If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пясъка ни и дъното е несравнимо с никое море. Обикалял съм и топлите морета, за гмуркане е ок, но таралежите ги виждаш с очилата и гледаш да плуваш, не да ходиш, щото боли много зверски.
Аз пък таралежи не съм виждал никъде (освен на някои места в Гърция) в Турция няма, лайна и боклуци - никъде.
Аз съм убеден, че никога не е стъпвал на бургаския плаж.Инак, щеше да разбере, колко жестоко се е прецакал, обикаляйки по камънаците със смешните плажни обувки ,предпазващи го от морски таралежи при 43° по Целзий, само от омраза по родното море...хахаха
Стъпих и повече не повторих - краката ми станаха по църни от врата на Усеин Болт.
Аз не обичам да се пека, ходя след 5 часа следобед на плаж и след като се окъпя бягам в бирарията на сянка, ако местността е без зеленина никой не може да ме задържи там за повече от час.
Така става.
Аз ще катеря връх Арарат средата на Август, сега ходя да гоня клиенти и нямах много време да пиша тук. В Априлци не съм ходил скоро.
Хвалба е разбира се, що? Чист плаж, синьо-зелена вода в момента, топла - 27-28 градуса, чадър по левче и нещо, май 1,20...градина със зеленина и сянка и бирарии, които аз обичам, апартамент на 5 крачки оттам.
Абе вие сте правени с обратното на хе...я, бре, синя кръв у вас и сър ви е малко.
Аз съм убеден, че никога не е стъпвал на бургаския плаж.Инак, щеше да разбере, колко жестоко се е прецакал, обикаляйки по камънаците със смешните плажни обувки ,предпазващи го от морски таралежи при 43° по Целзий, само от омраза по родното море...хахаха
А ти къде извън БГ си ходил, за да сравняваш?
Лошата репутацията на БГ-Черноморието си я създадохме сами, като причините са безброй. Какво точно се е променило през последните години? Доверие се гради трудно, а се разваля лесно. Държавата България е на абсолютното дъно по всички показатели и ежедневно се убеждавам в това, слушайки новини и разкази на хора. Псевдопатриотизмът е лош съветник, особено ако те кара да си мълчиш за всичките свинщини, ставащи в държавата.
Хвалба е разбира се, що? Чист плаж, синьо-зелена вода в момента, топла - 27-28 градуса, чадър по левче и нещо, май 1,20...градина със зеленина и сянка и бирарии, които аз обичам, апартамент на 5 крачки оттам.
Абе вие сте правени с обратното на хе...я, бре, синя кръв у вас и сър ви е малко.
Да се печеш на 40 градуса под слънцето върху пясък...никога няма да разбера любителите на морските почивки.
На 4500 метра е съвсем друго.
Моля, не занимавайте бетъра с вашите битовизми и дребнотемия. Човека е сър и цяло лято е по островите, вие бургаския плаж. Не се научихте на гъзария и тва е.
Ти си знаеш как ти е добре, аз лично апартамент на партер не го разбирам. За 300к евро все си мисля че може да се намери някоя къща с двор в селата около София, които вече ги водят квартали на София
Еми не, не може да се намери такава къща. Освен ако не е за изтриване или на черен път
+10
Току що се чух и с жена ми по тела. Минала е днес сделката в Лазур - Бургас. Има два комплекта ключове вече и са на плажа с дъщеря ми. . И аз утре съм до моя имот в Албена да го навестя и да монтирам голям хладилник че ще трябва за гостите.
Ракива неща, Морски. . Това е живота, просто ми е кеф как ти и някои хора смело действат и купуват. Удоволствието дори малко по-късно се озъзнава и е пълно. Чувстваш чв правиш нещо, парата е за това. Честито още веднъж! Да го ползвате с кеф!
Болезнено прав си. Просто или трябва да мине време и да се сблъскаш с реалността или цял живот си оставаш маргинал, лаещ по купуващите и по капиталовия свят, в който живеем. На мен също не ми е много забавно, че трябва да купувам жилище, което с чисти годишни мои заплати мога да изплатя за 6 години, а баща ми преди 20 години да е купил такова, което да изплати за 2, но това е положението. Иначе седим и гледаме как другите купуват, нашите левчета спестени се обезценяват и накрая казваме на децата и внуците си “в кофти време се родихме”.
Ти си знаеш как ти е добре, аз лично апартамент на партер не го разбирам. За 300к евро все си мисля че може да се намери някоя къща с двор в селата около София, които вече ги водят квартали на София
Коментар