IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	GUTMhaFWoAAVIW5.jpg
Views:	1
Size:	67.4 КБ
ID:	4201277

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ми аз го разбрах това пост фактум. Щяхме да направим главите. Споко - догодина пак - онези 200 стъпала са супер фитнес следва да се повторят за летен тренинг.

Прочее, адмирации за осветлението при тебе
      Чакаме те пак да дойдеш, ама този път и Левчо и Дюри да са налични, пък и Лордчето може да се навие да дойде Пак ще има серенада. Нашия човек сега е там, аз тръгвам тази вечер в тази посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Какъв връх вчера ве Ти един пост без да лъжеш няма ли да напишеш Върха е от 16 юли !
        И откакто съм ти казал,не е мръднала
        Опитваш да злобееш,вероятно от загубите в "инвестициите"и проваления брокеразлък,но не ти се получава
        Аз буквално съм те цитирал. Съвсем превъртя играта

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Е какво показах? Че си измисляш за някакъв индикатор, който уж познавал нещо си. И за сривове от 70%,които не е имало никога (поне при широкодиверсифицираните индекси) и едва ли ще има някога.

Нелепо е бе момче, спри се малко. Имаш очевидно някакви познания по темата, но има още много книги да изчетеш и да зубкаш. Никой не е всезнаещ, бъди по-скромен, говори с аргументи и се научи да водиш дискусия и да изслушваш и други мнения, иначе освен смях в залата друго не предизвикваш. Казвам ти го с добри чувства.
          Няма тема, която да не е оспамил - туули, биткон, пазари, не съм гледал, но сигурно и темата за златото е насрана с глупости за 70% сривое. Няма спирка просто.

Коментар

Падна на нивото на брокеразите....

едит: никъв майтап не е.Показа много
            Е какво показах? Че си измисляш за някакъв индикатор, който уж познавал нещо си. И за сривове от 70%,които не е имало никога (поне при широкодиверсифицираните индекси) и едва ли ще има някога.

Нелепо е бе момче, спри се малко. Имаш очевидно някакви познания по темата, но има още много книги да изчетеш и да зубкаш. Никой не е всезнаещ, бъди по-скромен, говори с аргументи и се научи да водиш дискусия и да изслушваш и други мнения, иначе освен смях в залата друго не предизвикваш. Казвам ти го с добри чувства.

Коментар

Падна им на нивото на брокеразите....
              Майтап бе Уили...Просто ми е смешна вече тази дискусия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
                Стягай колана, че 70% срив иде. 99.999% сигурно според индикатора, който познава на 100%...
                Падна на нивото на брокеразите....

едит: никъв майтап не е.Показа много
                Last edited by danetha; 06.08.2024, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Цената вече е с 15 Евро по-висока от вчерашния "месечен връх"

Велик си, Петърчо, велик!

Стягай колана, че 70% срив иде. 99.999% сигурно според индикатора, който познава на 100%...

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
                    Какъв връх вчера ве Ти един пост без да лъжеш няма ли да напишеш Върха е от 16 юли !
                    И откакто съм ти казал,не е мръднала
                    Опитваш да злобееш,вероятно от загубите в "инвестициите"и проваления брокеразлък,но не ти се получава
                    Last edited by danetha; 06.08.2024, 14:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Скъпа, може ли такова нещо?! Била си ми съседка за няколко дни и да не се обадиш! А такава серенада ви беше спретнал с Муза един съфорумец в една прастара тема....
                      Ми аз го разбрах това пост фактум. Щяхме да направим главите. Споко - догодина пак - онези 200 стъпала са супер фитнес следва да се повторят за летен тренинг.

Прочее, адмирации за осветлението при тебе
                      Last edited by Selena2024; 06.08.2024, 14:19.

Коментар

Не ме подлъга опитното ми око,топ индикатор от световна класа !

На месечен връх купуваш Николайчо,преведено за лайк означава,че в момента е най-лошия момент да купуваш SXR8 от януари 2022 .....
                        Осмисли го.
                        Гледа към 430

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                          С Кавръков или без, вече никой не се интересува от мухлясалите набалончени имоти.
                          Темата се е превърнала в чат по всичкология, където се коментира всичко друго, но не и имотите. Даже тухладжията Николайчо забегна към фондовите пазари...
                          Прав си. Мисля, че ако отвориш една тема "деЦката-обзавеждане и оптимизиране на пространството" примерно, направо ще избиеш рибата от брой коментари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Забегна по други причини нека да сме точни. Когато имаше един добър капитал не си помогна с малък кредит. Досега да го бе изплатил.

Защо не купи - защото, каквото и да правиш в живота, идва един момент на удържане на натиска от външната среда и борба. Не може цял живот да се шикалкави и то все на дребно. Някои хора стават зрели индивиди и вземат зрели решения. Други не.
                            Скъпа, може ли такова нещо?! Била си ми съседка за няколко дни и да не се обадиш! А такава серенада ви беше спретнал с Муза един съфорумец в една прастара тема....

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Без майтап, но вкъщи основният ми нож е дървен и нямаш идея колко остър може да бъде.

Иначе ми е крайно интересно дали Кавръков продаде етажа и на каква цена. Сетих се за него неделята, кога видях да продават етаж на къща в Ботевград на луда цена. Кога попитах, от четири години го продавали и даже наскоро дигнали цената.
                              Продал е етажа миналата година декември. Неговият дял от продажбата +/-15К лв. Според неговия ментор колето е продал на връх. Да видим дали няма да се окаже като връо на ботича... По мои сметки (може и да греша) тия 15К лв вече са загубени по борсовите авантюри на колето.
                              Last edited by два_таралежа; 06.08.2024, 13:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
                                Спокойно младежи,ножа е дървен.Днес ще има ръст на фондовия пазар
                                Без майтап, но вкъщи основният ми нож е дървен и нямаш идея колко остър може да бъде.

Иначе ми е крайно интересно дали Кавръков продаде етажа и на каква цена. Сетих се за него неделята, кога видях да продават етаж на къща в Ботевград на луда цена. Кога попитах, от четири години го продавали и даже наскоро дигнали цената.

Коментар

Working...
                                X