Първоначално изпратено от kot_dodi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Като има, и теб те пращам, отивай където ги има, що се занимаваш с батковци и каки
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
банките ги остави. там текат процеси на окрупняване и намаляване на броя офиси за сметка на електронно банкиране. там сладкото време с дебелите наеми мина. сега ги има останали от преди, но имам преки наблюдения, колко офиси бяха закрити. и няма кой да плаща като банките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kot_dodi Разгледай мнение
Ха, бе батковци и каки . Какво сте ме подхванали? Какво съм се предал ... ? Тука нали е инвеститорски форум. Обсъждаме си. Ако съм скъсаняк с 2 лева защо ми е да се забавлявам тука с вас . Следя психологията на retail-a (вие и мамите). To цялото инвестиране сегашни дни стана психология. Чудя ви се повишители ..., че не виждате основни фактори... . Ок, няма значение ... нека не ги разбирам нещата. Той, маркет-а, като наказва не гледа възрат и пол . Вие като си имате огромно количество имоти изплатени, "ич ви не е" . За мен не се бойте. Аз моя живот на младини съм си го оправил. Аз пиша да предпазя FOMO-тата с 30-годишните кредити, че очевидно някои вас от са си брокери и се опитват да им влияят. Има и други по-смислени инвестиции. Дори кеша, колкото и налудничево да звучи, може да се окаже по-добра инвестиция. . И като говоря за корупция и схеми ... за жалост все още така стават нещата тук. Няма кой да те остави да купиш такъв имот. Говоря, може да се каже, от първо лице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Толкова млад, а вече се е предал..
С това мислене, винаги ще ти е скъпо, но поне няма да ти липсват оправданияLast edited by kot_dodi; 12.05.2021, 23:58.
- 3 Харесвания
Коментар
-
10ина маломерки ще ти носят 5000 бруто при пълна заетост и трябва да наемеш някой да се занимава иначе им ставаш роб.
Хич не е оферта.
Или купуваш повече и правиш сериозен бизнес или си стой с две
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не е само ел.банкирането
банките не са спирали да се сливат
това води до окрупняване и задължително закриване на клонове.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Точно така. За банките и ел банкирането.
банките не са спирали да се сливат
това води до окрупняване и задължително закриване на клонове.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Щом имот за над милион лева ти е евтин явно искаш да скочиш директно на дълбокото..... Иначе въпросния имот става без проблем за клон на банка- има голям партерен етаж и втори за офиси виждал съм доста по- малки клонове. Въпросът е че средно статистическия човек не може да извади подобна сума, а дори да я намери както ти казахме с Бертрам-тенденцията е към съкращаване на клонове и персонал и насочване на клиента към електронно банкиране. Тоест не ти е добър вариант за инвестиция сравнено с това да вземеш 10- тина маломерки за същите пари или да ги инвестираш в снп 500 примерно.Last edited by bulgarian lev; 12.05.2021, 22:31.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Толкова млад, а вече се е предал..
С това мислене, винаги ще ти е скъпо, но поне няма да ти липсват оправдания
Аз не гледам нито приватизационните мастодонти, нито едрите реститути или близки до олигархията. Оттам се почва, подреди си твоята къщичка, не се учи отгоре надолу, а отдолу нагоре. Толкова мога да му кажа. Умно момче е, ще схване.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Все си мисля, че ще се оправя с такава бройка- ще искам съвети от повишителите с по 5+ имота как да ги управлявам. Майтапа настрана- ако не ми бяха проблем кинтите по- скоро за тези пари бих си взел един имот в Лондон и бих го дал на някоя от утвърдените property management фирми да го управляват и да ми превеждат кеша по банков пътОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
10ина маломерки ще ти носят 5000 бруто при пълна заетост и трябва да наемеш някой да се занимава иначе им ставаш роб.
Хич не е оферта.
Коментар
-
Щом имот за над милион лева ти е евтин явно искаш да скочиш директно на дълбокото..... Иначе въпросния имот става без проблем за клон на банка- има голям партерен етаж и втори за офиси виждал съм доста по- малки клонове. Въпросът е че средно статистическия човек не може да извади подобна сума, а дори да я намери както ти казахме с Бертрам-тенденцията е към съкращаване на клонове и персонал и насочване на клиента към електронно банкиране. Тоест не ти е добър вариант за инвестиция сравнено с това да вземеш 10- тина маломерки за същите пари или да ги инвестираш в снп 500 примерно.
Хич не е оферта.
Коментар
-
Той даже е евтин. Като гледам е ползван за офис. От снимките нищо не се разбира. Така като го гледам, освен за гаден Китайски, за нищо друго не става. Така ще ти кажа, ако е нещо хубаво, няма да го видиш. Един тъп клон на банка в Студентски - познавам управителя. Наема му е 20К лева на месец. (айде ... има някакво мазе за трезор уж). Офиса дори не е голям. Мислиш ли, че някой ще иска да ти продаде златна мина. А пък и на пъпа на НДК ако става за нещо. Те апартаментите са по толкова. кажи речи, а не са с такава площ.
Коментар
-
Той даже е евтин. Като гледам е ползван за офис. От снимките нищо не се разбира. Така като го гледам, освен за гаден Китайски, за нищо друго не става. Така ще ти кажа, ако е нещо хубаво, няма да го видиш. Един тъп клон на банка в Студентски - познавам управителя. Наема му е 20К лева на месец. (айде ... има някакво мазе за трезор уж). Офиса дори не е голям. Мислиш ли, че някой ще иска да ти продаде златна мина. А пък и на пъпа на НДК ако става за нещо. Те апартаментите са по толкова. кажи речи, а не са с такава площ.
Нека сега и ние ти кажем нещо - много трудно ще намериш в наши дни клиентела за 10к евро наем, извън моловете. Еле па у Студентски, както му викаш - преко сили 10 евро на квадрат е у цела София, изключая определени суб-локации.
Даже голямата квадратура сваля наема на квадрат - 5 цифрените суми особено в ойро гонят хората.
Коментар
Коментар