Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ок, държиш ключовете на някаква виртуална валута, която може да изчезне само за 1 секунда, щото няма никакъв фундамент зад нея и никакъв реален бизнес! И ти на нея имаш повече вяра от Амазон или Мета, дето може да спихнат в даден момент с 90%, почти невъзможен сценарии, спрямо някакво крипто, без никакъв фундамент?? И ти се доверяваш на второто??Кефиш ме, и аз обичам анимационните филмчета...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
А те немците нямат ли добра здравноосигурителна система, която при допълнително здравно се покрива и голяма част от лечението с импланти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
20к за едната челюст или за двете? Ако е за двете, значи е на 1/3 като цена от тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Имам снимка правена преди 6 месеца.Дай мейл
Коментар
-
20к за едната челюст или за двете? Ако е за двете, значи е на 1/3 като цена от тук.
Коментар
-
С шефа ми трябва да те свържа, ако си сериозен. Аз самия говоря немски и ще мога да ги поема. Така работим и с французи и израелци. Под 10к евро е икономичния вариант с циркон и среден клас импланти. Към 20к е с най-добрите импланти. Доста конкурентни са цените в клиниката.
Коментар
-
Ако ти уреждам немци да идват при теб за импланти, колко процента комисионна даваш?
Наоколо е пълно с народ дето ме пита колко струвало в БГ, че тук е кошмарно скъпо (моят съдружник се беше изръсил към 30к Еуро за цяла челюст по 2к на зъб)...за него обаче това е едноседмична надница, така че не го жаля...
Коментар
-
Ако ти уреждам немци да идват при теб за импланти, колко процента комисионна даваш?
Наоколо е пълно с народ дето ме пита колко струвало в БГ, че тук е кошмарно скъпо (моят съдружник се беше изръсил към 30к Еуро за цяла челюст по 2к на зъб)...за него обаче това е едноседмична надница, така че не го жаля...
Коментар
-
Прати ми панорамна рентгенова снимка и можем да обсъдим варианти. Цени също.
Коментар
-
Прати ми панорамна рентгенова снимка и можем да обсъдим варианти. Цени също.
Наоколо е пълно с народ дето ме пита колко струвало в БГ, че тук е кошмарно скъпо (моят съдружник се беше изръсил към 30к Еуро за цяла челюст по 2к на зъб)...за него обаче това е едноседмична надница, така че не го жаля...Last edited by ejonny2376; 30.07.2024, 13:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТова не се сещам дали съм го поствал тук:
[ATTACH=CONFIG]n4199436[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Напоследък точно такива некрози ми изпращат лицевочелюстните хирурзи. Лекуван с бифосфонати заради метастази от различни тумори. И отделно тумори на околоносни кухини, кости, устна кухина, език...натоварват ме значително. А защо не провеждат предоперативна терапия и тогава да режат не знам, не спазват гайдлайни много от тях, направо режат, а това не подобрява преживяемостта и прогнозата. Сори за отклонението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Аз съм зле със зъбите.Колко струва да ми се направят импланти навсякъде?
Коментар
Коментар