Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ми аз го разбрах това пост фактум. Щяхме да направим главите. Споко - догодина пак - онези 200 стъпала са супер фитнесследва да се повторят за летен тренинг.
Прочее, адмирации за осветлението при тебе
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Какъв връх вчера веТи един пост без да лъжеш няма ли да напишеш Върха е от 16 юли !
И откакто съм ти казал,не е мръднала
Опитваш да злобееш,вероятно от загубите в "инвестициите"и проваления брокеразлък,но не ти се получава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Е какво показах? Че си измисляш за някакъв индикатор, който уж познавал нещо си. И за сривове от 70%,които не е имало никога (поне при широкодиверсифицираните индекси) и едва ли ще има някога.
Нелепо е бе момче, спри се малко. Имаш очевидно някакви познания по темата, но има още много книги да изчетеш и да зубкаш. Никой не е всезнаещ, бъди по-скромен, говори с аргументи и се научи да водиш дискусия и да изслушваш и други мнения, иначе освен смях в залата друго не предизвикваш. Казвам ти го с добри чувства.
- 1 like
Коментар
-
Падна на нивото на брокеразите....
едит: никъв майтап не е.Показа много
Нелепо е бе момче, спри се малко. Имаш очевидно някакви познания по темата, но има още много книги да изчетеш и да зубкаш. Никой не е всезнаещ, бъди по-скромен, говори с аргументи и се научи да водиш дискусия и да изслушваш и други мнения, иначе освен смях в залата друго не предизвикваш. Казвам ти го с добри чувства.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Падна им на нивото на брокеразите....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеСтягай колана, че 70% срив иде. 99.999% сигурно според индикатора, който познава на 100%...
едит: никъв майтап не е.Показа многоLast edited by danetha; 06.08.2024, 14:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Цената вече е с 15 Евро по-висока от вчерашния "месечен връх"
Велик си, Петърчо, велик!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеЦената вече е с 15 Евро по-висока от вчерашния "месечен връх"
Велик си, Петърчо, велик!Ти един пост без да лъжеш няма ли да напишеш Върха е от 16 юли !
И откакто съм ти казал,не е мръднала
Опитваш да злобееш,вероятно от загубите в "инвестициите"и проваления брокеразлък,но не ти се получаваLast edited by danetha; 06.08.2024, 14:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Скъпа, може ли такова нещо?! Била си ми съседка за няколко дни и да не се обадиш! А такава серенада ви беше спретнал с Муза един съфорумец в една прастара тема....следва да се повторят за летен тренинг.
Прочее, адмирации за осветлението при тебеLast edited by Selena2024; 06.08.2024, 14:19.
- 1 like
Коментар
-
Не ме подлъга опитното ми око,топ индикатор от световна класа !
На месечен връх купуваш Николайчо,преведено за лайк означава,че в момента е най-лошия момент да купуваш SXR8 от януари 2022 .....
Осмисли го.
Гледа към 430
Велик си, Петърчо, велик!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеС Кавръков или без, вече никой не се интересува от мухлясалите набалончени имоти.
Темата се е превърнала в чат по всичкология, където се коментира всичко друго, но не и имотите. Даже тухладжията Николайчо забегна към фондовите пазари...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Забегна по други причини нека да сме точни. Когато имаше един добър капитал не си помогна с малък кредит. Досега да го бе изплатил.
Защо не купи - защото, каквото и да правиш в живота, идва един момент на удържане на натиска от външната среда и борба. Не може цял живот да се шикалкави и то все на дребно. Някои хора стават зрели индивиди и вземат зрели решения. Други не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Без майтап, но вкъщи основният ми нож е дървен и нямаш идея колко остър може да бъде.
Иначе ми е крайно интересно дали Кавръков продаде етажа и на каква цена. Сетих се за него неделята, кога видях да продават етаж на къща в Ботевград на луда цена. Кога попитах, от четири години го продавали и даже наскоро дигнали цената.По мои сметки (може и да греша) тия 15К лв вече са загубени по борсовите авантюри на колето.
Last edited by два_таралежа; 06.08.2024, 13:44.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеСпокойно младежи,ножа е дървен.Днес ще има ръст на фондовия пазар
Иначе ми е крайно интересно дали Кавръков продаде етажа и на каква цена. Сетих се за него неделята, кога видях да продават етаж на къща в Ботевград на луда цена. Кога попитах, от четири години го продавали и даже наскоро дигнали цената.
- 1 like
Коментар
Коментар