IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    На ваше място бих купувал и препродавал за последните години лукс апарти в Бг.
    Бати дебилния съвет.Да дойде от ерия с "доход за семейство към 400к годишно",където няма едно боклуче в радиус десетки км, за да инвестира в някава кочина София ,в гетото на Европа БГ,и то в грозни и нискокачествени празни сгради ,в които в бъдеще ще живеят или цигани или ще стоят празни завинаги.Защо не се пробваш като финансов консултант на Wll ST?

Коментар

400К$ годишно средно за семейство? Че вие сте по-добре от Президента си бре! Браво! Не я знам тая ерия, но на един мой приятел Професор кардиохируг в Хайделберг му предлагаха в САЩ малко над 1,2 млн $ годишно. Той отказа, остана си в Дойчланд, защото знае как и колко се работи в САЩ. Но щом казваш, значи сте мноого добре. На ваше място бих купувал и препродавал за последните години лукс апарти в Бг.
      Доколкото съм чувал професорските заплати в Германия са от порядъка на 100-150к, заплатите на супер високоплатените хирурзи 250-300к. Сигурен се че има хора които ще откажат 4 пъти по-висока заплата. Интересно ми стана обаче как ще го канят в САЩ като няма право да практикува докато не мине USMLE ?

Коментар

400К$ годишно средно за семейство? Че вие сте по-добре от Президента си бре! Браво! Не я знам тая ерия, но на един мой приятел Професор кардиохируг в Хайделберг му предлагаха в САЩ малко над 1,2 млн $ годишно. Той отказа, остана си в Дойчланд, защото знае как и колко се работи в САЩ. Но щом казваш, значи сте мноого добре. На ваше място бих купувал и препродавал за последните години лукс апарти в Бг.
        Президента не го мисли. Заплатата му е последната грижа. Това за кардиохирурга за какво го казваш ? А с това за апартаментите съвсем ме загуби. И ти ли като лордчето ... вечер ?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
          Левчо, къде са се примирили бе? Какво ги говориш? Средния доход за семейство в моята ерия към 400к годишно, средната къща е 1.5 млн. Няма и 1 към 4. Това е за читав квартал. В София гледате 300к апартаменти с 30к заплати и разправяте че ок. За къщи да не говорим. Аре стегни се малко.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Простотията лази по криптоинвеститорите незавършили 8-ми клас, но и те, както и кралете в NYSE, не обичат да се подвизават в съответните теми в които са крале, а не излизат от имотната тема, няма сила, която да ги изкара от нея, хахахахаха
            Тия са стари (за миналия месец). За този месец нЕма ли вече бюджет? На клюки ли вече ще го карате?

Коментар

Е, там са се примирили че ще гледат имотите на картинка, ще се примирят и тук. - чакал да си видял да е купил имот още от 2011? Не си. Няма и да видиш. , те половината и за наематели не стават...нали ги чете кво писаха, гледа да потроши, да не плати и да се изхлузи по терлици. За тях 3 депозита (в евтиния сегмент могат да си го позволят) и стабилен договор.
              Левчо, къде са се примирили бе? Какво ги говориш? Средния доход за семейство в моята ерия към 400к годишно, средната къща е 1.5 млн. Няма и 1 към 4. Това е за читав квартал. В София гледате 300к апартаменти с 30к заплати и разправяте че ок. За къщи да не говорим. Аре стегни се малко.

Коментар

• Простотията лази по криптоинвеститорите незавършили 8-ми клас, но и те, както и кралете в NYSE, не обичат да се подвизават в съответните теми в които са крале, а не излизат от имотната тема, няма сила, която да ги изкара от нея, хахахахаха
                Last edited by RUBLA; 30.05.2024, 10:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Вече на клюки ли го ударихте бре? Немате 100 кинта за статия в блиц ли?
                  Бахти простотията )

https://trud.bg/%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D...7-2024-%D0%B3/

https://businessnovinite.bg/bg-bizne...tata-v-es.html

https://nova.bg/news/view/2024/04/18/452649/
                  Last edited by RUBLA; 30.05.2024, 10:53. Причина: Линк към конкурентна медия.

