IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Не съм видял кога си писал, че тук се извъртат по няколко страници лична драма, шипки...... 3 и малко процента гпр при тази инфлация са си безплатни пари. 600-700лв. е наема на гарсониера в добрите части на Люлин зависи къде е и как е обзаведена. В БГ наемите изостават от покупната цена и сметката излиза няколко години след покупката( ако сме във възходящ тренд). Аз последно взех края на декември миналата година и началото на януари ми дадоха ключовете епк маломерка за тотален ремонт в Света Троица за 70000 евра. За 5 месеца и приключих ремонта, ще и се порадвам няколко седмици и другия месец я пускам. За наематели моят съвет е- момичета и без домашни любимци
    ти да не си търсиш приятелка
    препоръка е

Коментар

• Фактите, такива каквито са: (все още цените са приемливи, догодина + 30%)

https://www.imot.bg/aqinm5

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-06-07 081445.jpg
Views:	1
Size:	41.1 КБ
ID:	4187081

2053

Коментар

Не съм видял кога си писал, че тук се извъртат по няколко страници лична драма, шипки...... 3 и малко процента гпр при тази инфлация са си безплатни пари. 600-700лв. е наема на гарсониера в добрите части на Люлин зависи къде е и как е обзаведена. В БГ наемите изостават от покупната цена и сметката излиза няколко години след покупката( ако сме във възходящ тренд). Аз последно взех края на декември миналата година и началото на януари ми дадоха ключовете епк маломерка за тотален ремонт в Света Троица за 70000 евра. За 5 месеца и приключих ремонта, ще и се порадвам няколко седмици и другия месец я пускам. За наематели моят съвет е- момичета и без домашни любимци
        100% съгласен.
        Само ми обясни защо момичета? Няколко пъти съм имал сами жени...ами те една крушка не могат да си сменят, или да си отпушат сифона.
        За домашните лщбимци си прав. Когато давам по даем задължително пиша БЕЗ. Разбира се има нахалници, които гледам да ги откажа с 3 депозита или им вдигам наемната цена с 30%
        Най-интересното е, че въпреки товяа оскъпяване някои това не ги отказва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
          Лошо Седларов , лошо.

,,FED PIVOT,,
          е мечи сигнал
          , а не бичи. Разбира се обикновенно има прозорец около 12 месеца , тамън да щракне капана по - сигурно за колебаещите се.
          АБсолютно.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Това точно го мислех миналата седмица и затова захлупих вчера една люлинска маломерка на 80 хил. евро. Тука ти писах за съвет, ама ти не еба да отговориш.

Буквално след два дни огледи. Готова. Няма балкон обаче. Аз не знаех, че изобщо има гарсониери без балкон. Много добър блок (затова главно я взех), с парно.

На точно 6 минути от метрото станция Люлин. Направихме договора още преди да е готова оценката. ОББ ми се кълнат, че под 2,3% лихва не дават на абсолтно никого. Излиза реално над 3%. Аз не ги разбирам и им носих данъчната декларация, но не отстъпиха.

Това добре ли е като параметри и колко вървят наемите на таквоз. Изобщо има ли читави наематели за Ляолин или бачкатори?
            ​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Абе какви ги говориш, бе момче?

Той форумът не е представителна извадка, защото тук са останалите трите най-некадърни брокера, които другаде не могат да се реализират.
              А, не говори за некадърност, не ти отива някак
              Днес видях в края на едно градче в Испания една малка празна поляна с два изсъхнали бадема, не повече от 700 квадрата. Звъннах от чисто любопитство, 300к евро Толкова за спадовете ви, срива на цените, намаления и пр. Ама то кибиченето по форумите не е като реалния живот.
              Last edited by Minaiivan; 07.06.2024, 01:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Лошо Седларов , лошо.

,,FED PIVOT,,
                е мечи сигнал , а не бичи. Разбира се обикновенно има прозорец около 12 месеца , тамън да щракне капана по - сигурно за колебаещите се.
                Ецб викаш сваля лихвите, ама търговските банки у нас ще ги вдигнат. Може естествено, що да не може.

Инак жената има приятелка учителка в детска градина. Жената събрала 20 хил. и търси да купи гараж. Щото що не, какво да ги прави парите на 0 лихва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                  то не останаха понижители
                  ще се продават амломерки на промо
                  Абе какви ги говориш, бе момче?

Той форумът не е представителна извадка, защото тук са останалите трите най-некадърни брокера, които другаде не могат да се реализират.

В реалния живот даже вече не се и налага да ги късам повишителите - сами си фъргат дипломите като ме видят!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Това точно го мислех миналата седмица и затова захлупих вчера една люлинска маломерка на 80 хил. евро. Тука ти писах за съвет, ама ти не еба да отговориш.

Буквално след два дни огледи. Готова. Няма балкон обаче. Аз не знаех, че изобщо има гарсониери без балкон. Много добър блок (затова главно я взех), с парно.

На точно 6 минути от метрото станция Люлин. Направихме договора още преди да е готова оценката. ОББ ми се кълнат, че под 2,3% лихва не дават на абсолтно никого. Излиза реално над 3%. Аз не ги разбирам и им носих данъчната декларация, но не отстъпиха.

Това добре ли е като параметри и колко вървят наемите на таквоз. Изобщо има ли читави наематели за Ляолин или бачкатори?
                    ​​​​
                    Лошо Седларов , лошо.

,,FED PIVOT,,
                    е мечи сигнал , а не бичи. Разбира се обикновенно има прозорец около 12 месеца , тамън да щракне капана по - сигурно за колебаещите се.

Коментар

• то не останаха понижители
                      ще се продават маломерки на промо
                      Last edited by ratten; 07.06.2024, 09:33.
                      препоръка е

Коментар

Една добра новина за имотите в Европа - ЕЦБ- то намали леко лихвите(25 пункта) и би трябвало това да е само началото

​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

На тва островче нЕма таквиз екстри....
                          А тва ми е обяда.
                          [ATTACH=CONFIG]n4186939[/ATTACH]
                          ​​​
                          лордче ела кажии ти 2 думи у форумо
                          на бургас ли си

гледай бетерчо как са му изнесли кревата на плажа
                          препоръка е

Коментар

Една добра новина за имотите в Европа - ЕЦБ- то намали леко лихвите(25 пункта) и би трябвало това да е само началото
                            бъртрам да каже 2-3 думи за демографията и стадото
                            иначе не виждам как ше ги бутнат цените
                            препоръка е

Коментар

• Една добра новина за имотите в Европа - ЕЦБ- то намали леко лихвите(25 пункта) и би трябвало това да е само началото

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                                Тази година имаме ценово покачване, което не очаквахме. В София към момента има реален ръст от 3% на годишна база, какъвто миналата година нямаше."

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...achite-2141531
                                Какво да ти пише брокерка ?
                                Грам сделки няма,вече работим по дефолт без комисион за купувачи,даже някои от нас се налага да прадлагат безплатни екстри.

Коментар

Working...
                                X