клиентите.

By properly segregating the client's assets, if no money or stock is borrowed and no futures positions are held by the client, then the client's assets are available to be returned to the client in the event of a default by or bankruptcy of the broker.

https://www.interactivebrokers.com/e...l-strength.php

Коментар

Правилно. Освен това ако брокерът фалира... на повечето брокери в евро-съюза гаранцията им покрива само до 20 000 евро,
                            при фалит на брокер, независимо колко активи си имал, ще ти върнат само ~ 40 000 лева.

Не е баш така.
                            Ако фалира само брокерът не се случва нищо, тъй като ценните книжа не се съхраняват от самия брокер, а от банката-депозитар. Избираш си нов брокер и се прехвърлят към него. Аз примерно ползвам частично TradeRepublic. Това е брокер, самите ценни книжа се съхраняват частично от Дойче Банк, HSBC и Citybank Europe. Ако TradeRepublic фалира, това по никакъв начин няма да донесе загуби.

Ако фалира банката, в 99% от случаите пак не става нищо, тъй като въпросните ценни книжа са защитен актив и не влизат в масата на ликвидация.
                            Ако фалиралата банка е правила разни шашми, напр. разни суап сделки и заемане на акции, то e възможно те да не могат да бъдат издадени, тогава вече влизат в сила въпросните 20.000 Евро. Досега обаче не съм чувал да е имало такъв случай, а и става въпрос за измама.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Парите от тези индекси не са сигурни, може и да си на минус.
                              Last edited by Frosty; 27.05.2024, 16:19.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Смогът над София стига до 1000 м.н.в. Зиме на Беловодски е кошмар и смрад, по-голяма от Овча Купел - дефакто смогът от града се вдига и обхваща точно този височинен пояс от 700 до 1000. А като запалят и кюмбетата...Улиците са по-зле и от Манастирски...Всички навлеци като тръгнат сутрин с колите си да излизат от "комплексите" и то по улици със сериозен наклон, където и лете разминаването е трудно...Уникално е да живееш там. Като искаш Витоша, хващаш си 64 от Хладилника и пак си там за нула време. Но да живееш там...Не мерси.
                                За да изляза от подтемата, щв ти кажа, че смогът, над града е точно смог НАД града, а не - НАД,планината, нито пък - В планината.

Всеки има свое мнение и усещане за това, на каква надморската височина, къде точно - като локация и по какъв начин се диша в София. Не споря с вижданията на хората.

Ама, някой се бил забил в гората, а там имало... смог! Всеки има право да избира!

Не съм брокер. Всеки има собствено мнение, което уважавам. Редно е да уважавате мнението на хората, около вас, но все тая, де!

Живвот и здраве!

Коментар

Working...
                                X