Коментар

На мен ми стана ясна причината на гастари с по 20-30 години в САЩ, да киснат ежедневно и ежечастно в български форум за имоти, а това, каква била:

https://www.google.com/amp/s/www.inv...ata-mechta/amp

Каква трагедия......
                    Е, там са се примирили че ще гледат имотите на картинка, ще се примирят и тук. - чакал да си видял да е купил имот още от 2011? Не си. Няма и да видиш. , те половината и за наематели не стават...нали ги чете кво писаха, гледа да потроши, да не плати и да се изхлузи по терлици. За тях 3 депозита (в евтиния сегмент могат да си го позволят) и стабилен договор.
                    Last edited by bulgarian lev; 29.05.2024, 23:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Прав си, брокеразите много се притеснихме и го ударихме на клюки. Пазарът е замръзнал и няма нито една сделка. Жестоко задлъжняли са всички купувачи и са жестоко прецакани, че купуват имоти вместо биткойни, това е положението

Коментар

Цените на имотите в големите градове продължават да растат

Експертите съветват хората да извадят парите от дюшека

https://kliuki.bg/razkritia/cenite-n...-rastat/224030

Хахахахахахахахахахахахахахахахаха

Коментар

Аз бих посъветвал чакалите да се откажат. В непознати и дълбоки води да не скачат. За покупка от 200К€ трябва кредит, както е и посочено в публикацията. За подобен кредит от 150К€ или повече (хубаво е и да разполагаш с поне 1/4 от сумата кеш) трябва да си млад и с добър доход за да ти го отпусне банка. А не всички отговарят и на двата критерия.
                          Хубаво е да се съсредоточат върху наемите и както е по света живеят свободно без угризения и проблеми. Още малко и цените ще доведат купуването на имот мечта дори и за хора с добър доход. Уж са по чужбина повечето, а не се учат и не попиват от фактите и начина на живот там.
                          На мен ми стана ясна причината на гастари с по 20-30 години в САЩ, да киснат ежедневно и ежечастно в български форум за имоти, а това, каква била:

https://www.google.com/amp/s/www.inv...ata-mechta/amp

Каква трагедия......

Коментар

Цените на имотите в големите градове продължават да растат

Експертите съветват хората да извадят парите от дюшека

https://kliuki.bg/razkritia/cenite-n...-rastat/224030

Хахахахахахахахахахахахахахахахаха
                            Аз бих посъветвал чакалите да се откажат. В непознати и дълбоки води да не скачат. За покупка от 200К€ трябва кредит, както е и посочено в публикацията. За подобен кредит от 150К€ или повече (хубаво е и да разполагаш с поне 1/4 от сумата кеш) трябва да си млад и с добър доход за да ти го отпусне банка. А не всички отговарят и на двата критерия.
                            Хубаво е да се съсредоточат върху наемите и както е по света живеят свободно без угризения и проблеми. Още малко и цените ще доведат купуването на имот мечта дори и за хора с добър доход. Уж са по чужбина повечето, а не се учат и не попиват от фактите и начина на живот там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Будната кома която очакваш е възможна, само ако клекне имотната мафия - демек спрат фондовете. Дотогава я караме постарому. Ако си кандидат купувач за нещо читаво на справедлива цена, чакаш.
                              Имаш предвид политическата мафия вероятно. Когато цените на мляко сирене, олио и пр. скочиха политиците направиха комисии да следят печалбите на магазинерите. Банките държат нулеви лихви и е очеваден картел, печалбите им избиха тавана , но никой не пита абе що са ниски лихвите по депозитите и що не печелите от лихви по кредитите а от такси

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Будната кома която очакваш е възможна, само ако клекне имотната мафия - демек спрат фондовете. Дотогава я караме постарому. Ако си кандидат купувач за нещо читаво на справедлива цена, чакаш.
                                В тая тема, ключовата дума е ЧАКАНЕ. Ама, 2, 5, 20, 30г., без значение е за Йодите на перона, те нямат сетивност за време-пространството, антенките на сетивата им са насочени единствено да не се вътрят с някой непосилен кредит, каква жалка душевност...

Коментар

Working...
                                X