If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В йеменски пари га ти плащаха, може и мелеонер да си бил
Абе чукундури, вие не осъзнавате ли че с 1000 лева заплати, хляб от 2 лева и бензин от 3 и 50 няма да останат пари за имоти? Титаник потъвал под звуците на оркестъра - Б-стан е на път да се разложи под погледите на чукундури, неспособни да си плащат режийните - седнали ръст на имоти да коментират
Стига и ти с тези наименования на България - не си турчин. Иначе ножицата между имащи и нямащи е огромна и ковида вместо да я затвори я разтвори още повече, но това си мисля е по целия свят. При нас си личи добре, защото сме бедните на европа в комбинация с мерак да се парадира (от богатите) със скъпи коли,жени и тн... Ама и ти пишеш все едно сега падаш от луната
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Е, да, аз не съм милионер. ...но не съм съвсем сигурен.
В йеменски пари га ти плащаха, може и мелеонер да си бил
Абе чукундури, вие не осъзнавате ли че с 1000 лева заплати, хляб от 2 лева и бензин от 3 и 50 няма да останат пари за имоти? Титаник потъвал под звуците на оркестъра - Б-стан е на път да се разложи под погледите на чукундури, неспособни да си плащат режийните - седнали ръст на имоти да коментират
Защо трябва да се обясняваме на понижителите какво сме купили още? Ти да си прочел някой понижител от 10 години да е купил нещо? С изключение на Берти ЗЗ.
ПП. Пиши на лични съдията кво купи напоследък или той да ми пише, че ми е интересно
Ще ти пиша утре, Лордиевич. Интересни неща са, нищо не купих, но имах цел. Има обаче други цели и не съм се отказал.
ПП: да купят ли? Ти смешки ли говориш? Стрелочниците? Те и не продадоха, щото къщетата по селата хем не вървят особено, хем им трябват.
идеални са и най-важното не са тъмни прозорци(!), но в сравнение с плази, тинтяви, докторски,вазов и тн дето все ги въртите на върха на езика са си скромни покупки.
Е, да, аз не съм милионер. ...но не съм съвсем сигурен.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
този ти коментар показва недвусмислено че си поддържащ ник на Бердж Ишханян (bertram), който бива издържан от фирмата на баща си Ранком91 ООД.
Миля той, Яндоксчо, по-скоро Ядоксчо, типично пролетарче никога не притежавало и ламаринен шелтер - незаконен на тротоара...кво очакваш да приеме. Хора да му кажат че и 5000 кв м рзп халета притежааат той не стопля че за някои е имало момент и възможност за това. Не подарък, а топки и избиране на момент, дори жертва. За него 20 години за някои работене, труд не означават нищо. Щото е обикновен дихател, един от многото, без визия, възможности и стремеж към градация. Искат с едно движение да им падне от небето всичко.
Е, да. Скромни покупки. Две от 2018 за има нема 98К€. Трябваше още две да закова, ама лакомия пуста.
идеални са и най-важното не са тъмни прозорци(!), но в сравнение с плази, тинтяви, докторски,вазов и тн дето все ги въртите на върха на езика са си скромни покупки.
Е, да. Скромни покупки. Две от 2018 за има нема 98К€. Трябваше още две да закова, ама лакомия пуста.
Защо трябва да се обясняваме на понижителите какво сме купили още? Ти да си прочел някой понижител от 10 години да е купил нещо? С изключение на Берти ЗЗ.
ПП. Пиши на лични съдията кво купи напоследък или той да ми пише, че ми е интересно
Не съм го забелязал да се репчи и прочие селски епитети , лидер също не съм забелязал да е ,винаги умерен и конкретен въпреки насрещната простотия , евала , аз съм доста по директен !
ПП Не пия !
ПП Относно формалните разлики -държавна ,бюджетна отговори на един въпрос , от къде ти идва заплатата ? От еди къде си , а за да влязат там откъде идват ?! От държавата . Та на завет си ,на заплатка идваща от държавата и стига се пъна да сравняваш кон с кокошка . Факт ,че има хора за всичко но не се пъни да си капацитет, щото си щатен служител и нищо повече от това . А щатни служител да обсъжда частната инициатива на човек произхождащ от заможно семейство и човек не пилеещ а опитващ се в нещо си ....е комично .
Благодаря за това,че ме приемаш за фактор,който влияе, но аз самият не се приемам така.
уви от тук пишещите след 2018-та сал левчо има скромни покупки. май и пепе123. разни дребни неща не се броят. Мисля,че това обяснява напрежението сред някои от повишителите. Не е лошо да направиш прогноза,която да не се сбъдне. Кофти е да познаеш посоката,но да не 'отиграеш' движението. Честно казано не искам да съм на мястото на повишител,който години ходи по огледи и все не си харесва,а в същото време не спира вербално да 'помпа' цените...това е някаква форма на мазохизъм. Понижителите макар и да не уцелихме годината на пречупване,но поне сме постоянни. В момента цените на материалите действат подтискащо на старта на нови проекти,но ще има стабилизиране и ще се юрнат да отговорят на търсенето с още и още нови проекти. Докато 'тъмните прозорци' не пречат съществено и има спестени пари ... тълпата ще гони имотите и ще се стига до крайности,нерви и напрежение.
Коментар