IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Не сме брокери, не сме. Това, че си се махнал от тук е чудесно. Поздравления и обещай никога не се връщаш.
    Ти глей колко са спрели! Мислят че брокерите движат и влияят на пазара на имоти.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Не сме брокери, не сме. Това, че си се махнал от тук е чудесно. Поздравления и обещай никога не се връщаш.
      Ще ходя където си искам, и ще стоя където аз си искам, а не където ти ми кажеш!

------------

Раят на тухладжията е в българия - спекулативно балонизиран пазар на имоти, надут с помощта на политици, брокери, и банки... 30% от маломерните кутийки стоят празни и заключени... останалите плащат по 200 000 евра, за да могат после да се радват на 500 евро на месец наем преди данъци...
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

И да върнат паспортите всички злобни плювалници
        И да им се забрани да гласуват.

Коментар

И да върнат паспортите всички злобни плювалници

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Шегуваш ли се? Или просто като ватник за един смешен надник трябва да плюеш ЕУ.
            Даже и 10-20к не си струват да стоиш в кочина,населена с маймуни с IQ 60
            Прав си. Шофьори, градинари, снабдители , сервитьори, чистачи и хамали винаги ще се търсят. Ай прав ви път.
            Освен брокераз, другото набеждаване е ватник на хонорар.хахахахахах, милите.
            Last edited by Minaiivan; 26.05.2024, 12:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
              Впрочем, аз имам вече неприятен опит с тези боклуци - въпреки, че стриктно и прилежно си плащам всякакви данъци и задължения на територията на бг, преди години на сайта на НАП незнайно откъде ми светеше, че уж имам неплатени задължения към държвата, без реално да имам такива... и тея задължения така си висяха и висяха дълги години. Едва последните години направиха нещо, усетиха се, и сами ги изчистиха. Преди това на многократните ми опити да се свържа с тях по телефона в работно време, никой държавен служител даже не благоволи да отговори ...
              Приказки под шипковият храст!
              Станахте за смях:-)
              Никой, повтарям НИКОЙ няма да влезе и да изчисти задълженията Ви.

Това можете да го направите само Вие или като си ги платите или с ПОДАВАНЕ на молба за заличаване порди изтчане на ДАВНОСТЕН СРОК!

Смехотворните приказки за телефонни разговори показват нивото Ви на компетентност:-)
              По телефон може да искаш информация и дотам.

Всякаква друга кореспонденция с НАП и др. подобни се води в писмена форма. В деловодство на хартия и вх. номер.
              Донякаде и по ел. поща но с много условнсти...

Коментар

Точно тъй, затова вече спрях да плащам данъци на тази територия.
                Няма да плащам данъци за пиците с кристали на Кирчо-измамника, или за чекмеджето на боко-тиквата.

Данъците ще ги плащате вие "успешните" брокерчета без клиенти.
                By 2050 Bulgaria's population expected to melt by 25 percent: UN forecast

Photo: Ani Petrova, BNR

Bulgaria is among the five countries in Europe whose population by 2050 will decrease by more than 20%, writes the British edition The Guardian, referring to a publication in the Population sector of the United Nations Department of Economic and Social Affairs.
                Знаеш ли колко е "популейшън деклайна" през 2023? Две и половина хиляди човека. До 2050, това прави "стопяване" с цели 65 хиляди. ЕДИН ПРОЦЕНТ! Аз очаквам даже нарастване на населението, тепърва ще се усещат ефектите от повишените доходи, влизането в Шенген, еврозоната.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                  Честно казано не разбирам как някой със заплата 2 хил. и нагоре може да мисли за емиграция с цел по-високо качество на живот в посока Запад.
                  Шегуваш ли се? Или просто като ватник за един смешен надник трябва да плюеш ЕУ.
                  Даже и 10-20к не си струват да стоиш,населена с IQ 60
                  Last edited by RUBLA; 26.05.2024, 15:10. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Кофти за вас брокерчета - всяка година оставате с все по-малко балъци... пардон клиенти...

Коментар

• За един състоятелен човек България е рай в сравнение с останалите европейски страни.

Проблемът е за хората с ниски и никакви доходи.

Типична бананова република сме. Но предвид каква кочина е Европа, това е по-добрият вариант.

Честно казано не разбирам как някой със заплата 2 хил. и нагоре може да мисли за емиграция с цел по-високо качество на живот в посока Запад.

Коментар

By 2050 Bulgaria's population expected to melt by 25 percent: UN forecast

Photo: Ani Petrova, BNR

Bulgaria is among the five countries in Europe whose population by 2050 will decrease by more than 20%, writes the British edition The Guardian, referring to a publication in the Population sector of the United Nations Department of Economic and Social Affairs.
                        И отделно от това % роми ще се увеличи от ~20% на ~40-50%.
                        До 10-15г ще имаме и първото ромско правителство.
                        Last edited by RUBLA; 26.05.2024, 15:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Колега, не се впрягай на писаниците на "прости" Правилно си се ориентирал. Тука само неудчниците пишат против Бг.
                          Обаче: съвет от мен!
                          Не се доверявай на брокери, нищо добро няма да видиш, а само ще платиш 3 или 3.6% комисион.
                          Надявам се след време да ми благодариш за този съвет и да пием по едно виртуално питие:-)
                          Обясни на господин Силистра, ако бегетовицата ви е толкова прекрасно място за живеене, защо населението постоянно намалява с ударни темпове, и защо всички се изнасят от там.

Коментар

• Кофти за вас брокерчета - всяка година оставате с все по-малко балъци... пардон клиенти...

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение

Хайде стига сте плашили гаргите!
                              Колега, не се впрягай на писаниците на "прости" Правилно си се ориентирал. Тука само неудчниците пишат против Бг.
                              Обаче: съвет от мен!
                              Не се доверявай на брокери, нищо добро няма да видиш, а само ще платиш 3 или 3.6% комисион.
                              Надявам се след време да ми благодариш за този съвет и да пием по едно виртуално питие:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ти ако слушаш брокеразите, всички отдават на богати хОра с по 10-20к доход (месечно), и то за период от 10-15 год, някои даже се хФалят, че тия "богаташи" са им изплатили хАпартаментите.
                                познавам много хора на среден доход , на които семествата им притежават по няколко имота , като всички си мислят че ще отдават на по - заможни от тях , или поне на хора от тяхната черга ................ заблудените нарастват с бързи темпове

Last edited by corner; 26.05.2024, 12:43.

Коментар

Working...
                                X