If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- шкафовете струват 70-80 лева
- пералната, ако е работеща, струва 90 -100 лева настаро
- евтин ламинат за 100-150 лева
- леглата заедно със секцията струват 100 лева
- одеалата може да си ги купите по 20 лева от битака
- камината на дърва по обяви се намира за 300 - 400 лева...
Бай Лорд ако иска това нещо някога да се продаде - да махне две нули от цената... Иначе така ще си виси на обява с десетилетия...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Аз работя, но, ако пожелая, още утре мога да престана. На 100м. от мен само в Бургас има хотел с апартаменти колкото моя и в някои отношения по-малко екстри, в който нощувката целогодишно е 100лв. на вечер.Упс, вече са вдигнали на 120лв.!
Да разбираме, че ще искаш 3000 лева наем за маломерката, така ли? Или ще караш на 365 дневна заетост, с нулеви разходи? И ще живееш от тях без да работиш?
Лордче, май бъркаш Бургас с Монте Карло нещо...
Купи още 20 такива маломерки, после ще говорим. Дотогава ще се бачка.
На 100м. от мен само в Бургас има хотел с апартаменти колкото моя и в някои отношения по-малко екстри, в който нощувката целогодишно е 100лв. на вечер.Упс, вече са вдигнали на 120лв.!
Аз работя, но, ако пожелая, още утре мога да престана. На 100м. от мен само в Бургас има хотел с апартаменти колкото моя и в някои отношения по-малко екстри, в който нощувката целогодишно е 100лв. на вечер.Упс, вече са вдигнали на 120лв.!
Повишението на цените на недвижимите имоти води до ефект на богатството, до повишение на нетното богатство на българина, особено за този, който има собствен имот.
Цитат от Песимиста на квадрат - Който има имоти нема нужда да работи :-)
Мисля да търся с агенция или агенции, брокер, или да следя обявите. Като продавах апартамента в Мюнхен дори не излезе на обява, понеже агенцията си имаше клиенти за това което продавах. Само 2 огледа бяха. Мисля да заложа на брокер, но към коя агенция?
Моя съвет е да опитащ без брокери Тези кърлежи няма да си ти от никаква полза, а само ще изсмукат 3-3,6% комисонна
По-добре дай 1000-2000 лв на адвокат, а не 15000Е на кърлежите.
В имот бг си запази търсени по критерии избрани от теб и ще получаваш известие за всяка нова обява.
П.П. Разбира се има варианта да удариш и на камък. Досега винаги избягвах или прескачах кърлежите, но на последната сделка ударих на камък. Платих като поп 12000 лв, понеже бащата на продавача е приятел на брокера и твърдо не пожелаха сделка ако се прескочиш брокера.
Коментар