IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Гце Делчев, Стрелбище, Манастирски, Витоша - горната част - кв. Градина, Младост. В първите 2 няма нищо 4 стайно, основно са в Млдост, но в частта до околомръсното, което не ме вдъхновява, но явно няма какво друго да бъде.
    В Гоце Делчев наскоро PAV пуснаха в продажба цяла сграда, като скоро ще имат акт 16 (има и 4 стайни). Мястото ми се вижда супер, но е преправено бивше общежитие и това ме спира да се разходя да го видя на живо:

https://pav-bg.com/prodazhba/the-new...v-goce-delchev

В Стрелбище PAV почнаха нов проект (в момента е на дупка), но още не са обявили продажби. Малко е далече от метрото и от Южния парк, но все пак е нещо:

https://pav-bg.com/portfolio/ofisno-...kv-strelbishte

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Колега, в кои квартали търсиш апартамент?
      Гoце Делчев, Стрелбище, Манастирски, Витоша - горната част - кв. Градина, Младост. В първите 2 няма нищо 4 стайно, основно са в Млдост, но в частта до околомръсното, което не ме вдъхновява, но явно няма какво друго да бъде.
      Last edited by nomche; 26.05.2024, 18:30.

Коментар

Браво, Левчо. Моите чак за чудо и приказ не са, но поне досега не бях се оливал в скъпи покупки. Предстои да взема заветния 4-стен за лично ползване, само дето компромисите с мястото и цената ми идват в повече, пък и няма нищо смислено и готово в този сегмент, което да е под € 500 К. Есента при спада на броя на сделиките, очаквах корекция в цените, те взеха, че не паднаха и алчните строители съвсем изплискаха легена.В момента за инвестиция просто няма смисъл с тези цени и довършителни работи. Наскоро изтървах един апартамент, дето сградата е само на дупка, а се намира над 10-ия и то последен етаж, на цена поне 70К над разумното за мен. Докато се чудя, щото локацията беше добра и замина. Не знам как ще се отрази затягането на кредитирането, което уж БНБ е наточило. И да има корекция, ще отнеме време.
        Почнах да чета и форума на мамите за надеждни строители. Да ви кажа там, каките доста по-полезна информация си дават, чак ми стана неудобно за нашето форумче тука. Продължавам да считам, че тази гора от кранове и кредитна експанзия няма дазавърши добре, но все пак засега не познавам.
        мамите купуват, ремонтират, обзавеждат
        а ние тук се подбъзикваме с няколко разбирача, които нямат нищо общо с имититу, но раздават акъл
        това е разликата
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
          Защо не искам да вземам 3к евро наем от къщата когато се прибера, а предпочитам да я продам?
          Семейните ценности се замениха от пропаганда на всякакви извратени и неморални утвърждения.
          Цензурата в Германия е зверска. Това което можеш да кажеш или напишеш във форум или коментар под статия в България е немислимо за Германия. Израз като “Германия на германците, чужденците вън” води директно до дело. Обида към политик също, полицай пита чужденец, ама от къде точно идваш(страна) води до дело за дискриминирани и глоба за полицая от 650€.
          Гостите на бабата правят каквото си искат, старчески дом гони хората защото щели да приютяват новите германци.
          В Хамбург над 170 хотела са резервирани за тях. Всичко това струва около 35 милиарда на година.
          За лекар специалист може да чакаш с месеци за час. За моя ендокринолог свободен час за профилактичен преглед има най-рано за за месец Октомври. Около 80% операции на гръбначен стълб са направени без да има нужда.
          В училището на децата 2-3 пъти в годината организират нещо с цел да събират пари, занималнята и те по-рядко. Отделно съм решил и дарявам и всяка година 300€
          Има деца 1-2 клас които не исках да ходят на училище поради тормоз и побоища от съученици. Преди 2-3 месеца едно момче ударило едно кроше на момиче и детето го откарали в болницата. Отделно от ректората получихме мейл, че някакъв обикалял около училищата в района и ни посъветваха да придружаваме децата до училище или да се събират на групи и така да ходят. Първокласник целунал момиче по бузата, което доведе до 2 години разговори с училищен психолог. Второкласник ходи на училището с рокля. Тоалетните с заключени и се ходи по двама, като се заключва отвътре задължително. Храната само се претопля, като често я носят от предния ден. С две двойки може да преминеш в по-горен клас. В няколко области има училища които не пишат оценки по предметите. В Заксен всеки 10-ти час е пропаднал поради липса на учители.
          Християнската партия рекламира с плакати на арабски за изборите на 9 юни. В Хесен искат да въведат украински език като втори език. Вече намериха в Бавария предварително попълнени бюлетини за евроизборите.
          Рекорден брой фирми фалираха или се изнасят от Германия.
          Мога да изпиша поне още 10 пъти по толкова!
          Това за докторите го обясни на segato,щото той май не е ходил на доктор...

