IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение

защо ти дигнаха кръвното, сподели да видим ...... иначе аз приятели в банковия сектор имам стабилни, но си разтягаме лакардии само ..
    Изтекъл депозит на роднина с който бях там и който не се предлага вече и с опити да го подведат да набута кеша по продукти с яки такси , вместо да изпълнят заявката за теглене в брой на падеж без такса и да не коментират много....Не съм бил титуляра за да се намесвам и т.н. наглост безкрайна....само мобилните оператори са им конкуренция....

Коментар

• ейго пак попадам на обява имот от преди година без А16 150 кв 72 000 евро .. плюс бонус подземно парко място .. в момента му искат 110 000 евро без парко място бонус пак без А 16 .... тия хора са чисто луди ... аз нямам обяснение на тая простотия освен някакъв тип финансов инженеринг тия дето правят оценки на имотите трябва да бъдат подведени под наказателна отговорност, ако не ...... предлагам да ги убием с камъни, после да ги обесим, после да ги удавим и накрая да ги растреляме за по сигурно .. ненормалници
      действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Днес бях в една банка и ми вдигнаха кръвното с наглостта си. Почти съм склонен да купя на върха и да седи тъмно вместо да се разправям с банкстерите....
        защо ти дигнаха кръвното, сподели да видим ...... иначе аз приятели в банковия сектор имам стабилни, но си разтягаме лакардии само ..

Коментар

Мисля, че ти в момента го виждаш на живо как се случват нещата в медицината. Как можеш с твоите няколко апарта , ако ги кешираш да станеш конкурент на подобна структура ?! Ми то е меко казано смешно.... Един кабинет не можеш да обзаведеш на същото ниво, камо ли специалисти, сгради, заплати и т.н. Колкото и да си креативен не става.... Е хайде 1 на хиляда ще успее за цвят и да не се обезкуражават масите.
          Понеже много пишем за Германия, а спомняш ли си филмите от линковете на Шелчо ?! Бизнесите се държат от едни фамилии от столетиЯ. Нов не може и да си помисли да припари. Толкова са увъртяни..... Макса е да станеш добре платен слуга, а дори да направиш чудо и да направиш кеш пак не те приемат във фамилните среди / демек както си направил пачката така ще ти я вземат/. Всички закони са направени така че да протектират тези фамилии от нови герои от плебса под разни супер морални предлози .....
          У нас все още е възможно за средностатистически човек да осигури 1-2 поколения напред за спокоен живот благодарение на имотите. Нещо невъзможно в Германия и развитият свят
          Абсолютно. И не е и необходимо всички да имат достъп до подобен бизнес. Представи си каква мрежа е, и дупе се иска. Колко институции има, умения, врътки, нали всеки ден им изпълнявам едно 5% ненужни изследвания (като брой, поредност, номер по ред, проследимост)... но е пътека, каса, кинти. А имат хора в касата, бизнеса, фирмите, подръжка, от ИТ та до електричари и всякакви компании. Затова ще ми вдигнат дохода, защото и аз им помагам за приходите, няма как. Хватката е да си добре заплатен, вършиш си работата и гледаш хем да си защитаваш позициите и персонала, хем да си мълчиш когато трябва. Проф - носиш пари, допринасяш, вземаш своето. 3 млн лева всеки месец приход. Нищо незаконно обаче не си позволяват.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Мисля, че ти в момента го виждаш на живо как се случват нещата в медицината. Как можеш с твоите няколко апарта , ако ги кешираш да станеш конкурент на подобна структура ?! Ми то е меко казано смешно.... Един кабинет не можеш да обзаведеш на същото ниво, камо ли специалисти, сгради, заплати и т.н. Колкото и да си креативен не става.... Е хайде 1 на хиляда ще успее за цвят и да не се обезкуражават масите.
            Понеже много пишем за Германия, а спомняш ли си филмите от линковете на Шелчо ?! Бизнесите се държат от едни фамилии от столетиЯ. Нов не може и да си помисли да припари. Толкова са увъртяни..... Макса е да станеш добре платен слуга, а дори да направиш чудо и да направиш кеш пак не те приемат във фамилните среди / демек както си направил пачката така ще ти я вземат/. Всички закони са направени така че да протектират тези фамилии от нови герои от плебса под разни супер морални предлози .....
            У нас все още е възможно за средностатистически човек да осигури 1-2 поколения напред за спокоен живот благодарение на имотите. Нещо невъзможно в Германия и развитият свят
            аз до някъде мога да се съглас с това, но креативен не значи да играеш по свирката на големите, а да си антистемен играч, тоест да виждаш пролуките и да успяваш да се възползваш от тях .. само такива хора могат да изникнат от нищото .. не говорим да станат фактор в некви огромни мащаби .. щото дори да си иноватор някакъв .. ще се намери някой да ти вкара прът в спиците за да си счупиш главата, но ако не скачаш много на едро и не се набиваш на очи .. може навсякъде ... особено там където населението има покупателна способност .. българия не отговаря на този основен критерии .. тук всичко се случва много по трудно от колкото в развитите икономики

Коментар

Днес бях в една банка и ми вдигнаха кръвното с наглостта си. Почти съм склонен да купя на върха и да седи тъмно вместо да се разправям с банкстерите....
              Аз, след като си обрах всички депозити и добавих кредит за да купя ВИ, съм решил като изплатя заема, повече никога да не се занимавам с банки. Те и без това се отказват сами от депозитите

