IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kot_dodi Разгледай мнение

Той даже е евтин. Като гледам е ползван за офис. От снимките нищо не се разбира. Така като го гледам, освен за гаден Китайски, за нищо друго не става. Така ще ти кажа, ако е нещо хубаво, няма да го видиш. Един тъп клон на банка в Студентски - познавам управителя. Наема му е 20К лева на месец. (айде ... има някакво мазе за трезор уж). Офиса дори не е голям. Мислиш ли, че някой ще иска да ти продаде златна мина. А пък и на пъпа на НДК ако става за нещо. Те апартаментите са по толкова. кажи речи, а не са с такава площ.
    Еха, мерси че ни открехна. А в центъра сигурно плащат 100 000 лева?

Нека сега и ние ти кажем нещо - много трудно ще намериш в наши дни клиентела за 10к евро наем, извън моловете. Еле па у Студентски, както му викаш - преко сили 10 евро на квадрат е у цела София, изключая определени суб-локации.
    Даже голямата квадратура сваля наема на квадрат - 5 цифрените суми особено в ойро гонят хората.

Коментар

Той даже е евтин. Като гледам е ползван за офис. От снимките нищо не се разбира. Така като го гледам, освен за гаден Китайски, за нищо друго не става. Така ще ти кажа, ако е нещо хубаво, няма да го видиш. Един тъп клон на банка в Студентски - познавам управителя. Наема му е 20К лева на месец. (айде ... има някакво мазе за трезор уж). Офиса дори не е голям. Мислиш ли, че някой ще иска да ти продаде златна мина. А пък и на пъпа на НДК ако става за нещо. Те апартаментите са по толкова. кажи речи, а не са с такава площ.
      банките ги остави. там текат процеси на окрупняване и намаляване на броя офиси за сметка на електронно банкиране. там сладкото време с дебелите наеми мина. сега ги има останали от преди, но имам преки наблюдения, колко офиси бяха закрити. и няма кой да плаща като банките.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
        https://www.imoti.net/bg/obiava/prod...=fIXtYz&page=2 Ето ти голям имот в идеален център на София до НДК- вадиш парите и никой не може да те спре да го купиш, ако искаш после го отдавай на банка, на хранителна верига или на когото решиш

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

понижителските никове като правило са нови.
          но знаят наизуст имотните форуми отпреди 10 години.
          Хахаха, в епицентъра

Коментар

• Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение

Не мислиш ли, че Лордиевич е разбрал доста преди арменското ти мозъче да загрее? :-))
            Attached Files

Коментар

Направи "големи пари" в чужбина .... и ела и купи.
              1. Кой инвеститор/строител ще си продаде партерния голям магазин ??? като може да взима сериозна сума от Банка или Верига ...
              2. Дори и да продаде подобен имот, как точни ти `честни ми приятелю` ще се доредиш до него

У курупцията сме ...
              https://www.imoti.net/bg/obiava/prod...=fIXtYz&page=2 Ето ти голям имот в идеален център на София до НДК- вадиш парите и никой не може да те спре да го купиш, ако искаш после го отдавай на банка, на хранителна верига или на когото решиш

Коментар

1. Кой инвеститор/строител ще си продаде партерния голям магазин ??? като може да взима сериозна сума от Банка или Верига ...
                2. Дори и да продаде подобен имот, как точни ти `честни ми приятелю` ще се доредиш до него

У курупцията сме ...
                Толкова млад, а вече се е предал..

С това мислене, винаги ще ти е скъпо, но поне няма да ти липсват оправдания

Коментар

У курупцията сме ...
                  1. Хайде да научим къде стоят инвеститора и строителя в строителния процес, и тогава да пишеме у форумите.

2. То щото има опашка за магазини на Витошка и Граф Игнатиев...

Коментар

У курупцията сме ...
                    Котчо, както ти казах млад си и не са ти ясни нещата как се случват в ритейл сегмента.... Налучкваш по нещо за друго няма нищо общо и така....
                    Да уточня - от двайсетина години не съм се занимавал с проблематиката, но едва ли се е променила много....Има стандартен път навсякъде по света....
                    Съсредоточи се най-добре върху забавлението от цените на жил имотите, че на мен не ми е до забавление , а ми се реве направо поради ''умното'' ми диверсифициране, което бях направил в очакване на гоУемото Мяу....по-малко риск = по-малко пари в случая :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

То и да те оставят да купиш подобен имот имаш ли парите или можеш ли да предложиш обеспечение на банката за такава сума?

У курупцията сме ...

Коментар

мда бе, аз не парадирам, че знам всичко. Ама ... Ако си честен, кой ще те остави да купиш подобен имот както казах. Дори да искаш. Знам от какви хора са купени имотите където се помещават Била, Кауфланд и Лидъл в моето градче. Или са строителни предприемачи или схемаджии (от тъмните)
                        То и да те оставят да купиш подобен имот имаш ли парите или можеш ли да предложиш обеспечение на банката за такава сума?

Коментар

Не бе наистина съм нов. Е, писал съм и преди 6 месеца и преди 3. На периоди съм. Когато проверя цените на жилищата и се забавлявам. И коментирам малко тук.
                          приятни забавления тогава.

Коментар

• Да сумаризирам последните няколко страници:

Цените на имотите в София ще вървят само нагоре
                            Цените на имотите в София не се влияят от макроикономически фактори, нито от пазарните принципи
                            Софийският имотен пазар има същият потенциал като Хонк Конг, Лондон, Ню Йорк, Токио, Лондон, Париж и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

понижителските никове като правило са нови.
                              но знаят наизуст имотните форуми отпреди 10 години.
                              Не бе наистина съм нов. Е, писал съм и преди 6 месеца и преди 3. На периоди съм. Когато проверя цените на жилищата и се забавлявам. И коментирам малко тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Малък е както написа и много филми гледа, ама реалността не е като в тях....:-)
                                мда бе, аз не парадирам, че знам всичко. Ама ... Ако си честен, кой ще те остави да купиш подобен имот както казах. Дори да искаш. Знам от какви хора са купени имотите където се помещават Била, Кауфланд и Лидъл в моето градче. Или са строителни предприемачи или схемаджии (от тъмните)

Коментар

Working...
                                X