Коментар

Браво, Левчо. Моите чак за чудо и приказ не са, но поне досега не бях се оливал в скъпи покупки. Предстои да взема заветния 4-стен за лично ползване, само дето компромисите с мястото и цената ми идват в повече, пък и няма нищо смислено и готово в този сегмент, което да е под € 500 К. Есента при спада на броя на сделиките, очаквах корекция в цените, те взеха, че не паднаха и алчните строители съвсем изплискаха легена.В момента за инвестиция просто няма смисъл с тези цени и довършителни работи. Наскоро изтървах един апартамент, дето сградата е само на дупка, а се намира над 10-ия и то последен етаж, на цена поне 70К над разумното за мен. Докато се чудя, щото локацията беше добра и замина. Не знам как ще се отрази затягането на кредитирането, което уж БНБ е наточило. И да има корекция, ще отнеме време.
            Почнах да чета и форума на мамите за надеждни строители. Да ви кажа там, каките доста по-полезна информация си дават, чак ми стана неудобно за нашето форумче тука. Продължавам да считам, че тази гора от кранове и кредитна експанзия няма дазавърши добре, но все пак засега не познавам.
            Колега, в кои квартали търсиш апартамент?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ми само имотите ми гравитират около милион евра. Дори Номчето, понижител и мой приятел захлупи имоти за чудо и приказ, нищо че вярва в понижението.

Коментар

И това по какъв начин ме успокоява или напряга?
                Не, информира те че мога поне още 1/3 отгоре да взема. Но това знаеш как и кога се прави. Поне това вероятно знаеш.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

джонка,
                  да не ходиш и ти с рокля в месарницата, че толкова ти харесва швабистан
                  То и на Кретенчо му харесваше, а имаше едно момче което пишеше баш истината за Швабистан, та предизвикваше гнева на Ловешкия - учеше и работеше там....та и на Джонката ще му харесва докато не му вдигнат фустата.

Коментар

Да, виж как позна. Плюс теб, тук на наша почва, далеч от Нова Гвинея.
                    Наемите ми даже са ниски за твое успокоение.
                    И това по какъв начин ме успокоява или напряга?

Коментар

Докторе, моля ти се не бъди толкова скромен! Дори аборигените в Папуа Нова Гвинея знаят за твоите имоти и наемите, които получаваш
                      Да, виж как позна. Плюс теб, тук на наша почва, далеч от Нова Гвинея.
                      Наемите ми даже са ниски за твое успокоение.
                      Last edited by bulgarian lev; 26.05.2024, 15:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ако оставя изкараното на инфлацията да се разправя с него би било равно на това да го хвърля през прозореца или просто въобще не е имало смисъл да работя и да поемам съответните трудности и рискове.
                        "......Купувачите все по-рядко претендират за изложение, за светлина, защото бързат да вложат всичко налично в недвижимост, уплашени от инфлацията, войните, предстоящото въвеждане на еврото", коментира собственичка на агенция за недвижими имоти...... "

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...achite-2127918

така мислят всички , не си сам ............

Коментар

Ми само имотите ми гравитират около милион евра. Дори Номчето, понижител и мой приятел захлупи имоти за чудо и приказ, нищо че вярва в понижението.
                          Докторе, моля ти се не бъди толкова скромен! Дори аборигените в Папуа Нова Гвинея знаят за твоите имоти и наемите, които получаваш

Коментар

франсетата преди години ни наринаха обратно ромовете. на нас и на румунците.
                            надявам се швабите да продължават да са така прости и да си ги държат форевър
                            Германия все още чувства вина от войната. Но десни партии набират скорост и нищо чудно някой ден да вземат преднина и лоби дори в Европейския парламент да им поставят такива условия на милионите паразити там че ще им настръхне косъма.

Коментар

Само се чудя кога ще катурнат клетата социална политика на горките немци. Утре ще се пръкнат дясно-профашистки движения на власт и ще им разкатаят кочинката.
                              франсетата преди години ни наринаха обратно ромовете. на нас и на румунците.
                              надявам се швабите да продължават да са така прости и да си ги държат форевър
                              препоръка е

Коментар

ами ти, кой чакаш!??
                                айде, друм!
                                Само се чудя кога ще катурнат клетата социална политика на горките немци. Утре ще се пръкнат дясно-профашистки движения на власт и ще им разкатаят кочинката.

Коментар

X