IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Хахаха, цените били същите..къде бе УНСС? Гладен купувач
    Какъв купувач бе Лордиевич? Наследствената къща от баба и дедо не е купувана. Аман вече в темата от живеещи в деЦките или в наследени имоти да раздават акъл как, кога и защо се купуват имоти начело с бержо живеещ у най-яката деЦка 200м2 подарена му от мами и тати, като преди това е профукал подарената му панелка лапайки пържоли и рибай стекове.

Коментар

• След последното мнение на Лордиевич се изказаха трима мизерници.

Според единия мизерник-гастарбайтер-камериер на тарамбуки имотите са като рибата и се вмирисват.

Дугия мизерник дето живее в наследствен имот бърка никовете, но това не чудно предвид, замътената му глава от некачествена дрога.

Третия мизерник ВИФаджията-геодезист пък откровено завижда. Горчивата дъвка направо му вмирисва устата на тоалетна, та само бургаски тоалетни му се привиждат.

Това поскъпвне не е здравословно за перона.

Коментар

• Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
        Днес получам изветие за този офис, ъп от 370 на 450. Беше 320 или 340 като го показвах на джонито. Хем си седи, хем цената нагоре. Хм.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...58919599237120
        Ми те затуй и седи Да се вмирисва.

Коментар

Джудже, гледай си географията и не се бутай сред икономистите.

Коментар

Берти, интересно ми е какви вложения имаш в злато, сребро, кафе, захар, какао, чиста вода и лекарства? И какъв дял са ти в общия портфейл?
            Аз бих заложил на меда и олио. Зехтин потопен в жълт кантарион...безценно.
            При мен примерно жълтото е 10% от главницата по кредита, който за имбецилите от ВИФ не е договорена ипотека, а и законна такава не е

Днес си получих съобщението за дивидент от Монбат. Една от 4 позиции на БФБ.
            Купил си половин кубичен метър въздух от бургаските тоалетни ! Предполагам на двойна цена щото си вип.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

преди 2029 та ще е
              обезценката ще е спрямо злато,сребро,кафе,захар,какао,чиста вода,мед. грижи,лекарства и тн...

пп екс-а е доста по-търпелив и грамотен от мен. не страдам от биполярно разстройство да си пиша сам на себе си
              Берти, интересно ми е какви вложения имаш в злато, сребро, кафе, захар, какао, чиста вода и лекарства? И какъв дял са ти в общия портфейл?
              Аз бих заложил на меда и олио. Зехтин потопен в жълт кантарион...безценно.
              При мен примерно жълтото е 10% от главницата по кредита, който за имбецилите от ВИФ не е договорена ипотека, а и законна такава не е

Днес си получих съобщението за дивидент от Монбат. Една от 4 позиции на БФБ.
              Last edited by 13ADROL; 31.07.2021, 01:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

С николко. Цените са същите. Всичко останало са раздувки на гладни брокерчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

Хубав анализ. С две думи, чеканье му е майката и търпение е нужно. 2029-та наближава. Ето потвърждават го и най-добрите анализи.
                  Абе Ексчо що се включи с тоз анализ. Тамън мислех да захлупвам и той ме ръгна с остена пак в кошарата.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Да бе той е цар ама гол

Ти продаде миналата година по това време по твоя оценка с колко се е покачил пазара от тогава?
                    С николко. Цените са същите. Всичко останало са раздувки на гладни брокерчета.

Коментар

ти вече стана за посмешище в темата. Даже доскоро искаше да се обзаложиш, че МЯУ-то ще е преди 2029-та, а сега си ОК с тайминга, но извждаш “защитата” на кеша в злато от ръкава. (защо ли) Не е ли време да започнеш да ползваш поддържащия си ник като основен. Той е по-балансиран.
                      Въпросче: Ти сам ли закупи/придоби имота в който живееш в момента? (без помощ от родителите имам предвид) Благодаря за отговора.
                      преди 2029 та ще е
                      обезценката ще е спрямо злато,сребро,кафе,захар,какао,чиста вода,мед. грижи,лекарства и тн...

пп екс-а е доста по-търпелив и грамотен от мен. не страдам от биполярно разстройство да си пиша сам на себе си
                      Last edited by bertram; 30.07.2021, 22:46.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не е предположение, но все пак поздрави в това ти проявление списваш доста умерено ... за сметка на други 'поддържащи' профили
                        Сигурно ти е трудно да повярваш, че повече от един човек ти се подиграва
                        Или умишлено подвеждаш по-наивните читатели?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Кажи им го с думи прости, приятелю. Когато им стане ясно баницата се е препекла. ...и друго, препоръка им дай, да не давам аз че ми се карат. Да се занимават малко повече с имоти и единствено тогава ще разберат кои са движещите сили. Да опитат, да се пробват, независимо купуват или продават. Само с четене на анализи не става.
                          И с прости думи да го кажа, все тая... : )
                          Свиркай си и нЕма нужда да се доказва...

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
                            Привет,
                            .....
                            Успех!
                            Кое от всичките неща случили се през 33-та имаш предвид? Злато? Банкова ваканция? Мустакатия приятел от Германия/Австрия?

Също не съм съгласен с теорията за дефлацията, по принцип и аз съм на мнението, че нещата се случват обратно на това което очаква масата от хора. Основно не съм съгласен защото дефлацията може много по-трудно да се управлява и да бъде овладяна от инфлацията.

Но аз и преди една година си мислех, че имотите ще паднат, а то стана обратното.

Коментар

ето това е проблема, че не се вземат всички показатели предвид и оттам крайния резултат е неверен.
                              Мдааа, ама ние си го знаем, кервана си върви...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не мога да се ориентирам
                                от кого ще защитаваме кеша
                                че той нали е цар?
                                Да бе той е цар ама гол

Ти продаде миналата година по това време по твоя оценка с колко се е покачил пазара от тогава?

Коментар

Working...
                                X