Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЯ вижте кои са играчите на имотния пазар
Днес ще бъда на едно празненство на мои познати. Поводът е формален, колкото да има за какво да се пие, но става въпрос за закупуването на петдесетия апартамент на единия от братята. Останалите му роднини не са много по-назад от него. Ако го питаш каква му е професията, няма да може да ти каже, но все е намесен в някакви европрограми, обучения, консултации и др., както и верен член на партията хранилка от десетина години. Неприятното от такива типажи, а те не са малко, е това че често не се пазарят много и от там завишават очакванията на инвеститорите.
Таквиз са ни бизнесмените - открадне някой лев и айде на тухлата. И аз лежах с един такъв у болницата - сал 15-на имаше
да се знае, че е цитат.
и ка ти се види варианта точно партийците да решат, да дигнат /както си мечтаете/ драстично данъците?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Я вижте кои са играчите на имотния пазар
Днес ще бъда на едно празненство на мои познати. Поводът е формален, колкото да има за какво да се пие, но става въпрос за закупуването на петдесетия апартамент на единия от братята. Останалите му роднини не са много по-назад от него. Ако го питаш каква му е професията, няма да може да ти каже, но все е намесен в някакви европрограми, обучения, консултации и др., както и верен член на партията хранилка от десетина години. Неприятното от такива типажи, а те не са малко, е това че често не се пазарят много и от там завишават очакванията на инвеститорите.
Таквиз са ни бизнесмените - открадне някой лев и айде на тухлата. И аз лежах с един такъв у болницата - сал 15-на имашеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеПредавам се .Победихте ме.Къв съм аз да споря с мЕлеонери.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
А като изкарваш какво дириш у форумО.
- 5 Харесвания
Коментар
-
А като изкарваш какво дириш у форумО.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Доста над 15. Какво значение има?
- 1 like
Коментар
-
Ти изкарваш ли над 15К на месец.
Коментар
-
Точно 15К е инфлексната точка, след която бонусите изпреварват заплата + дивидент. Прав е Берто за това.
Коментар
-
С безхаберници не ми се спори.УСПЕХ
Коментар
-
ЗНАЕМ ТИ ти правиш милион на година и некви 10К не те бъркат.
Коментар
-
Осигуровките са пренебрежимо малки. Казах ти, че проблема е в кутийката.
Коментар
-
а осигуровките бе "експерте". Тях кой ще ги плаща. те са повече от данъка.Личи си че си теоретик -аматьор.сматам че спора от тук нататък е излишен.с безхаберници не ми се спори.
ПП. то ако беше давера всички щеха да си дават големи заплати и да занулят печалбата.Ама правят точно обратното. дават си минималната заплата или дори никаква.и декларират печалба.За домашно ти давам да мислиш защо го правят.
Коментар
Коментар