IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

разтуриха ни гаражите зад блока
    отидЕ ни поминъка и зимнинътъ
    Аз съм много против да се прави зимнина, особено ако си купуваш всичко от пазара.

Ние все още правим по малко, но си е разправия.

Иначе в миналото сме печелили от земеделие и селско стопанство.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
      Джони няма ли да пратиш доверения адвокат да надава на това от ЧСИ-то? Ако не за друго поне да ни пуснеш информация как не е имало желаещи на търга и колко е зле положението.
      Между другото предлагаш ли колокация от студиото?
      И аз това го питах и получих отговор, че зависи от сървърите, ако са виртуални то Амазон ще ти е по-изгодно, при джони само физическите сървъри са по-изгодни.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от fsck Разгледай мнение

Това някакъв опит за майтап ли е? Масово двустайните в пуе'ен са по 200-300 ЛЕВА, не евро. То бива да лъжете нагло брокерастите, ама това вече е направо комично.
        Няма да споря с теб, вижда се, че си доста вещ в наемите. Но аз съм толкова брокер, колкото ти си собственик на имот.

Живот в съветска комуналка: 5 необичайни правила - Russia Beyond България (rbth.com)
        Last edited by bulgarian lev; 07.12.2021, 10:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Абе той умира 18 години вече ама ни евтини жилища, ни евтини наеми. По 200-400€ са дву и тристайни. Масовите. Има и изцепки разбира се. По-скъпо е от Русе казват едни мои приятели русенци.
          Това някакъв опит за майтап ли е? Масово двустайните в пуе'ен са по 200-300 ЛЕВА, не евро. То бива да лъжете нагло брокерастите, ама това вече е направо комично.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

За 20 години - над 20% от населението на Плевен се е стопило. Не бих се учудил ако сте вече под 90к. А има ново строителство. Подобно ниво на наемите говори за катастрофално състояние на сградния фонд. Да не говорим, че средната заплата там е под средното за страната. При средна заплата от под 1000 лева нето да плащаш наем 600 лева за двустайка....

Предполагам средните цени се калкулират на база 20-30 апартамента.Това не е никакъв пазар ако питаш мен. Умряла работа
            https://www.investor.bg/bylgariia/45...laciia-341189/

Ей туй, ама на квадрат Оцеляват - още малко.

Коментар

• Джони няма ли да пратиш доверения адвокат да надава на това от ЧСИ-то? Ако не за друго поне да ни пуснеш информация как не е имало желаещи на търга и колко е зле положението.
              Между другото предлагаш ли колокация от студиото?

Коментар

Има, ама некъде по Лулин 5-6.
                По -добре от Плевен.

Коментар

Абе той умира 18 години вече ама ни евтини жилища, ни евтини наеми. По 200-400€ са дву и тристайни. Масовите. Има и изцепки разбира се. По-скъпо е от Русе казват едни мои приятели русенци.
                  За 20 години - над 20% от населението на Плевен се е стопило. Не бих се учудил ако сте вече под 90к. А има ново строителство. Подобно ниво на наемите говори за катастрофално състояние на сградния фонд. Да не говорим, че средната заплата там е под средното за страната. При средна заплата от под 1000 лева нето да плащаш наем 600 лева за двустайка....

Предполагам средните цени се калкулират на база 20-30 апартамента.Това не е никакъв пазар ако питаш мен. Умряла работа

Коментар

Стига бе, и в Плевен ли има неслучайни хора?

Интериорните врати, които слагат инвеститорите, са най-долнопробно ПДЧ, струват по 180-200 лева. Смешно е да рекламират това като особен плюс, след като реално е минус (трябва да ги къртиш и да купуваш нови). В Плевен средната офертна за ново строителство е под 700 Евро според imot.bg. 1300 е космическа цена за този умиращ град.
                    Ми аз да не съм случаен бре? Не, само в Сф има. Кво разбираш под неслучайни хора? Джони, айде порасни бе мамето му деее.

Коментар

Стига бе, и в Плевен ли има неслучайни хора?

Интериорните врати, които слагат инвеститорите, са най-долнопробно ПДЧ, струват по 180-200 лева. Смешно е да рекламират това като особен плюс, след като реално е минус (трябва да ги къртиш и да купуваш нови). В Плевен средната офертна за ново строителство е под 700 Евро според imot.bg. 1300 е космическа цена за този умиращ град.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

За тия пари има и в София.
                        Има, ама некъде по Лулин 5-6.

Коментар

Пеше, лоша дума за Папурково да не съм чул. Тама агронома е разрешил на ората да си турат кисело зеле на балконите, а некои даже си гледат зайци и кокошчици в гаражите до блока. Тая година ако купуваш яйца от бакалията и ако в номера на печата на тях има 3 шестици, да знаеш че са със Папурски произход.
                          разтуриха ни гаражите зад блока
                          отидЕ ни поминъка и зимнинътъ
                          Last edited by ratten; 06.12.2021, 23:47.
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Така е Венко.Не мога при елита аз съм при фурдата..А за Папурково и дума да не става.
                            тая дума не съм я чувал по нашия край
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Така е Венко.Не мога при елита аз съм при фурдата..А за Папурково и дума да не става.
                              Пеше, лоша дума за Папурково да не съм чул. Тама агронома е разрешил на ората да си турат кисело зеле на балконите, а некои даже си гледат зайци и кокошчици в гаражите до блока. Тая година ако купуваш яйца от бакалията и ако в номера на печата на тях има 3 шестици, да знаеш че са със Папурски произход. Оня ден Веката ме пита на ЛС да му пратя бански рецепти за кървавици и суджуци. Сещай се какви планове крои тама у Папурково.
                              Ако напролет ти поиска семе за биволско сърце, нема да се учудя.
                              Last edited by bulgarian lev; 06.12.2021, 23:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не можеш да си позволиш дружба, пеше.
                                гледай там троЙцата

Коментар

X