IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yandox

чакам линк потвърждаващ 30% ръст

цитирания пост не е потвърждение на цял ден
    глупави постове
    и спам

а просто безсилно възклицание
    на незнаещ пола си спамер
    виещ от караваната без баня

топло е доста
    https://www.segabg.com/hot/category-...tata-poludyaha

Ето тази брокерска статийка е хвърлила КараВаньо в екстаз. Но както повечето пъти, не е разбрал, че става въпрос за ръст на продажбите, а не на цената. И очевидно брокерът, дал интервюто, не говори за София в конкретния случай на 30%-ното увеличение на продажбите.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

За теб не знам ...Нали си имаш жилище и живееш в него сега що ти е тоя зор да зимаш покрай парка ?! дори и отдаваш нещо помня значи не си на зор....73-то е ок, ама не е и чак толкова велико -свръкамбициозни учители и т.н. та дори децата да имат добър успех мое да е за сметка на психиката им....
      Това с пълненето на гушата на някого е супер несериозно. Щом има кой да ги пълни явно има и кой да взима ...И мен не ме кефи, че на пазара всичкото плод зеленчук е поне 50% нагоре от миналата година ама тва е - гледам малини вчера 14 лева килото, а миналата година по тва време ги взимах по 5-6....и кво да кажа за производителите и продавачите сега ? Какви са ?
      Последните няколко месеца нещата се развиха вихрено и няма какво да се вземе според мен. За живеене на местата които искаш / сигурно 4-стаен ново и приличен/ за 300К ще ти е трудно, но на тези места не трябва да си първите 10% , а в първият промил по доходи щото в няколкото квартала има по 50-100 нови апарта годишно. От тях макс 10-20 ще ти харесат, поне половината заминават по познати на строителя.
      Сети е какъв ти е шанса да се класираш за 300К ? И никой не ти е виновен за тази ситуация - или плащаш някаква луда цена тотално неадекватна защото има многократно надвишаващ брой купувачи или трябва компромис с нещо - място, старо, етаж, изложение или каквото и да е....

Ще ти дам пак 1 хинт - в съседна нова сграда / много по-лошо качество на строеж от моята щото ги следях докато се строят/ се продаде за 2 седмици 4-стаен на замазка около 150 квадрата за предполагам около 250К на последен етаж / не е мезонет и няма скосявания/ ...Сега сигурно са 70 градуса вътре....Мислех че ще го влачат поне 2-3 години ....
      Аз с пазара не споря, има луди плащат, след години ще разберем кой крив, кой прав. Не мисля, че има логика някой в промила на най-добре платените да вземат да изсипят там парата за тристаен или какъвто и да е стаен. Примерът със зеленчуците е неуместен, има влияние на реколта, сезон, валежи и какво ли още не, а не като свърхнапомпания пазар на НИ. Това, че някой взема нераумни решения да троши такива пари, не прави пазара разумен или тарикат строителите по-малко тарикати. Дс не говорим колко е свободен пазара всеки да влезе и строи на него. Ако беше толкова персоективен пазара, да имаше чудестранни инвеститори собственици на имоти зс отдаване.
      Мен ме дразни наглостта на брокери и строители, с които съм се сблъсквал и неотговарящото на ценатс качество на услугата.
      Иначе за 73-то вече имаме адресна регистрация от една седмица при приятели и не ми трябва задължително купуване там.
      Днес съм в Б-с и решавам дали да взема хубав тристаен с гледкс към морето обзаведен на 90 % в кооперация с басейн и охрана. Таксата е ниска по софийски стандарти. Цена около 1240 евра на м2, но не съм виждал нот. акт за точна квадратура. Може и да е по-голям от това, което си мисля, може и малко по-малък да е. Това не е от значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

няма
        такова нещо няма
        чакам
        линк за ръст 30 % от началото на годината
        изписаха се 3 страници по тази опорка

тук се водят само
        тролско -спамски диалози от
        3 -ма платени 'повишители' с 15 ника
        за подлъгване и създаване на грешна
        представа в четящите

и 10% да се подлъжат в момента
        това е хляб (без маргарин) за списващите и
        рекламиращите ''ръста на имотите ''

ръста на имотите
        още не е задминал пика на 2008

ръст няма
        а няма и да има

finita la commedia

амааа.. Как така?!!! Ние и статиите в медиите ли списваме? Я по-добре вземи та си бучни кратуната у песъко и ще видиш как повишенията ще спрат. :-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
          я пак някой от 3мата платени
          с 15 ника
          пак да постне информационен линк
          за покачване 30% от началото на годината

защото ми струва че магарето от
          баснята е магарица с 2-3 магарета

ако никой не даде линк към
          новина за покачване на НИ с 30 %
          с последните шест месеца

би трявало модераторите да изтрият
          всичко за деня
          като спам и подвеждаща информация
          няма
          такова нещо няма
          чакам
          линк за ръст 30 % от началото на годината
          изписаха се 3 страници по тази опорка

тук се водят само
          тролско -спамски диалози от
          3 -ма платени 'повишители' с 15 ника
          за подлъгване и създаване на грешна
          представа в четящите

и 10% да се подлъжат в момента
          това е хляб (без маргарин) за списващите и
          рекламиращите ''ръста на имотите ''

ръста на имотите
          още не е задминал пика на 2008

ръст няма
          а няма и да има

finita la commedia

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
            Почивките на 150 000 българи в Гърция са пред провал | СЕГА (segabg.com)

Лошооо, лошо,

Сега ще напъплят тук. Досега беше добре, че гърците поемаха родната цигания. Сега пак ще трябва да им събирам кочините след тях. Писна ми вече, тамън малко се поочисти природата и айде Ганьо обратно!
            нима са те взели в БКС

браво
            честито

информативно само -
            не искат ли постоянен адрес
            при започване
            ма Станчева

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Той някой цървул и 100 К може да поиска, купувай го тоя гараж щом е голяма далавера, после ще го продадеш на двойна цена.
              Освен с дупе да купува, Гольо Голев Съчманлиев

Коментар

• я пак някой от 3мата платени
                с 15 ника
                пак да постне информационен линк
                за покачване 30% от началото на годината

защото ми струва че магарето от
                баснята е магарица с 2-3 магарета

ако никой не даде линк към
                новина за покачване на НИ с 30 %
                с последните шест месеца

би трявало модераторите да изтрият
                всичко за деня
                като спам и подвеждаща информация

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така си е.

