IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

И ти вместо да дадеш 0.1% такса отиде да даваш 20% ДДС, 10% такси и комисионни и годишен данък. И при това виждаш че тухленбанк е в несъстоятелност и го държат на изкуствена ликвидност и мораториуми, но така против всякаква логика си твърдо решен да вложиш пари без да си брокер.
    Снимката ако е истинска кърти :-) Таксите в банката са по-големи, но въпроса е принципен - променят условията към щавене при всяко посещение.
    Човек понякога избира по-малкото зло.... и все още не съм решен.... добре е и че нямам достатъчно кеш ....
    Обаче на този ми опит се чудя как ли цакат ипотечковците...., а те не могат да гъкнат....

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Има неща, които няма как да ги разберете

Просто хората предпочитат да сложат дебела цена и да не продадът от колокото да продадът и да се чудят какво да правят парите

В момента няма закъсали строители над 90% от тях са в стихията си

В момента няма фалирали ипотекари и поне още 6 месеца няма да има

Та от къде точно очаквате да дойде поевтиняването?
      ок. да приемем, че няма закъсали строители .. както всички знаят строителя и инвеститора продават на зелено още ... за да са сигурни че ще продадат .. така че това въобще не е критерии ..... имотите на зелено се купуват от такива като теб да кажем или от големи брокерски къщи .. те са основна брънка от схемата .. и основните манипулатори
      ипотекари фалирали има .. аз преди месец взех точно от такъв .. имот за 37 000 евро .. 4 чси-та .. вече няма накъде повече да ходи човека . и ще стават все повече такива .
      от къде точно ще дойде поевтиняването ?! не могат да държат толкова дълго време толкова много имоти скрити от пазара и да чакат цените им да растат до безкрай . банките всеки месец чакат вноската да влезе .. тези хиликоптерните пари и те не са безкрай .. като спрат да дават от тия късите .. няколко месеца след това очаквай първите писъци .. после нещата ще се превърнат в лавина ... освен всичко друго не е толкова важно, че няма фалирали ипотекари, а че няма много нови такива .. трябва покупателна сила да има българина .. и не искам да слушам как коефицента заплата квадрат бил нам си къв .. днеска говоря с едно младо момиченце .. стюардеса .. на летището работи за 450 лв чисти .. и дава нощни смени , смехотворни са тези статистики защото един човек с доход 100000 месечно приравнява грубо минималния доход на 100 към средния доход за страната .. реално процента на хората със средния за софия доход са нищожен % сметката на спекулантите с имотите ще излезе крива .. даже тези потенциалните клиенти от провинцията, които искат да дойдат в софията няма да могат да го направят не от нежелание, а от невъзможност .. на кого ще се продават тези имоти .. да не говорим за това че предстои законодателна политика в това отношение
      действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Поискаха ми и такса за вноска по кредитна карта...., вече взимат и такса за плащане с кредитна карта в различна валута - веднъж гепят от курса и от продавача и после процент....
        Минимизиране.....и понеже не съм фен на буркан банк / няма шанс да държа кеш повече от 100 лева/ тогава към тухлен банк.... с депозит тъмни завеси :-)
        И ти вместо да дадеш 0.1% такса отиде да даваш 20% ДДС, 10% такси и комисионни и годишен данък. И при това виждаш че тухленбанк е в несъстоятелност и го държат на изкуствена ликвидност и мораториуми, но така против всякаква логика си твърдо решен да вложиш пари без да си брокер.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Абсолютно. И не е и необходимо всички да имат достъп до подобен бизнес. Представи си каква мрежа е, и дупе се иска. Колко институции има, умения, врътки, нали всеки ден им изпълнявам едно 5% ненужни изследвания (като брой, поредност, номер по ред, проследимост)... но е пътека, каса, кинти. А имат хора в касата, бизнеса, фирмите, подръжка, от ИТ та до електричари и всякакви компании. Затова ще ми вдигнат дохода, защото и аз им помагам за приходите, няма как. Хватката е да си добре заплатен, вършиш си работата и гледаш хем да си защитаваш позициите и персонала, хем да си мълчиш когато трябва. Проф - носиш пари, допринасяш, вземаш своето. 3 млн лева всеки месец приход. Нищо незаконно обаче не си позволяват.
          Така де, нагледно .Работник ! Толкова ! Всички човеци са биороботи но някои могат и да творят ,мащабЪт няма значение , животЪт е миг и почти всичко е безсмислено в него !

Коментар

Аз това го правех и в чужбина и не само с банките. Попадаш на чешит, излизаш, отиваш друг път и нацелваш правилния.
            Лев какво стана с инвестицята във фонда?

Изкара ли за по ракия?

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

5 години са малко, аз чета 12 години все едни и същи перонджийски лакърдии. Смениха се цяло поколение перонджии-утописти и мантрите им са едни и същи
              Не са се сменили само сменят никовете с надеждата че все някой ден с някой от никовете ще познаят

Поне доживях да видя че Бота призна че не е уцели върха щото до края на миналата година още твърдеше как е продал на върха и имотите падат

Гледам и Кавръка вече не прорукува големият взрив

Явно има някакъв проблясък на разум

Коментар

За разлика от теб аз съм разбрал че бизнес и креативност се прави от неслучайни хора, а от хора с много пари, концерни, натрупали капитала...начини и колко чисто е станало това през годините и чий е капитала е отделен въпрос. Що? Кво е креативност за теб? Да отворя дюкянче, магазинче, кабинетче? Или малка кръчма, кебапчийница? Или...колко начини има да погребеш парите ако нямаш ноу хауто и подкрепата на който трябва знаеш ли? Нали виждам как се прави и кой прави бизнес. Хватката е да инвестираш на пазарите, да си знаеш мястото и докъде може да се разпростираш. Останалото го говори на некой геодезист кат тебе. Креативен.
                мислиш на едро без идея да имаш от нещата, идея !!!нормално за човек на заплата, то нали се сещаш ,че е начин на мислене и не не би ме разбрал !!!
                ПП мания имаш да осмиваш събеседника. комплекс очевиден породен от успешен живот най вече .гледам сдушили сте се тук няколко индивида , по признак кой ли, не е ясно на аудиторията !
                Last edited by pa4anga; 08.06.2021, 01:12.

