IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ако ти уреждам немци да идват при теб за импланти, колко процента комисионна даваш?

Наоколо е пълно с народ дето ме пита колко струвало в БГ, че тук е кошмарно скъпо (моят съдружник се беше изръсил към 30к Еуро за цяла челюст по 2к на зъб)...за него обаче това е едноседмична надница, така че не го жаля...
    Хубава надница

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ако ти уреждам немци да идват при теб за импланти, колко процента комисионна даваш?

Наоколо е пълно с народ дето ме пита колко струвало в БГ, че тук е кошмарно скъпо (моят съдружник се беше изръсил към 30к Еуро за цяла челюст по 2к на зъб)...за него обаче това е едноседмична надница, така че не го жаля...
      С шефа ми трябва да те свържа, ако си сериозен. Аз самия говоря немски и ще мога да ги поема. Така работим и с французи и израелци. Под 10к евро е икономичния вариант с циркон и среден клас импланти. Към 20к е с най-добрите импланти. Доста конкурентни са цените в клиниката.

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

Прати ми панорамна рентгенова снимка и можем да обсъдим варианти. Цени също.
        Имам снимка правена преди 6 месеца.Дай мейл

Коментар

Last edited by ejonny2376; 30.07.2024, 13:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
            Това не се сещам дали съм го поствал тук:

[ATTACH=CONFIG]n4199436[/ATTACH]
            Колегата danetha предрича обаче 100% сигурен срив от 70%-80% идните 2-3 години, като същият се смята за 100 нива над всички тук. Нещо прогнозите не съответстват...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Напоследък точно такива некрози ми изпращат лицевочелюстните хирурзи. Лекуван с бифосфонати заради метастази от различни тумори. И отделно тумори на околоносни кухини, кости, устна кухина, език...натоварват ме значително. А защо не провеждат предоперативна терапия и тогава да режат не знам, не спазват гайдлайни много от тях, направо режат, а това не подобрява преживяемостта и прогнозата. Сори за отклонението.
              Някои не знаят, а има и такива, на които не им пука. Парата от пътеката или в личния кабинет трябва да върви.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Аз съм зле със зъбите.Колко струва да ми се направят импланти навсякъде?

Коментар

Като порасна искам и аз на около 10-ка да ги закръгля.
                  Ще ги закръглиш. Квалифицирай се и бачкай, другото само ще дойде.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Особено на бисфосфоснати ако е пациента, може да се стигне и до некроза на костта. Противопоказно е.
                    Напоследък точно такива некрози ми изпращат лицевочелюстните хирурзи. Лекуван с бифосфонати заради метастази от различни тумори. И отделно тумори на околоносни кухини, кости, устна кухина, език...натоварват ме значително. А защо не провеждат предоперативна терапия и тогава да режат не знам, не спазват гайдлайни много от тях, направо режат, а това не подобрява преживяемостта и прогнозата. Сори за отклонението.
                    Last edited by bulgarian lev; 30.07.2024, 12:54.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Че и на мен ми е скъпо. Аз по-скъпо от 1450€ на метър за апарт и то в Сф не платих през тези години. Но с ремонти и обновления и обзавеждане се прибавиха поне по 300-350€ отгоре като крайна цена, разбира се. Покупка - около 950 единия, 1200 някъде другия. А в Докторска трябваше да захлупя два поне, но нямаше свестни предложения 2015-2017. Само гаража-магазин който трябваше да купя излезе 1670€/кв.м. Това е. А съм с 10 имота вече. Оттук насетне само наем, само три оставям за ползване лично. Поне в следващите 5 години така ще е.
                      Като порасна искам и аз на около 10-ка да ги закръгля.

Коментар

• Не го разбирате биткойна. Ако вложите 100 часа, друго ще говорите.
                        Пропускате много сериозно и не, изобщо не е късно. Тепърва започваме.

След 10-15 години дори и да не сте купували, е много вероятно да се разплащате с биткойн, дори и без да го знаете (основен payment layer). Защо да не купите сега? ДОри и малък процент, 2-5%.

По мои сметки съм вложил само последните 2 години около 1000-1500 часа проучвайки темата. Продадох 3 апартамента и акции за да вложа в БТК.
                        В момента от цялото портфолио (имоти, акции, БТК), най-спокоен съм с БТК, и то с голяма разлика от другите активи.

Вие си знаете, но не отричайте това, което дори не сте разучили и оперирате само на база слухове и недочувки.

И крипто не е биткойн. Има огромна разлика.

Коментар

При определени условия. Примерно ако пушиш, пиеш, химиотерапия (да не дава господ).
                          Особено на бисфосфоснати ако е пациента, може да се стигне и до некроза на костта. Противопоказно е.

Коментар

+1. Точно така.
                            П.с при крипто има един +, ако интересуваш - на лични.
                            Интересува ме да чуя да! Само дето не ми работят личните (май не съм само аз).
                            Ще ти драсна, па да видим.

Коментар

28
                              ееееее много скъпо бре

Коментар

• Още гориво в огъня: кредитната експанзия се ускорява

https://www.mediapool.bg/oshte-goriv...ews361583.html

Коментар

Working...
                                X