Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Мда - точно т'ва е правилния подход !Броня у броня... как па се не сетих - тюююююю...............
Ама вече ще знам занапред де ! Мерсаж......
тук ако закъсаш на пътя ( ако лелката е закъсала) и имаш някакъв проблем се обаждаш на полицията да дойде и да помогне. Ако си закъсал примерно на магистрала идват и паркират зад теб за да те пазят , абе ако не знаеш какво да направиш се обаждаш на полицията. Има хора дето ги викат да им отварят колата да им извадят ключовете , хем за такива неща има ААА и ония пак отиват. При този случай цял паркинг блокиран и да няма полиция ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И продължава да избива комплекси с това колко е велик спрямо тези в България и колко повече печели , с каква къща , кола и т.н. разполага да не изброявам.... Поне за мен това е леко абсурдно ... ето и в последният му пост минава на лична основа и тръгва да мери пишки....:-) А ако неговата е по-къса въпреки, че съм в България ?! Ама и да не е какво от това ?
Ако си забравил едно от предните му творения беше, че средната цена на къща в Щатите била 1.5 милиона , а според любимият му сайт е
The average United States home value is $358,734, up 4.3% over the past year and goes to pending in around 14 days.
А
Я цитирай поста в който съм казал че “средната цена на къща в Щатите била 1.5 милиона”.
Излиза , че имаш трудности и с четенетоLast edited by segato; 31.05.2024, 21:55.
- 1 like
Коментар
-
Олимпийците изпуснаха влака за Радомир отдавна :-)
ПП Юлка унесох се напоследък и съм изразходвал лимита си от месечни постобе и отивам на тръстиката да се добера до 40К годишен доход...исках да кажа на диванчето да си въртя синджирчето :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 31.05.2024, 21:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Човекът си ти го каза в прав текст. А ти "официалната статистика" от 2010 година му цитираш...Малко като "20% е в пъти повече".
Сега, фактът че си набил всичките си пари в имоти и то на кофти места в кофти държава е налице. Фактът, че разчиташ на някаква си капиталова, която да ти оправдае поне малко инвестицията, която е чисто виртуална и невъзможна да се реализира на пазара - също. Фактът, че някои хора не спим и правим реални,истински пари през това време, при това извън прехвалената ти "родина" също не ти дава мира и ти човърка егото. Един широко скроен човек не би трябвало да има проблем с това, нали?
И продължава да избива комплекси с това колко е велик спрямо тези в България и колко повече печели , с каква къща , кола и т.н. разполага да не изброявам.... Поне за мен това е леко абсурдно ... ето и в последният му пост минава на лична основа и тръгва да мери пишки....:-) А ако неговата е по-къса въпреки, че съм в България ?! Ама и да не е какво от това ?
Ако си забравил едно от предните му творения беше, че средната цена на къща в Щатите била 1.5 милиона , а според любимият му сайт е
The average United States home value is $358,734, up 4.3% over the past year and goes to pending in around 14 days.
А той просто иска да се похвали, че живее в къща за 1.5 милиона...., дори снимки пуска помня от барбекю ли беше.....
Мъка Жонка ...мъка от една страна ми е смешно от друга го съжалявам човека ....много комплекси и дефицити въпреки къщата и 400К годишен доход....
Бяха ми изтрили некъв пост към теб за заяждане.... ти знаеш че много те уважавам нали :-) и квото и да спорим и да сме на различни мнения не бих те обидил умишлено.... Но можеш повече със сигурност...не падай на нивото му....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 31.05.2024, 21:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Партиди и да ги прехвърлиш и да не ,почти е все тая.Важното в случая е да се плаща,иначе спират.А на кой на името се плаща,не ги интерсува.За парно не знам,но за другите съм прехвърлял след 2г и нищо не ми казаха даже.Може да има и някакви дреболии които не знам,но ти казвам моя опит.Не е фатално и да не смениш навреме.Те убийства правят ги пускат,ти...
А тук щом и в НА пише 2м,не разбирам защо изобщо питаш.
Самият аз живея в къща в която партидата на ВиК се води на името на дядо ми, който е починал 1981 год и въпреки, че съм единствен наследник не съм оправил документите от немърливост.
Обаче на мен ми се иска имотите, които рентиерствам да са с перфектни документи и партиди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеДа се оправя. Щом е майстор … казвам само че тия неща трябва да могат да бъдат оправени безда е необходимо 30 човека да чакат другата ненормална да дойде на кеф и да мръдне. Ти какво ще направиш ако трябва да вземеш детето от училище и някаква “избрана” реши да ти паркира пред гаража ?Броня у броня... как па се не сетих - тюююююю...............
Ама вече ще знам занапред де ! Мерсаж......Last edited by Julius_BG; 31.05.2024, 21:18.
Коментар
-
Аааа Радомирска... В Перник боза нема , там само винкели и живак гледам :-)
То цяла песен посветена имала на тоя резлив ... вискозитет !
Коментар
-
Сега ще ѝ адвокатстваш на мутреската ли?
Ами те точно такива като нея (и мъжките ѝ версии) прогониха де що има мислещи хора от тая територия...
Коментар
-
Еваларка!
такава - пернишка, резлива бозичка, нали?
Ооо, хич не си и помислям да ти завидя ... !
Коментар
-
:-))))) бургер с боза :-) мислиш ли че кат келнер ми е лесно с такива поръчки :-)
такава - пернишка, резлива бозичка, нали?
Ооо, хич не си и помислям да ти завидя ... !
Коментар
-
В Радомир има ли Макдоналдс?
Че вие сте много напред с мат'риала!(пържения)
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Доколкото разбрах тойотата била запушила изхода на паркинга за повече от час и хора са предлагали да помогнат да я преместят за да могат да излезнат , но лелката с тойотата отказала. Ако те затворят така безпардонно в паркинг и ти ще изперкаш.
Друг въпрос, че по други места се обаждаш на полицията, те викат камион за репатриране и до 10-15 минути въпроса е решен. Така и не разбрах тойотата технически проблем ли е имала или просто лелята е решила да покаже кой командва. Сега ”Лейди-то” ще шари тук-там да се отърве, ма защо полицията е позволила да се стигне до блокиране за повече от час? Баси спокойните хора …
Ами те точно такива като нея (и мъжките ѝ версии) прогониха де що има мислещи хора от тая територия...
Коментар
-
Хаха шегаджия. Къде и какво правя не ти влиза в работата , нито какво и колко апартамента притежавам , а още по-малко откъде съм тръгнал и къде съм стигнал..., а пък колко изкарвам точно на теб ли ще ти кажа :-) То бива малоумие ама чак пък толкова.... :-)
Всичко това и този пост за пореден път показва колко си смотам и комплексиран и не променя официалната статистика в Щатите колкото и да тръгваш на лични нападки.
Живей си живота и ни остави да пържим картофки в макдоналдс Радомир :-)))))
Сега, фактът че си набил всичките си пари в имоти и то на кофти места в кофти държава е налице. Фактът, че разчиташ на някаква си капиталова, която да ти оправдае поне малко инвестицията, която е чисто виртуална и невъзможна да се реализира на пазара - също. Фактът, че някои хора не спим и правим реални,истински пари през това време, при това извън прехвалената ти "родина" също не ти дава мира и ти човърка егото. Един широко скроен човек не би трябвало да има проблем с това, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение... Живей си живота и ни остави да пържим картофки в макдоналдс Радомир :-)))))
Че вие сте много напред с мат'риала!(пържения)
Last edited by Julius_BG; 31.05.2024, 20:53.
Коментар
Коментар