Ние за това не искаме да продаваме още няколко вили (без тази на морето).

Един ден, след 20г, ще има пазар за тях и тогава можем да ги осребрим. И парите ще ги ползват децата ни.
                  Както ти разпродаде на безценица бащинията

Коментар

Ами ако съм от първите 10 % от доходи, значи трябва веднага да дам 300 К евра за копторите дето се продават във Вазов и Стрелбище ли? Това някаво обществено задължение ли се явява да се пълнят гушите на тарикат-мафиот строители, брокери и алчни собственици. Дай пример един апартамент, който според теб си заслужава да се купи на тези пари и тогава ще говорим на кой какво му е в главата. Иначе само си говорим за вечен ъп и как други смислени инвестиции нямало.
                    За теб не знам ...Нали си имаш жилище и живееш в него сега що ти е тоя зор да зимаш покрай парка ?! дори и отдаваш нещо помня значи не си на зор....73-то е ок, ама не е и чак толкова велико -свръкамбициозни учители и т.н. та дори децата да имат добър успех мое да е за сметка на психиката им....
                    Това с пълненето на гушата на някого е супер несериозно. Щом има кой да ги пълни явно има и кой да взима ...И мен не ме кефи, че на пазара всичкото плод зеленчук е поне 50% нагоре от миналата година ама тва е - гледам малини вчера 14 лева килото, а миналата година по тва време ги взимах по 5-6....и кво да кажа за производителите и продавачите сега ? Какви са ?
                    Последните няколко месеца нещата се развиха вихрено и няма какво да се вземе според мен. За живеене на местата които искаш / сигурно 4-стаен ново и приличен/ за 300К ще ти е трудно, но на тези места не трябва да си първите 10% , а в първият промил по доходи щото в няколкото квартала има по 50-100 нови апарта годишно. От тях макс 10-20 ще ти харесат, поне половината заминават по познати на строителя.
                    Сети е какъв ти е шанса да се класираш за 300К ? И никой не ти е виновен за тази ситуация - или плащаш някаква луда цена тотално неадекватна защото има многократно надвишаващ брой купувачи или трябва компромис с нещо - място, старо, етаж, изложение или каквото и да е....

Ще ти дам пак 1 хинт - в съседна нова сграда / много по-лошо качество на строеж от моята щото ги следях докато се строят/ се продаде за 2 седмици 4-стаен на замазка около 150 квадрата за предполагам около 250К на последен етаж / не е мезонет и няма скосявания/ ...Сега сигурно са 70 градуса вътре....Мислех че ще го влачат поне 2-3 години ....

Коментар

Той някой цървул и 100 К може да поиска, купувай го тоя гараж щом е голяма далавера, после ще го продадеш на двойна цена.
                      Не моа , не ми стигат парите иначе одма :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Малко му искат мининум 100к трябва да е все пак касиерката в лидъл взима 900 лв чисто и може да си купи три гаража минимум .
                        тамън :-)

Коментар

Това им е в главите защото НЕ МОГАТ сами да купят. За да могат трябва да са в първите 5-10% по доходи, да живеят скромно може би десетина години, и да имат смелост евентуално за ипотечка / ама не 30 годишна, че това е следващото ниво след смелост- глупост/
                          В съвременното консуматорско общество за тях нормалното е дават по 1000 евро за Каки / моля те не се обиждай няма полова насоченост/ постоянно вместо да си купят сгодно жилище....
                          Разни хора, разни идеали, разна имотна собственост....:-)
                          Ами ако съм от първите 10 % от доходи, значи трябва веднага да дам 300 К евра за копторите дето се продават във Вазов и Стрелбище ли? Това някаво обществено задължение ли се явява да се пълнят гушите на тарикат-мафиот строители, брокери и алчни собственици. Дай пример един апартамент, който според теб си заслужава да се купи на тези пари и тогава ще говорим на кой какво му е в главата. Иначе само си говорим за вечен ъп и как други смислени инвестиции нямало.

Коментар

Кавръка ще се оправи, ама Номчето не знам. На него толкова на квадрат му беше скъпо за апарт в Гоцето. Сега гаражите са по толкова :-)
                            Малко му искат мининум 100к трябва да е все пак касиерката в лидъл взима 900 лв чисто и може да си купи три гаража минимум .

Коментар

Кавръка ще се оправи, ама Номчето не знам. На него толкова на квадрат му беше скъпо за апарт в Гоцето. Сега гаражите са по толкова :-)

Коментар

Лошото е, че дори Берти се отказа от гоУемо МЯУ и изостави олимпийците като плъх от потъващ 156кораб. Сега вече и надежди за МЯУ нема кой да дава. А изчисленията на Купата се оказват пак грешни, съотношението 40% собственици - 60% наематели е грешно. Съотношението следва да бъде поправено на 20% собственици - 80% наематели и обитатели на деЦки.
                                Last edited by the Judge; 26.06.2021, 17:07.

Коментар

Working...
                                X