IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
    бул.”Ботевградско шосе №268 в
    Търговски комплекс EAST TRADE CENTER:
    250 кв.м. - 590€ на кв.м.
    При сделка до 31.12.2021г. цената е 490€ на кв.м.

Апартамента е с окачени тавани, под - гранитогрес,
    компютърно окабеляване, пожароизвестяване, СОТ, климатици, самостоятелни санитарни възела, кухненски бокс.

айде на примоциите .. само до нова година .. топъл, топъл ... чак пари ..
    който разбира тук при нас се спира .. последен и не останаха

https://www.tiktok.com/@umkbt/video/...&is_copy_url=0

а това не съм го и мечтал даже, платената любов вече се предлага на версия и на разсрочено плащане
    днеска лев, утре два, други ден 50 стинки, по удругиден без пари и по любов, май комунизЪма се връща

анатема ..как смеят да пускат такива новини тия акъла ми не го побира, там уж живеят по 3 на кв.м
    пък да поевтиняват имотите
    https://profit.bg/imoti/imotite-v-te...ZLNPaAH2BiJV2Q
    ех марсианек, ти зарадва душата ми. Хем имоти с примоции, хем любов на версия.
    Last edited by ЦветомирК; 30.11.2021, 09:52.

Коментар

• бул.”Ботевградско шосе №268 в
      Търговски комплекс EAST TRADE CENTER:
      250 кв.м. - 590€ на кв.м.
      При сделка до 31.12.2021г. цената е 490€ на кв.м.

Апартамента е с окачени тавани, под - гранитогрес,
      компютърно окабеляване, пожароизвестяване, СОТ, климатици, самостоятелни санитарни възела, кухненски бокс.

айде на примоциите .. само до нова година .. топъл, топъл ... чак пари ..
      който разбира тук при нас се спира .. последен и не останаха

https://www.tiktok.com/@umkbt/video/...&is_copy_url=0

а това не съм го и мечтал даже, платената любов вече се предлага на версия и на разсрочено плащане
      днеска лев, утре два, други ден 50 стинки, по удругиден без пари и по любов, май комунизЪма се връща

анатема ..как смеят да пускат такива новини тия акъла ми не го побира, там уж живеят по 3 на кв.м
      пък да поевтиняват имотите
      https://profit.bg/imoti/imotite-v-te...ZLNPaAH2BiJV2Q
      Last edited by marsianec1; 30.11.2021, 01:14.
      действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Цените на гаражите няма как да паднат, освен на тези в Красна поляна.
        Там могат да си прибират конете директно в апартамента
        А,недей така,топ съфорумци си взеха гаджета от Красна поляна ,идвайки си от Холандия.След цял живот в чужбина,хоп в Красна поляна .Така че Красна поляна има много да разказва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение
          Как мислите? Дали новия вариант Омикрон на коронавируса ще доведе до поевтиняване на имотите? Според мен понеже всички ще си стоят в къщи и ще се откажат от колите ще паднат само цените на гаражите, но цените на апартаментите ще скочат с още +20-30%.
          Цените на гаражите няма как да паднат, освен на тези в Красна поляна.
          Там могат да си прибират конете директно в апартамента

Коментар

Как мислите? Дали новия вариант Омикрон на коронавируса ще доведе до поевтиняване на имотите? Според мен понеже всички ще си стоят в къщи и ще се откажат от колите ще паднат само цените на гаражите, но цените на апартаментите ще скочат с още +20-30%.
            Даже ще спрат и да ядат, ще икономисат и от дрехи

Коментар

• https://m.24chasa.bg/novini/article/10445011

Любимият ежедневник на съфорумците

Коментар

• Как мислите? Дали новия вариант Омикрон на коронавируса ще доведе до поевтиняване на имотите? Според мен понеже всички ще си стоят в къщи и ще се откажат от колите ще паднат само цените на гаражите, но цените на апартаментите ще скочат с още +20-30%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Имат 68млн. ама чакат да паднат цените ;-)
                  Само така могат да станат повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Накара ме да се усмихна Значи доколкото разбирам имаш желание за покупка на апартамент ,но цените не ти харесват. Така ли е ?
                    Имат 68млн. ама чакат да паднат цените ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ЦветомирК

Вие брокерите доста се смеете, но най-добре се смее този, който последен се смее след търга при ЧСИ.
                      Момичето ти казва, че от сълзи и молитви шампанското за Нова Година ще ти се види по-скъпо от ония цени от 2015-та.

Коментар

Така е признавам. Но не бих дал повече от 1100-1200 за реален квадратен метър в елитните квартали без 3% брокерски комисион. Даже и това е много, но хайде от мен да му е халал на продавача.
                        Точно съм те разбрала значи и правилно си ме разсмял. Скоро ще започнете да се молите със сълзи за цени от 2015-2016 г

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Чакай малко сега, не беше ли инвестицията в акции, койни и т.н. мръсна дума? И имотиту не бяха ли единствената правилна инвестиция
                          Левчо да ме извини, но от акционната му инвестиция е изкарал по-малко към момента от това да беше купил тухла през периода....
                          В бъдеще може да се променят нещата, но засега е така....тула рулЗ :-)

Коментар

Кой е този накаврък? Писах, че не търсим долари (имаме си достатъчно), но търсим злато за промишлени нужди на цена по-ниска от международните банкови котировки. Кюлчетата предпочитаме да са 12,44кг. Също така се интересуваме от калай, мед, алуминий и магнити.
                            ти

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Чакай малко сега, не беше ли инвестицията в акции, койни и т.н. мръсна дума? И имотиту не бяха ли единствената правилна инвестиция
                              Не, коините са ми 0, за акции никога на съм твърдял друго. И както виждаш съм набил достатъчно и в имоти.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Накавръка съвсем изперка вече е милионер в долари
                                Кой е този накаврък? Писах, че не търсим долари (имаме си достатъчно), но търсим злато за промишлени нужди на цена по-ниска от международните банкови котировки. Кюлчетата предпочитаме да са 12,44кг. Също така се интересуваме от калай, мед, алуминий и магнити.

Коментар

Working...
                                X