Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
След последното мнение на Лордиевич се изказаха трима мизерници.
Според единия мизерник-гастарбайтер-камериер на тарамбуки имотите са като рибата и се вмирисват.
Дугия мизерник дето живее в наследствен имот бърка никовете, но това не чудно предвид, замътената му глава от некачествена дрога.
Третия мизерник ВИФаджията-геодезист пък откровено завижда. Горчивата дъвка направо му вмирисва устата на тоалетна, та само бургаски тоалетни му се привиждат.
Това поскъпвне не е здравословно за перона.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнениеДнес получам изветие за този офис, ъп от 370 на 450. Беше 320 или 340 като го показвах на джонито. Хем си седи, хем цената нагоре. Хм.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...58919599237120Да се вмирисва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахаха, цените били същите..къде бе УНСС? Гладен купувач
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Берти, интересно ми е какви вложения имаш в злато, сребро, кафе, захар, какао, чиста вода и лекарства? И какъв дял са ти в общия портфейл?
Аз бих заложил на меда и олио. Зехтин потопен в жълт кантарион...безценно.
При мен примерно жълтото е 10% от главницата по кредита, който за имбецилите от ВИФ не е договорена ипотека, а и законна такава не е
Днес си получих съобщението за дивидент от Монбат. Една от 4 позиции на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
преди 2029 та ще е
обезценката ще е спрямо злато,сребро,кафе,захар,какао,чиста вода,мед. грижи,лекарства и тн...
пп екс-а е доста по-търпелив и грамотен от мен. не страдам от биполярно разстройство да си пиша сам на себе си
Аз бих заложил на меда и олио. Зехтин потопен в жълт кантарион...безценно.
При мен примерно жълтото е 10% от главницата по кредита, който за имбецилите от ВИФ не е договорена ипотека, а и законна такава не е
Днес си получих съобщението за дивидент от Монбат. Една от 4 позиции на БФБ.Last edited by 13ADROL; 31.07.2021, 01:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
С николко. Цените са същите. Всичко останало са раздувки на гладни брокерчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Хубав анализ. С две думи, чеканье му е майката и търпение е нужно. 2029-та наближава. Ето потвърждават го и най-добрите анализи.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Да бе той е цар ама гол
Ти продаде миналата година по това време по твоя оценка с колко се е покачил пазара от тогава?
Коментар
-
ти вече стана за посмешище в темата. Даже доскоро искаше да се обзаложиш, че МЯУ-то ще е преди 2029-та, а сега си ОК с тайминга, но извждаш “защитата” на кеша в злато от ръкава. (защо ли) Не е ли време да започнеш да ползваш поддържащия си ник като основен. Той е по-балансиран.
Въпросче: Ти сам ли закупи/придоби имота в който живееш в момента? (без помощ от родителите имам предвид) Благодаря за отговора.
обезценката ще е спрямо злато,сребро,кафе,захар,какао,чиста вода,мед. грижи,лекарства и тн...
пп екс-а е доста по-търпелив и грамотен от мен. не страдам от биполярно разстройство да си пиша сам на себе сиLast edited by bertram; 30.07.2021, 22:46.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не е предположение, но все пак поздрави в това ти проявление списваш доста умерено ... за сметка на други 'поддържащи' профили
Или умишлено подвеждаш по-наивните читатели?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кажи им го с думи прости, приятелю. Когато им стане ясно баницата се е препекла....и друго, препоръка им дай, да не давам аз че ми се карат. Да се занимават малко повече с имоти и единствено тогава ще разберат кои са движещите сили. Да опитат, да се пробват, независимо купуват или продават. Само с четене на анализи не става.
Свиркай си и нЕма нужда да се доказва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеПривет,
.....
Успех!
Също не съм съгласен с теорията за дефлацията, по принцип и аз съм на мнението, че нещата се случват обратно на това което очаква масата от хора. Основно не съм съгласен защото дефлацията може много по-трудно да се управлява и да бъде овладяна от инфлацията.
Но аз и преди една година си мислех, че имотите ще паднат, а то стана обратното.
Коментар
-
ето това е проблема, че не се вземат всички показатели предвид и оттам крайния резултат е неверен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не мога да се ориентирам
от кого ще защитаваме кеша
че той нали е цар?
Ти продаде миналата година по това време по твоя оценка с колко се е покачил пазара от тогава?
Коментар
Коментар