Първоначално изпратено от marsianec1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Поне си разбрал , че НЯМА имоти в устроените райони подходящи за относително спокоен живот . В тези райони има огромно количество стари гради,, по нещо и на поносима цена, но съседската и хигиенна среда не позволяват качествен живот.
Затва хората се бутат в калта.... не е от кеф по нея, а че понякога дори не идеално място с ок съседи е по-добро от идеалното място с непасващи на мисленето ти съседи....Last edited by nomche; 07.06.2021, 22:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Как от земята , тука спецовете говорят, че касиерка в кауфланд взимала 1.2к чисто и може да си купи имот .
Отвсекъде раздават пари само да има кой да ги вземе и да ги похарчи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеИма ли яко блъскане с лакти на перона или брокерите ядат солети за обяд.
Май е второто, щото тия цени за имотите някой трябва да ги плати, а у нас парата извира от земята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Сам Зел мина почти изцяло на фондове и РЕИТове пък нашия "инвеститор" дето плаща ДДС се хили. Ако толкова не ти харесват фондовете, направи ти един фонд и ни обери парите ако мислиш че си толкова добър. Истината е че фондовете предлагат същата доходност и всичко над това е въображаемо за дребните риби.
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 07.06.2021, 22:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
така ще бъде, колкото и да отлагат ... вече трябваше да се е случило това .... трябва да се удари чертата отдолу и да се види какъв е резултата, а каквито и манипулации да правят, няма шанс да докарат нещата на плюс ... много бизнеси светят на червено и са пред фалит, тези които са оцелели ще погълнат клиентите на по малките и ще се утвърдят, всичко се окрупнява ... това е проблем защото концентрира голяма власт в отделни единици, които могат да манипулират в своя полза ситуацията .. иначе тръгването на цените надолу на имотите е неизбежно като смъртта .. въпроса е именно в това ... колко ще паднат при наличието на толкова налапали въдицата и с интерес в обратната посока ... влезе ли еврото при нас поне 50 % надолу
Европейски примери да не се дават, тук е България евроазиатска страна от третия свят !
Коментар
-
Фирма имам отдавна.... За жилищни имоти е спорна ползата.... или да речем минимална.... Нямам имоти на нейно име....
Фондове, кооперативи за имоти ли имаш предвид ? Страхотно чувство за хумор.....
Коментар
-
Да ти добре си направил, а аз закъснях с няколко месеца и сега ми е неприемливо. Все ми се струва / или иска/ пазара да не приеме ситуацията в момента и да върне малко назад. Щото може 10% да е ръста за годината средно, но на нещата които гледам е 20%+.... Не мога да се пречупя. Вече не ми идват толкова лесно парите....действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Къде са тези цени в Лозенец, Стрелбище, Бели Брези, Ив.Вазов, Г.Делчев, Мед. академия, Изток, Изгрев. Много вероятно да ги няма и в Борово, Хиподрума и т.н. Аз виждам смислени тристайни за по 1/2 милион само и то на ШЗ, еми не е нормално това, тез пари да не падат от небето. Не говоря за панели и някакви миризливи ЕПК-та с впиянчени съседи и изкукали бабички.
Затва хората се бутат в калта.... не е от кеф по нея, а че понякога дори не идеално място с ок съседи е по-добро от идеалното място с непасващи на мисленето ти съседи....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ти за София ли говориш или за два квартала в София?Я се уточни.В повечето квартали цените са много по ниски.Иначе време е да путърсиш качествена медицинска помощ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
построй си...иначе животът ти ще мине в сравняване на български с немски квадратен метър зп
вземи си един парцел и си построй каквото ти харесва
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ти ако не можеш да намериш нещо в което 50% не го даряваш директно в данъци и такси, по добре се отпиши. Написъл си ти - фирма се прави. Ако не си толкова голям - фондове, кооперативи.
Фондове, кооперативи за имоти ли имаш предвид ? Страхотно чувство за хумор.....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 07.06.2021, 22:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Абе ти малоумен ли си наистина? Колко пъти да повтарям, че понятието "доказани" тук пък "недоказани" там не съществува. Както и че си търся жилище за живеене, инвестициите ми са другаде и ми носят доходност 10-15 пъти над средната за имотите, поне едни 30-35 процента (ако там изобщо има доходност). От имоти за инвестиции (сиреч разни дребни мижави дупки за по 50.000 Евро) интерес нямам никакъв.
Вземи прочети малко данъчни закони...
Станало му било ясно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
построй си...иначе животът ти ще мине в сравняване на български с немски квадратен метър зп
вземи си един парцел и си построй каквото ти харесва
Нека се поогледа още 10-15 и може да се реши.
Дотогава ще изкарва милиони и ще ползва стая в семейното жилище (12 истински квадрата).
Коментар
Коментар