Първоначално изпратено от the Judge
аз съм си написал кога почнах да се оглеждам за ЗЗ като правя ясна разлика между ЗЗ и апарт във вадите като клас имоти.
всички знаят, че ми е хоби и страст и опит да видя дали може да се случи нещото, което всички викат, че не може да се случи

а купата ако се беше слушал сам себе си щеше да е заложил сградата в банско дето по негови думи е изцяло негова и с акт 16 и да е купил половин блок нейде из южата дъга на зелено, който да е продал 2 пъти вече и да си е върнал кредита с плюс мелеонче поне.
аз знам кое на колко бих си купил и купувам ако имам възможност и изпадне. не съм фен да стискам кеша при левонът и да ме чарджи с таксички - това мисля също съм го заявил та съответно наличието на излишен кеш въобще не ме товари.
при акциите е добре, че 'хубавите' даже на БФБ са относително ликвидни и 50К може да освободиш за ден или два без да буташ цената, а при някои и повече.
ЗЗ не ми е КЕШ - тя ми е страст и дългосрочен проект за поне 20 години ако съм здрав да и се радвам. КЕШЪТ ми е оперативния бизнес + акциите.
поздрави и успех
Коментар