Коментар

То беше и малшанс малко, попаднахме на служителка с която и преди съм имал проблеми/недоразумения меко казано, та може и да е било нарочно Не може да пиша повече детайли в публичен форум. Основното е че ми се затвърди мнението за колкото се може по-малко контакт с банки в близко бъдеще.... и е подтиква към тъпи постъпки....
                  Аз това го правех и в чужбина и не само с банките. Попадаш на чешит, излизаш, отиваш друг път и нацелваш правилния.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
                    ейго пак попадам на обява имот от преди година без А16 150 кв 72 000 евро .. плюс бонус подземно парко място .. в момента му искат 110 000 евро без парко място бонус пак без А 16 .... тия хора са чисто луди ... аз нямам обяснение на тая простотия освен някакъв тип финансов инженеринг тия дето правят оценки на имотите трябва да бъдат подведени под наказателна отговорност, ако не ...... предлагам да ги убием с камъни, после да ги обесим, после да ги удавим и накрая да ги растреляме за по сигурно .. ненормалници
                    Има неща, които няма как да ги разберете

Просто хората предпочитат да сложат дебела цена и да не продадът от колокото да продадът и да се чудят какво да правят парите

В момента няма закъсали строители над 90% от тях са в стихията си

В момента няма фалирали ипотекари и поне още 6 месеца няма да има

Та от къде точно очаквате да дойде поевтиняването?

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение

това е бял кахър имам случй в който отивам и казвам парите веднага .. директно в централата отивам .. ама защо ама ние сме акуратни ... викам парите .. имаме такса .. викам не ме интересува .. парите ... хващате си таксата и не ме занимавайте .. иначе ако ги питаш да откриеш депозит викат ама нямаме лихви по депозитите ... хубуу викам ше намерим банка дето има лихви .. правят се на улави всичките ... тая седмица мисля да се занимавам с мобилен оператор да видим какво ще излезе .. до сега успешно ги изнудвам от поне 10 години и съм доволен .. ще видим дали и този път ще ми мине номера
                      Поискаха ми и такса за вноска по кредитна карта...., вече взимат и такса за плащане с кредитна карта в различна валута - веднъж гепят от курса и от продавача и после процент....
                      Минимизиране.....и понеже не съм фен на буркан банк / няма шанс да държа кеш повече от 100 лева/ тогава към тухлен банк.... с депозит тъмни завеси :-)

Коментар

Ужас. Трябва да видя имам изтичащи и изтекли депозити...трябва да се подготвя. Ще има гръмотевици.
                        То беше и малшанс малко, попаднахме на служителка с която и преди съм имал проблеми/недоразумения меко казано, та може и да е било нарочно Не може да пиша повече детайли в публичен форум. Основното е че ми се затвърди мнението за колкото се може по-малко контакт с банки в близко бъдеще.... и е подтиква към тъпи постъпки....

Коментар

Изтекъл депозит на роднина с който бях там и който не се предлага вече и с опити да го подведат да набута кеша по продукти с яки такси , вместо да изпълнят заявката за теглене в брой на падеж без такса и да не коментират много....Не съм бил титуляра за да се намесвам и т.н. наглост безкрайна....само мобилните оператори са им конкуренция....
                          това е бял кахър имам случй в който отивам и казвам парите веднага .. директно в централата отивам .. ама защо ама ние сме акуратни ... викам парите .. имаме такса .. викам не ме интересува .. парите ... хващате си таксата и не ме занимавайте .. иначе ако ги питаш да откриеш депозит викат ама нямаме лихви по депозитите ... хубуу викам ше намерим банка дето има лихви .. правят се на улави всичките ... тая седмица мисля да се занимавам с мобилен оператор да видим какво ще излезе .. до сега успешно ги изнудвам от поне 10 години и съм доволен .. ще видим дали и този път ще ми мине номера
                          действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

Това е правилното решение - една разплащателна сметка защото няма как и нищо повече с банки....
                            Не щат парата, имат много. Но лихви за които мечтае Пачангов няма да има в близко бъдеще, даже никога. Далеч под тези нива ще са.

Коментар

Изтекъл депозит на роднина с който бях там и който не се предлага вече и с опити да го подведат да набута кеша по продукти с яки такси , вместо да изпълнят заявката за теглене в брой на падеж без такса и да не коментират много....Не съм бил титуляра за да се намесвам и т.н. наглост безкрайна....само мобилните оператори са им конкуренция....
                              Ужас. Трябва да видя имам изтичащи и изтекли депозити...трябва да се подготвя. Ще има гръмотевици.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Аз, след като си обрах всички депозити и добавих кредит за да купя ВИ, съм решил като изплатя заема, повече никога да не се занимавам с банки. Те и без това се отказват сами от депозитите
                                Това е правилното решение - една разплащателна сметка защото няма как и нищо повече с банки....

Коментар

Working...
                                X