Първоначално изпратено от marsianec1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
бул.”Ботевградско шосе №268 в
Търговски комплекс EAST TRADE CENTER:
250 кв.м. - 590€ на кв.м.
При сделка до 31.12.2021г. цената е 490€ на кв.м.
Апартамента е с окачени тавани, под - гранитогрес,
компютърно окабеляване, пожароизвестяване, СОТ, климатици, самостоятелни санитарни възела, кухненски бокс.
айде на примоциите .. само до нова година .. топъл, топъл ... чак пари ..
който разбира тук при нас се спира .. последен и не останаха
https://www.tiktok.com/@umkbt/video/...&is_copy_url=0
а това не съм го и мечтал даже, платената любов вече се предлага на версия и на разсрочено плащане
днеска лев, утре два, други ден 50 стинки, по удругиден без пари и по любов, май комунизЪма се връща
анатема ..как смеят да пускат такива новини тия акъла ми не го побира, там уж живеят по 3 на кв.м
пък да поевтиняват имотите
https://profit.bg/imoti/imotite-v-te...ZLNPaAH2BiJV2QLast edited by marsianec1; 30.11.2021, 01:14.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Цените на гаражите няма как да паднат, освен на тези в Красна поляна.
Там могат да си прибират конете директно в апартамента
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнениеКак мислите? Дали новия вариант Омикрон на коронавируса ще доведе до поевтиняване на имотите? Според мен понеже всички ще си стоят в къщи и ще се откажат от колите ще паднат само цените на гаражите, но цените на апартаментите ще скочат с още +20-30%.
Там могат да си прибират конете директно в апартамента
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнениеКак мислите? Дали новия вариант Омикрон на коронавируса ще доведе до поевтиняване на имотите? Според мен понеже всички ще си стоят в къщи и ще се откажат от колите ще паднат само цените на гаражите, но цените на апартаментите ще скочат с още +20-30%.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Имат 68млн. ама чакат да паднат цените ;-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Накара ме да се усмихнаЗначи доколкото разбирам имаш желание за покупка на апартамент ,но цените не ти харесват. Така ли е ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение
Така е признавам. Но не бих дал повече от 1100-1200 за реален квадратен метър в елитните квартали без 3% брокерски комисион. Даже и това е много, но хайде от мен да му е халал на продавача.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Чакай малко сега, не беше ли инвестицията в акции, койни и т.н. мръсна дума? И имотиту не бяха ли единствената правилна инвестиция
В бъдеще може да се променят нещата, но засега е така....тула рулЗ :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение
Кой е този накаврък? Писах, че не търсим долари (имаме си достатъчно), но търсим злато за промишлени нужди на цена по-ниска от международните банкови котировки. Кюлчетата предпочитаме да са 12,44кг. Също така се интересуваме от калай, мед, алуминий и магнити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Чакай малко сега, не беше ли инвестицията в акции, койни и т.н. мръсна дума? И имотиту не бяха ли единствената правилна инвестицияОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Накавръка съвсем изперка вече е милионер в долари
Коментар
Коментар