IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
    Кавръка ще се оправи, ама Номчето не знам. На него толкова на квадрат му беше скъпо за апарт в Гоцето. Сега гаражите са по толкова :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение

Вярно познахте с Леда.
      Нищо не сме познали с Ледчо. Има още 1/2 година, а песимиста да се готви да ми отстъпи ник-а си, защо отиде ли покачването над +40%, песимиста ще съм аз.

Коментар

• Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение

Вярно познахте с Леда.
        И Бони даде +10...., но Купата и Ледчо са най-близо....
        А аз обърках желаното с реалното :-))))

Коментар

• Почивките на 150 000 българи в Гърция са пред провал | СЕГА (segabg.com)

Лошооо, лошо,

Сега ще напъплят тук. Досега беше добре, че гърците поемаха родната цигания. Сега пак ще трябва да им събирам кочините след тях. Писна ми вече, тамън малко се поочисти природата и айде Ганьо обратно!

Коментар

Никакви аплодисменти, Очакваше се. Всички са замръзнали в очакване на новите нива.
            Вярно познахте с Леда.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Вас ви дундуркат, централните банки. Ние работещите нищо на готово не очакваме. Баси наглостта. Сигурно от десетилетия един работен ден нямаш и ще ми говориш на мене дето работя по 60 часа на седмица как съм чакал да ме дундуркат...
              Странен човек си ! Как "позна" ,че не работя от десетилетия ? Въпреки ,че дори и да си прав, аз не искам от теб или друг да ми дава нещо, а сама съм си изкарала парите !!! Наглост е да искаш от някой друг да те дундурка след като си пълнолетен индивид !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не ме карай да пускам отново притчата за магарето, тигъра и лъва
                Лошото е, че отново в главите на някой наши съфорумци е как да откраднат / конфискуват / имот от хората, а не как сами да го придобият ! Не разбират ,,че хората не са длъжни да ги дондуркат и на дърти години !!!
                Вас ви дундуркат, централните банки. Ние работещите нищо на готово не очакваме. Баси наглостта. Сигурно от десетилетия един работен ден нямаш и ще ми говориш на мене дето работя по 60 часа на седмица как съм чакал да ме дундуркат...

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
                  В Берлин и без да са зелените на власт, със уж консервативно управление май ще се гласува за конфискация https://www.bloomberg.com/news/artic...mid-tenant-ire
                  Ох, ок добре трябва да се внимава наемателите в София да не минат 50%, и да не рентя повече от 3000 апарта....

Коментар

Лошото е, че отново в главите на някой наши съфорумци е как да откраднат / конфискуват / имот от хората, а не как сами да го придобият ! Не разбират ,,че хората не са длъжни да ги дондуркат и на дърти години !!!
                    Това им е в главите защото НЕ МОГАТ сами да купят. За да могат трябва да са в първите 5-10% по доходи, да живеят скромно може би десетина години, и да имат смелост евентуално за ипотечка / ама не 30 годишна, че това е следващото ниво след смелост- глупост/
                    В съвременното консуматорско общество за тях нормалното е дават по 1000 евро за Каки / моля те не се обиждай няма полова насоченост/ постоянно вместо да си купят сгодно жилище....
                    Разни хора, разни идеали, разна имотна собственост....:-)

Коментар

Скъпа,

С този твой коментар отлиташ директно в графата "Брокери" на Джони и заплатката. :-))

Коментар

• В Берлин и без да са зелените на власт, със уж консервативно управление май ще се гласува за конфискация https://www.bloomberg.com/news/artic...mid-tenant-ire

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                          В момента жилищата в София са най-достъпни в сравнение с 11 столици в Централна и Източна Европа, но цените на имотите краткосрочно и дългосрочно ще растат

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...ceni_v_sofiia/

Ейййййй, Купа, голям пророк ще излезеш. Щом пресметливи душички избръмчаха тотално, значи има нечовешки страдания...
                          Е как няма да избръмчат, като гръцкия кофтор вече е непродаваем, пък той няма как да премине през границата, "къщата" полупостроената е на цимент застлан със стари черги, а кеш за апартамент просто нема. Така се получава понякога когато се играе форекс с имоти.
                          Last edited by RUBLA; 26.06.2021, 16:21.

Коментар

Купата ,е такъв още от далечната 2006-2007 г. Тогава не мислех ,че ще познае толкова точно, но позна и от тогава много внимавам какво пише
                            Скъпа,

С този твой коментар отлиташ директно в графата "Брокери" на Джони и заплатката. :-))

Коментар

В момента жилищата в София са най-достъпни в сравнение с 11 столици в Централна и Източна Европа, но цените на имотите краткосрочно и дългосрочно ще растат

Ейййййй, Купа, голям пророк ще излезеш. Щом пресметливи душички избръмчаха тотално, значи има нечовешки страдания...
                              Последните 2-3 седмици и аз почнах да се плаша. Толкова реване отдавна не е имало. Чак от БНБ излязаха със становище "Купувай народе". Има строг контрол на негативните новини по основните медии и за някои неща просто не се говори. Като например какво се каза в началото на кризата за края на тази година.

Коментар

Купата ,е такъв още от далечната 2006-2007 г. Тогава не мислех ,че ще познае толкова точно, но позна и от тогава много внимавам какво пише

Коментар

Working...
                                X