IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Трябва да ти се признае, че в случая с бегетовицата "държавата" е сбирщина от измамници, крадци на еврофондове, гангстери, мафиоти, и политически подлоги на чужди господари...

И ако въпросната "държава" ти вмени несъществуващи задължения, тогава какво правиш?! Ще ги плащате безропотно, тъй ли?! Щото иначе не можеш да продадеш законно никакво движимо/недвижимо имущество в тази кочина...

Впрочем, аз имам вече неприятен опит с тези боклуци - въпреки, че стриктно и прилежно си плащам данъци и задължения, преди години на сайта на НАП незнайно откъде ми светеше, че уж имам неплатени задължения към държвата, без реално да имам такива... и тея задължения така си висяха и висяха дълги години. Едва последните години направиха нещо, усетиха се, и сами ги изчистиха. Преди това на многократните ми опити да се свържа с тях по телефона в работно време, никой държавен служител даже не благоволи да отговори ...

-------------------------

Айде...
    Трябва да си много тъп, да се върнеш обратно в тази кочина, и от свободен човек отново да се превърнеш в крепостен селянин на накаква политическо-мафиотска клика...
    Ма разбира се, на неудачници винаги им е виновна държавата, вменяват им несъществуващи задължения, пречат има на бизнеса и всички са мафия, държавна сигурност и има световен заговор срещу тях.
    Last edited by RUBLA; 26.05.2024, 13:23. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Посочи ми конкретен случай в който на някого за 50 лв са възбранили имота. Давай, иначе ще излезе че си лъжец.
      И се научете да си плащате задълженията и глобите към КАТ, ганьовци такива. Правят борчове и после реват, че държавата им виновна.
      Трябва да ти се признае, че в случая с бегетовицата "държавата" е сбирщина от измамници, крадци на еврофондове, гангстери, мафиоти, и политически подлоги на чужди господари...

И ако въпросната "държава" ти вмени несъществуващи задължения, тогава какво правиш?! Ще ги плащате безропотно, тъй ли?! Щото иначе не можеш да продадеш законно никакво движимо/недвижимо имущество в тази кочина...

Впрочем, аз имам вече неприятен опит с тези боклуци - въпреки, че стриктно и прилежно си плащам данъци и задължения, преди години на сайта на НАП незнайно откъде ми светеше, че уж имам неплатени задължения към държвата, без реално да имам такива... и тея задължения така си висяха и висяха дълги години. Едва последните години направиха нещо, усетиха се, и сами ги изчистиха. Преди това на многократните ми опити да се свържа с тях по телефона в работно време, никой държавен служител даже не благоволи да отговори ...

-------------------------

Айде...
      Трябва да си много тъп, да се върнеш обратно в тази кочина, и от свободен човек отново да се превърнеш в крепостен селянин на накаква политическо-мафиотска клика...
      Last edited by RUBLA; 26.05.2024, 13:24. Причина: Спазвайте добрия тон!
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Ратко, гледай бай ти Тромпет кво казва:

https://twitter.com/i/status/1794537413907214356

Коментар

• За да тръгне съдебен или публичен изпълнител да ти запорира цялото имущество, няма да имаш глоба от 20 лева, ганьо, ами най - вероятна неплатени данъци и осигуровки, за доста повече от 20 лв. Има едно нещо, нарича се съразмерност на обезпечението, хората си го спазват, защото после, вкл и държавата, отговаря за вреди. Тука сте се събрали егати ненормалните екземпляри, честно…вече даже не е смешно какви небивалици се пишат.
          Last edited by Minaiivan; 26.05.2024, 12:10.

Коментар

Или си тъп, или не знаеш къде се намираш...

---------------------

edit:

Май по-вероятно първото...
            https://www.24chasa.bg/biznes/article/17791087
            Това е така, при сделка нотариуса проверява продавача дали има задължения, ако има, може да ги заплати веднага чрез ПОС терминала в кантората, с което задължението се счита за погасено и сделката минава. Това важи само за продавача. Купувача (засега) може да има борчове към хазната.

Коментар

---------------------

edit:

Посочи ми конкретен случай в който на някого за 50 лв са възбранили имота или цялото имущество. Давай, иначе ще излезе че си лъжец.
              И се научете да си плащате задълженията и глобите към КАТ, ганьовци такива. Много правилно са го измислили-имаш глоби, не можеш да си прехвърлиш таралясника. Правят борчове и после реват, че държавата им виновна.
              Last edited by Minaiivan; 26.05.2024, 11:57.