Коментар

е хубаво де, да кажем, че имотите наистина са стани двойни ! това променя ли ситуацията с тъмните прозорци ? те с манипулиране на статистики и платени статии могат да станат и тройни, не двойни .. ама лампите няма да светнат щото тока струва пари

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Това с тъмните прозорци го дъвкате от поне 5 години

Също така вдигахте лихвите по кредитите, конфискувахте празните имоти, въвеждахте нови имотни данъци, копахте умрелите от ковида зад блоковете и тн тн

За тия 5 години цените станаха двойни - Айде измислете нещо ново и по креативно щото ми умръзна да ви чета претоплените манджи
                  5 години са малко, аз чета 12 години все едни и същи перонджийски лакърдии. Смениха се цяло поколение перонджии-утописти и мантрите им са едни и същи

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

За разлика от теб аз съм разбрал че бизнес и креативност се прави от неслучайни хора, а от хора с много пари, концерни, натрупали капитала...начини и колко чисто е станало това през годините и чий е капитала е отделен въпрос. Що? Кво е креативност за теб? Да отворя дюкянче, магазинче, кабинетче? Или малка кръчма, кебапчийница? Или...колко начини има да погребеш парите ако нямаш ноу хауто и подкрепата на който трябва знаеш ли? Нали виждам как се прави и кой прави бизнес. Хватката е да инвестираш на пазарите, да си знаеш мястото и докъде може да се разпростираш. Останалото го говори на некой геодезист кат тебе. Креативен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Също така вдигахте лихвите по кредитите, конфискувахте празните имоти, въвеждахте нови имотни данъци, копахте умрелите от ковида зад блоковете и тн тн

За тия 5 години цените станаха двойни - Айде измислете нещо ново и по креативно щото ми умръзна да ви чета претоплените манджи
                      е хубаво де, да кажем, че имотите наистина са стани двойни ! това променя ли ситуацията с тъмните прозорци ? те с манипулиране на статистики и платени статии могат да станат и тройни, не двойни .. ама лампите няма да светнат щото тока струва пари

Коментар

аз се чудя дали не е време да дадем начало на разговор за явлението тъмни прозорци в софия и какво предстои в следствие на това явление

Коментар

• аз се чудя дали не е време да дадем начало на разговор за явлението тъмни прозорци в софия и какво предстои в следствие на това явление

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Абе ти малоумен ли си наистина? Колко пъти да повтарям, че понятието "доказани" тук пък "недоказани" там не съществува. Както и че си търся жилище за живеене, инвестициите ми са другаде и ми носят доходност 10-15 пъти над средната за имотите, поне едни 30-35 процента (ако там изобщо има доходност). От имоти за инвестиции (сиреч разни дребни мижави дупки за по 50.000 Евро) интерес нямам никакъв.
                            Вземи прочети малко данъчни закони...

Станало му било ясно...
                            Да на всички стана ясно пари немеш и гроздето е кисело

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Баси прогнозата. Да взема да почакам май ще е по-добре.. 50% надолу и обезценени имоти и твърди евраци. И чистачките от моята болница ще хукнат масово за ипотечни кредити да захлупват софийски имоти по 600€ на квадрат. А аз големия купувам етаж в Южен парк, а Джони над мен също.
                              в момента ипотека дават на хора с доход 1.2 к чисто без никакъв проблем, така че зависи .. но да ипотечка може да вземе чистачка, но дали утре ще може да я покрива е друга бира .. и да според мен 600 евро въобще не е невъзможен сценарии, даже е доста реалистичен .. давам ти пример от преди 7 месеца .. цена 588 евро с ддс в надежда софия, нова тула предпоследен етаж 125 кв. вече трябва да е пред А16, ако не е .. и сега да ида питам може да е малко нагоре, но няма да е нещо фрапиращо . така че има и ще има .. а че някой искат по 5000 евро .. да си иска, аз мога да искам и 10 000, а мога и 20 000 да искам .. като си е мое ще си искам колкото ми е кеф, ама дали ще дойде някой да го види е отделен въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Недей говори така , не бива ,ще получат инфаркти от падаща капиталова ! Бизнес е понятие неясно за тях, от заплатаджия да искаш креативност ?! Един работил на гурбет н-години и ги влага у апартамент и говори на другите перонци и олимпиици, разбираш ли ?! Друг казва ,че не купува за отдаване а за лично ползване и запазване на кеш , лично ползване и запазне на кеш, разбираш ли ?! Аз си мисля ,че е наближил момента за поредното голямо дране ,част от което ще е със имотите ,въпроса за много пари е как ще стане !
                                Европейски примери да не се дават, тук е България евроазиатска страна от третия свят !
                                За разлика от теб аз съм разбрал че бизнес и креативност се прави от неслучайни хора, а от хора с много пари, концерни, натрупали капитала...начини и колко чисто е станало това през годините и чий е капитала е отделен въпрос. Що? Кво е креативност за теб? Да отворя дюкянче, магазинче, кабинетче? Или малка кръчма, кебапчийница? Или...колко начини има да погребеш парите ако нямаш ноу хауто и подкрепата на който трябва знаеш ли? Нали виждам как се прави и кой прави бизнес. Хватката е да инвестираш на пазарите, да си знаеш мястото и докъде може да се разпростираш. Останалото го говори на некой геодезист кат тебе. Креативен.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X