IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Анонимен член
    · 6 ч. ·

Здравейте сънародници,
    Продава се апартамент в Бон, състоящ се от хол, кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и коридор. По цялата дължина на апартамента има голяма тераса с гледка към парка, оборудвана с газово барбекю, газова печка и два къта за сядане. Към апартамента има сервизно помещение и мазе. Паркинг със свободен достъп за живущите в сградата.
    Апартаментът е напълно обзаведен и готов за живеене или отдаване под наем.
    Площ - 52 квадрата, цена 165 000€.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      Аз се чудя що темата е изпаднала на 14-то място, а тия мискини пишат за зъби, вместо за имоти

Както и да е,
      В тази европейска страна ново жилище струва почти 10 000 евро за кв. м

https://businessnovinite.bg/svjat/v-...pochva-ot.html
      На фона на 10к в Австрия средната в България трябва да е под 500, ако сравним степента на човешко развитие в двете държави.
      Отделно като знаем там 1 квадрат е 1,4 квадрата в БГ.

Коментар

Аз се чудя що темата е изпаднала на 14-то място, а тия мискини пишат за зъби, вместо за имоти

Както и да е,

И то не столицата Виена, даже мен изненадва. Грац е Университетски град, медицината е на ниво, работя даже с Лука Бръчич от Хърватия и проф. Хелмут Попър.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Аз се чудя що темата е изпаднала на 14-то място, а тия мискини пишат за зъби, вместо за имоти

Както и да е,

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Личните не работят
            Ще пусна служебен мейл, за да не си давам личния в пространството- thegooddentist.bg@gmail.com

Коментар

Ок, държиш ключовете на някаква виртуална валута, която може да изчезне само за 1 секунда, щото няма никакъв фундамент зад нея и никакъв реален бизнес! И ти на нея имаш повече вяра от Амазон или Мета, дето може да спихнат в даден момент с 90%, почти невъзможен сценарии, спрямо някакво крипто, без никакъв фундамент?? И ти се доверяваш на второто??Кефиш ме, и аз обичам анимационните филмчета...
              Виртуалното и реалното вече така са се слели, че не разбираш в кое си......

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

А те немците нямат ли добра здравноосигурителна система, която при допълнително здравно се покрива и голяма част от лечението с импланти?
                Още малко и ще поискаш и полет до Луната да покриват

Коментар

Пратих ти.
                  Личните не работят

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

20к за едната челюст или за двете? Ако е за двете, значи е на 1/3 като цена от тук.
                    А те немците нямат ли добра здравноосигурителна система, която при допълнително здравно се покрива и голяма част от лечението с импланти?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Имам снимка правена преди 6 месеца.Дай мейл
                      Пратих ти.

Коментар

20к за едната челюст или за двете? Ако е за двете, значи е на 1/3 като цена от тук.
                        На двете.

Коментар

С шефа ми трябва да те свържа, ако си сериозен. Аз самия говоря немски и ще мога да ги поема. Така работим и с французи и израелци. Под 10к евро е икономичния вариант с циркон и среден клас импланти. Към 20к е с най-добрите импланти. Доста конкурентни са цените в клиниката.

Коментар

Ако ти уреждам немци да идват при теб за импланти, колко процента комисионна даваш?

Наоколо е пълно с народ дето ме пита колко струвало в БГ, че тук е кошмарно скъпо (моят съдружник се беше изръсил към 30к Еуро за цяла челюст по 2к на зъб)...за него обаче това е едноседмична надница, така че не го жаля...
                            Хубава надница

Коментар

Ако ти уреждам немци да идват при теб за импланти, колко процента комисионна даваш?

Наоколо е пълно с народ дето ме пита колко струвало в БГ, че тук е кошмарно скъпо (моят съдружник се беше изръсил към 30к Еуро за цяла челюст по 2к на зъб)...за него обаче това е едноседмична надница, така че не го жаля...
                              С шефа ми трябва да те свържа, ако си сериозен. Аз самия говоря немски и ще мога да ги поема. Така работим и с французи и израелци. Под 10к евро е икономичния вариант с циркон и среден клас импланти. Към 20к е с най-добрите импланти. Доста конкурентни са цените в клиниката.

Коментар

Прати ми панорамна рентгенова снимка и можем да обсъдим варианти. Цени също.
                                Имам снимка правена преди 6 месеца.Дай мейл

Коментар

Working...
                                X