Първоначално изпратено от Minaiivan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Не сме брокери, не сме. Това, че си се махнал от тук е чудесно. Поздравления и обещай никога не се връщаш.
------------
Раят на тухладжията е в българия- спекулативно балонизиран пазар на имоти, надут с помощта на политици, брокери, и банки... 30% от маломерните кутийки стоят празни и заключени... останалите плащат по 200 000 евра, за да могат после да се радват на 500 евро на месец наем преди данъци...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
И да върнат паспортите всички злобни плювалници
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Не сме брокери, не сме. Това, че си се махнал от тук е чудесно. Поздравления и обещай никога не се връщаш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Шегуваш ли се? Или просто като ватник за един смешен надник трябва да плюеш ЕУ.
Даже и 10-20к не си струват да стоиш в кочина,населена с маймуни с IQ 60
Освен брокераз, другото набеждаване е ватник на хонорар.хахахахахах, милите.Last edited by Minaiivan; 26.05.2024, 12:44.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеВпрочем, аз имам вече неприятен опит с тези боклуци - въпреки, че стриктно и прилежно си плащам всякакви данъци и задължения на територията на бг, преди години на сайта на НАП незнайно откъде ми светеше, че уж имам неплатени задължения към държвата, без реално да имам такива... и тея задължения така си висяха и висяха дълги години. Едва последните години направиха нещо, усетиха се, и сами ги изчистиха. Преди това на многократните ми опити да се свържа с тях по телефона в работно време, никой държавен служител даже не благоволи да отговори ...
Станахте за смях:-)
Никой, повтарям НИКОЙ няма да влезе и да изчисти задълженията Ви.
Това можете да го направите само Вие или като си ги платите или с ПОДАВАНЕ на молба за заличаване порди изтчане на ДАВНОСТЕН СРОК!
Смехотворните приказки за телефонни разговори показват нивото Ви на компетентност:-)
По телефон може да искаш информация и дотам.
Всякаква друга кореспонденция с НАП и др. подобни се води в писмена форма. В деловодство на хартия и вх. номер.
Донякаде и по ел. поща но с много условнсти...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Точно тъй, затова вече спрях да плащам данъци на тази територия.
Няма да плащам данъци за пиците с кристали на Кирчо-измамника, или за чекмеджето на боко-тиквата.
Данъците ще ги плащате вие "успешните" брокерчета без клиенти.
By 2050 Bulgaria's population expected to melt by 25 percent: UN forecast
Photo: Ani Petrova, BNR
Bulgaria is among the five countries in Europe whose population by 2050 will decrease by more than 20%, writes the British edition The Guardian, referring to a publication in the Population sector of the United Nations Department of Economic and Social Affairs.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЧестно казано не разбирам как някой със заплата 2 хил. и нагоре може да мисли за емиграция с цел по-високо качество на живот в посока Запад.
Даже и 10-20к не си струват да стоиш,населена с IQ 60
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКофти за вас брокерчета - всяка година оставате с все по-малко балъци... пардон клиенти...
- 2 Харесвания
Коментар
-
За един състоятелен човек България е рай в сравнение с останалите европейски страни.
Проблемът е за хората с ниски и никакви доходи.
Типична бананова република сме. Но предвид каква кочина е Европа, това е по-добрият вариант.
Честно казано не разбирам как някой със заплата 2 хил. и нагоре може да мисли за емиграция с цел по-високо качество на живот в посока Запад.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеBy 2050 Bulgaria's population expected to melt by 25 percent: UN forecast
Photo: Ani Petrova, BNR
Bulgaria is among the five countries in Europe whose population by 2050 will decrease by more than 20%, writes the British edition The Guardian, referring to a publication in the Population sector of the United Nations Department of Economic and Social Affairs.
До 10-15г ще имаме и първото ромско правителство.Last edited by RUBLA; 26.05.2024, 15:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Колега, не се впрягай на писаниците на "прости" Правилно си се ориентирал. Тука само неудчниците пишат против Бг.
Обаче: съвет от мен!
Не се доверявай на брокери, нищо добро няма да видиш, а само ще платиш 3 или 3.6% комисион.
Надявам се след време да ми благодариш за този съвет и да пием по едно виртуално питие:-)( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
Хайде стига сте плашили гаргите!
Обаче: съвет от мен!
Не се доверявай на брокери, нищо добро няма да видиш, а само ще платиш 3 или 3.6% комисион.
Надявам се след време да ми благодариш за този съвет и да пием по едно виртуално питие:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ти ако слушаш брокеразите, всички отдават на богати хОра с по 10-20к доход (месечно), и то за период от 10-15 год, някои даже се хФалят, че тия "богаташи" са им изплатили хАпартаментите.
Last edited by corner; 26.05.2024, 12:43.
- 1 like
Коментар
Коментар