Коментар

За свободомислещи, свободолюбиви хора, бегетовицата отдавна вече не е готино(не е и безопасно) място за живеене...

Виж ако си свикнал безропотно да се подчиняваш на всичко, да си в ролята на слуга, и цял живот да те командват други - идвай.
                Може да станеш държавен служител, и без да работиш ще те хранят на хранилка с бонуси и повишения докато се пенсионираш...
                Тогава може да ти хареса живота в българия
                Ееей стига сте го плашили толкоз човека.
                Има подобрение в доста посоки, в сравнение с периода, когато имаше дойче марка. Оня ден чета, че някъФ обарал жена посред бял ден, за има няма 1 ден го фанали по записите от камерите. Имам тука една позната съдийка, вика "за подобни неща нареждам докарване с пранги и на краката".
                Last edited by better; 26.05.2024, 11:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                  - ще видиш как НАП може да ти запорира всички имоти и цялото имущество за 50 лева неплатена глоба

……………….
                  Ти нормален ли си бре. Айде сега посочи ми случай, в който да ти запорират цялото имущество за 50 лв.? Баси издуханите флигорни ))))

---------------------

edit:

Last edited by Frosty; 26.05.2024, 11:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

В сравнение с огромния брой апартаменти това е малка част, комплексът ще се населява и може дълго още да има няколко непродадени...браво за справката и че се е оказало че не са само 5 непродадени. За Роял гарденс не знам, не съм го гледал...да, те останалите непродадени ще ги пуснат скоро на половин цена и пак може да не се продадат, така вероятно ще стане.
                    Чакай бре, нали всичко само нагоре щеше да хОди? Какво е туй сиА "на половин цена"?

Коментар

• - ще видиш как НАП може да ти запорира всички имоти и цялото имущество за 50 лева неплатена глоба

……………….
                      Ти нормален ли си бре. Айде сега посочи ми случай, в който да ти запорират цялото имущество за 50 лв.? Баси издуханите флигорни ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

В сравнение с огромния брой апартаменти това е малка част, комплексът ще се населява и може дълго още да има няколко непродадени...браво за справката и че се е оказало че не са само 5 непродадени. За Роял гарденс не знам, не съм го гледал...да, те останалите непродадени ще ги пуснат скоро на половин цена и пак може да не се продадат, така вероятно ще стане.
                        На 75 непродадени няколко ли викаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

днес ще отблъснете гастерите и тея на минимална заплата .............. а тея на средна и над , вече са задомени и спекулират - и какво е бъдещето ?

- а виждал ли си при какви условия живеят голяма част от собствениците на жилища , дори в София

може фургонът да е по- доброто решение

https://tribune.bg/bg/obshtestvo/zar...oti-i-naemi-s/
                          Ти ако слушаш брокеразите, всички отдават на богати хОра с по 10-20к доход (месечно), и то за период от 10-15 год, някои даже се хФалят, че тия "богаташи" са им изплатили хАпартаментите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Мога да се обзаложа, че едва ли ще може да изброиш (без Гугъл) имената на 100 държави! Май доооста преувеличаваш?
                            Сефте.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Човече, казах ти че ми писна от лъжите ти. В Парк сити 3, който строят в момента , имаше над 70 свободни апартамента преди месец-два Тука можеш да ги гледаш по секции и коко има сега:
                              https://husestate.com/bg/sale/9

До него има и друг комплекс, Роял гарденс , и в него има 70-80 свободни.
                              https://royalgarden.bg/apartments

Роял гарденс ако не се лъжа бяха 2 сгради с общо 150-60 апартамента. Половината оше не са продадени а вече трябва да са и с акт 16 (мисля че Май таи година им беше по план). Брокерите раздувате легенди за продажби на зелено , на бембено, стоят си ...
                              Ха, те освен лъжи и обиди друго магат ли?
                              П.С не са само тези комплекси, общо взето пазара умрЕ, ако има сделки, то тва са на тия, които са купили на преди бума 2021 (като мен), сега ги изповядват, затова се виждат сделки.

Коментар

• За свободомислещи, свободолюбиви хора, бегетовицата отдавна вече не е готино(не е и безопасно) място за живеене...

Виж ако си свикнал безропотно да се подчиняваш на всичко, да си в ролята на слуга, и цял живот да те командват други - идвай.
                                Може да станеш държавен служител, и без да работиш ще те хранят на хранилка с бонуси и повишения докато се пенсионираш...
                                Тогава може да ти хареса живота в българия
                                Last edited by Frosty; 26.05.2024, 11:08.

Коментар

Working...
                                X