IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Епа метни един чаршаф да се чаршафосаш и може да мине номера за оглед. Ще си каже тоя е богат арабел ще дадем изключение
    Ама много ще иска после, така че не става
    Аз имам от тези одежди. Ушил си бях, по поръчка и преди години слязох така на летище София, да си прая ташак с митничарите и изобщо да се забавлявам.
    Почнаха на английски да ме питат - нещо за деклариране, цел на посещението, аз все се чудех от паспортен контрол където бях минал дали ще им дадат сигнал за ,,ташака".
    Като заговорих на чист български и уточних че само съм си купил костюм - паднаха им ченетата. Но кво да кажат, не съм гол да барушавам обществения ред, а с особени одежди. Прилича ти, ми каза един, аз благодарих и продължих. Иначе е скучен живота.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
      Само си представете:
      Бай Лорда от Радомир в директен сблъсък срещу американския инвеститор-мулти-милионер Уорън Бъфет, по-известен като оракула от Омаха...
      Къщата с покрива от ламарини от Редута-бг срещу Н-видия... Софийски маломерки в прашни квартали срещу мозъчния тръст на Елон Мъск...
      Защо да се сравнява с Бъфет, като дори този по-долу не може да стигне!!

Хората за 1 година гледай какво правят - чакай да направиш толкова от имоти!

https://money.bg/finance/balgarin-e-...ot-aktsii.html

7 млн. лв. данъци...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

той перонът толкова оредя, че като дойде влака за наематели ще трябва с полицай да събират пасажери, а влакът за наематели е с мноооого вагони и се композират още .. композиции... кой ще се вози? Влакът за ипотекари отнесе много от перона , а банки и строители композират и те още влакове (ипотекарски).

ситуацията с главите добитък скоро ще стане - сложна.
        само не ми казвай, че и последния ти послушник - накавръчко е купил
        това ще е жесток шамар в лицето на дългогодишния му ментор
        препоръка е

Коментар

Епа метни един чаршаф да се чаршафосаш и може да мине номера за оглед. Ще си каже тоя е богат арабел ще дадем изключение
          Предпочетох да го оставя да си търси кака. За кво ми е такъв ландлорд.

Коментар

Айде, да идва вече, че всички го чакат на перона с нетърпенье
            той перонът толкова оредя, че като дойде влака за наематели ще трябва с полицай да събират пасажери, а влакът за наематели е с мноооого вагони и се композират още .. композиции... кой ще се вози? Влакът за ипотекари отнесе много от перона , а банки и строители композират и те още влакове (ипотекарски).

ситуацията с главите добитък скоро ще стане - сложна.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Хахаха, да, като аз кога налетех на един у Пловдив през Март. Човекът искаше бяла студентка, нищо друго не пускал на оглед.

Коментар

иде
                прав си - да му мислят тухладжиите... ти дерт нямаш
                Айде, да идва вече, че всички го чакат на перона с нетърпенье

Коментар

иде
                  и ти нямаш
                  затова може спокойно да коментираш
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

МЯУ-то? Иде ли?!!! Е ся ше видат тухладжиите кой плува без гащи.
                    иде

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                      Без да взимам страна в спора и аз да си кажа мнението за фиш-фиш и за Буджака.
                      2017, жената нае двуетажна вила с басейн на фиш-фиш. Имахме малко питбулче и поради тази причина наехме вилата. Егати разочарованието!
                      Точно бяхме купили сивика на жената, на 3-4 месеца беше. Оставяам, че пътят беше в ремонт и от Сф до Балчик пътувахме почти 7 часа. Долу на асфалта ни чакаше собственичката с джип. Нагоре по едни шубраци и буквално черни пътища ожулихме и оттдолу и от страни сивика.

Хубава вила с басейн, барбекю, двор-обаче в нищото. На плаж с кола в Албена, магазини няма. Пак с кола до Балчик.
                      Абе пущиняк и змии. Повече на север от Бургас-НИКОГА!

За Буджака... какво да кажа по-добре е.
                      Жената иска къща край морето. Харесала някаква обява в имот бг за къща оът комплекс. 3 етажна!!!! :-))))))))))) с гледка море!!!!
                      Голям смях.
                      Та миналата година ме разкара за 1 ден да мина 800 км за ден и да обядвам и пия кафе в Сзопол за да видим "къщата"
                      Пълно разочарование. Къща в комплекс на поне 200м от морето. Плаж няма. 3 етажа буквално стая върху стая и стълбише. Като попитах къде е гледката море брокерката руския ми каза, че ако се кача на тераса 3 и леко се надвеся навън се вижда малко.
                      Презастроено, снобарско и плаж няма.
                      Не благодаря!
                      Ако попаднеш на свястна къща на скалата до морето и с добър излаз на пътя приготви поне 700К€.
                      За тези стая върху стая колко ти оферираха? Представям си.
                      Last edited by bulgarian lev; 07.06.2024, 18:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ти пък как разбра какви са цените във Фиш-фиш? Нямаш грам понятие нито от Буджака, нито от фиш-а, ама коментираш. Сефте... Ти единствено можеш да даваш акъл как се крънкат пари и имоти от родител, нищо повече.
                        Аз кратко му описах защо и за 150К€ не бих купил на Буджака. Хубавите къщи като местоположение и всичко са едва 5% вероятно. То апартче на Каваците баш на плажа или къще около Харманите на Созопол е по-добра опция. Като пари и какво получаваш срещу тях.
                        Last edited by bulgarian lev; 07.06.2024, 16:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Абе какви ги говориш, бе момче?

Той форумът не е представителна извадка, защото тук са останалите трите най-некадърни брокера, които другаде не могат да се реализират.

В реалния живот даже вече не се и налага да ги късам повишителите - сами си фъргат дипломите като ме видят!
                          Ти кат почнеш да ги изпитваш тва ли ги питаш първо? Какво мислят за цените на имотите в близко бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ти да не си търсиш приятелка
                            Хахаха, да, като аз кога налетех на един у Пловдив през Март. Човекът искаше бяла студентка, нищо друго не пускал на оглед.

Коментар

прекомерното строителство да доведе до проблеми в сектор НИ
                              проблеми изразяващи се в повече имоти и по-малко качествени наематели.

терзиев има план за маломерката + не му е найста.. реално него не го брига потенцално пренасищане на пазара
                              е ще е дал едни пари, но днеска за тули утре за акции не знаш къде може да те чукне задаващата се криза.
                              МЯУ-то? Иде ли?!!! Е ся ше видат тухладжиите кой плува без гащи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

колко са наивни.
                                кажи ти какво очакваш?
                                прекомерното строителство да доведе до проблеми в сектор НИ
                                проблеми изразяващи се в повече имоти и по-малко качествени наематели.

терзиев има план за маломерката + не му е найста.. реално него не го брига потенцално пренасищане на пазара
                                е ще е дал едни пари, но днеска за тули утре за акции не знаш къде може да те чукне задаващата се криза.

Коментар

Working...
                                X