Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ако ти уреждам немци да идват при теб за импланти, колко процента комисионна даваш?
Наоколо е пълно с народ дето ме пита колко струвало в БГ, че тук е кошмарно скъпо (моят съдружник се беше изръсил към 30к Еуро за цяла челюст по 2к на зъб)...за него обаче това е едноседмична надница, така че не го жаля...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Прати ми панорамна рентгенова снимка и можем да обсъдим варианти. Цени също.
Коментар
-
Прати ми панорамна рентгенова снимка и можем да обсъдим варианти. Цени също.
Наоколо е пълно с народ дето ме пита колко струвало в БГ, че тук е кошмарно скъпо (моят съдружник се беше изръсил към 30к Еуро за цяла челюст по 2к на зъб)...за него обаче това е едноседмична надница, така че не го жаля...Last edited by ejonny2376; 30.07.2024, 13:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТова не се сещам дали съм го поствал тук:
[ATTACH=CONFIG]n4199436[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Напоследък точно такива некрози ми изпращат лицевочелюстните хирурзи. Лекуван с бифосфонати заради метастази от различни тумори. И отделно тумори на околоносни кухини, кости, устна кухина, език...натоварват ме значително. А защо не провеждат предоперативна терапия и тогава да режат не знам, не спазват гайдлайни много от тях, направо режат, а това не подобрява преживяемостта и прогнозата. Сори за отклонението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Аз съм зле със зъбите.Колко струва да ми се направят импланти навсякъде?
Коментар
-
Като порасна искам и аз на около 10-ка да ги закръгля.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Особено на бисфосфоснати ако е пациента, може да се стигне и до некроза на костта. Противопоказно е.Last edited by bulgarian lev; 30.07.2024, 12:54.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Че и на мен ми е скъпо. Аз по-скъпо от 1450€ на метър за апарт и то в Сф не платих през тези години. Но с ремонти и обновления и обзавеждане се прибавиха поне по 300-350€ отгоре като крайна цена, разбира се. Покупка - около 950 единия, 1200 някъде другия. А в Докторска трябваше да захлупя два поне, но нямаше свестни предложения 2015-2017. Само гаража-магазин който трябваше да купя излезе 1670€/кв.м. Това е. А съм с 10 имота вече. Оттук насетне само наем, само три оставям за ползване лично. Поне в следващите 5 години така ще е.
Коментар
-
Не го разбирате биткойна. Ако вложите 100 часа, друго ще говорите.
Пропускате много сериозно и не, изобщо не е късно. Тепърва започваме.
След 10-15 години дори и да не сте купували, е много вероятно да се разплащате с биткойн, дори и без да го знаете (основен payment layer). Защо да не купите сега? ДОри и малък процент, 2-5%.
По мои сметки съм вложил само последните 2 години около 1000-1500 часа проучвайки темата. Продадох 3 апартамента и акции за да вложа в БТК.
В момента от цялото портфолио (имоти, акции, БТК), най-спокоен съм с БТК, и то с голяма разлика от другите активи.
Вие си знаете, но не отричайте това, което дори не сте разучили и оперирате само на база слухове и недочувки.
И крипто не е биткойн. Има огромна разлика.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
При определени условия. Примерно ако пушиш, пиеш, химиотерапия (да не дава господ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
+1. Точно така.
П.с при крипто има един +, ако интересуваш - на лични.
Ще ти драсна, па да видим.
Коментар
-
Още гориво в огъня: кредитната експанзия се ускорява
https://www.mediapool.bg/oshte-goriv...ews361583.html
Коментар
Коментар