Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не мисля, че са глупави
при начина на калкулиране на лихвите по кредитите
те са на твърда надбавка над олп
при депозитна маса = или дори по-голяма от кредитната
е нон сенс да си увеличат риска за да продължат да взимат същата фиксирана надбавка
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
банкерите (българските) се носят по течението в пряк и преносен смисъл
за да се стреснат е нужно нещо да се случи в реалната икономика - тогава много бързо почват да гребат срещу течението и става 'алеле давайте да компенсираме риска'
при начина на калкулиране на лихвите по кредитите
те са на твърда надбавка над олп
при депозитна маса = или дори по-голяма от кредитната
е нон сенс да си увеличат риска за да продължат да взимат същата фиксирана надбавкапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеДруго си е на Акт 15 -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=aa306m&f1=1
Продава двустаен апартамент в сграда от 2010 год. в кв. Витоша.
Степен на завършеност АКТ 15.
Плащат промишлен ток и ушите им пукат:-(
- 2 Харесвания
Коментар
-
Друго си е на Акт 15 -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=aa306m&f1=1
Продава двустаен апартамент в сграда от 2010 год. в кв. Витоша.
Степен на завършеност АКТ 15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
само, че аз не го приемам за твърда истина
за да се стреснат е нужно нещо да се случи в реалната икономика - тогава много бързо почват да гребат срещу течението и става 'алеле давайте да компенсираме риска'това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Не само банкерите са те лъгали. Един арменски дюлгерин също те лъжеше, че цените ще падат, ще има гоУемо МЯУ с по -40% дискаунти. И ти понеже все най-умен сега си седиш зазидан в деЦката. Заслужаваш си нерадостната съдба.
ти нещо?
може да купи сега, може да купи утре, може да купи и след година - негово е решението
има си работа, има и кеш (вероятно повече от повечето тук)
не лети в облаците и може да купи без кредит двустаен в районът, който го интересува.
зазидан е съвсем друго понятие ...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
И мен така сума ти банкери ме лъгаха как ще ги вдигат, сега теб те лъжат че няма да ги вдигат...Това са банкерите..Скоро ще го разбереш
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Тъжно е ако сега осъзнаваш, че си излъган. На банкерист и брокерист не трябва да се вярва. На посредници по борсите също. Гледат да си вземат комисионната. И това ще го разбереш по трудният начин.
- 1 like
Коментар
-
NYCB’s Credit Grade Is Cut to Junk by Moody’s- Moody’s cuts regional bank two notches, says it may go further
- It cites governance, other risks at commercial property lender
The bank is facing “multifaceted” financial risks and governance challenges, Moody’s wrote in a report Tuesday, lowering the company’s long-term issuer rating two notches below investment grade to Ba2. The ratings firm said it could go further if conditions deteriorate.
https://www.bloomberg.com/news/artic...unk-by-moody-s
Коментар
-
И мен така сума ти банкери ме лъгаха как ще ги вдигат, сега теб те лъжат че няма да ги вдигат...Това са банкерите..Скоро ще го разберешпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ехехехехе. Аз пък имам познат дето дава гараж за 40 еуро.Голяма разлика бре.Твоя познат изби рибата. Те по-скъпи от апартамент.
Ако ти е съсед в Дружба да се радва и на този наем.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Лева или евро, макар, че това няма значение. Вчера гледах гаражи в центъра и тези пари стигат за някакво забутано маломерно подземно гаражче, Подходящо за малолитражка, която да влиза с минимум 3 маневри. Преди 5-6-7 години един познат пазаруваше на кило надземни гаражи в Сф за по 20-30000Е, а аз му се смеех. Сега си свирка, има гаражи, които ги дава по 350Е месечно на каки, които не могат да карат и да се набиват в подземни паркоместа с асансьорен достъп.
За биткойни не знам, аз не им вярвам. За мен истината е имоти, земя, злато, сребро, мед и швейцарски франкове.Твоя познат изби рибата. Те по-скъпи от апартамент.
Last edited by nradev1111; 07.02.2024, 08:26.
Коментар
-
И мен така сума ти банкери ме лъгаха как ще ги вдигат,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Legal76 Разгледай мнениеЗа съжаление, цените на имотите няма да паднат, според мен. Напротив, ще продължат да се повишават.
Искам да ви попитам, едни 50-60 хил, които са недостъчни за имот, дали не е по-добре да се инвестират в биткойн, от колкото да се купи, гараж например?
Съответно, злато или друго, но, не и да стоят в банка.
За биткойни не знам, аз не им вярвам. За мен истината е имоти, земя, злато, сребро, мед и швейцарски франкове.
- 1 like
Коментар
Коментар