IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Съгласен съм с твоите изводи. Друг е въпроса, че при развързан курс и хитро управление могат да се постигнат несравнимо по-добри резултати. У нас никакъв шанс за подобно нещо обаче....
    Помисли си само колко щеше да открадне тиквата - ТРИЛИОНИ а не десетки милиарди. Те с борд окрадоха КТБ иначе всички банки - 95г повече от 10 бяха. КФН не съм чул НИ ЕДИН МАЖОРИТАР да е наказал. Само аз знам поне за 10 дето ЯКО ЛЪЖАТ, то не знам за някой дет не лъже
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Бордът отблизо

Значи който не е поискал....
      В Еврозоната по-добре ли ще е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

какво беше преди година? цените ли паднаха?
        Затвориха света Март ,а преди това ми се подигравахте за датата на кризата ,относно пазара ,всички бяха в ступор и всички твърдяха че цените ще паднат ,но те не паднаха ,една година по-късно всички са в хора на повищаващи цените и се пита в задачата догодина дали ще паднат при положение че никой не познава нито в едната нито в другата посока когато прогнозира

Коментар

Хубава задача с много грешни условия.
          Бордът отблизо

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ако нямаше борд щяхме да сме по зле от Турция по инфлация и обезценка на валутата. За венецуела не съм сигурен. Нашите "управляващи" за доказани КРАДЦИ и некадърници, така че всяко нещо което малко от малко може да ги озапти е добре дошло. Ето вчера излезе че са ЛЪГАЛИ в статистиката за БВП също като Гърция навремето
            Съгласен съм с твоите изводи. Друг е въпроса, че при развързан курс и хитро управление могат да се постигнат несравнимо по-добри резултати. У нас никакъв шанс за подобно нещо обаче....

Коментар

Ако заплатите в Унгария са се качили 200% за 10 години и валутата е обезценила 50% а в България заплатите са се качили 50% за 10 години и имаме животоспасяващ валутен борд, та се пита в задачата коя е най-бедната държава в Евросъюза.
              Хубава задача с много грешни условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ако нямаше борд щяхме да сме по зле от Турция по инфлация и обезценка на валутата. За венецуела не съм сигурен
                Или почти като Полша. Никога няма да разберем. Но, както е казал един американец - който избира сигурността пред свободата....

Коментар

Ако заплатите в Унгария са се качили 200% за 10 години и валутата е обезценила 50% а в България заплатите са се качили 50% за 10 години и имаме животоспасяващ валутен борд, та се пита в задачата коя е най-бедната държава в Евросъюза.
                  ако нямаше борд щяхме да сме по зле от Турция по инфлация и обезценка на валутата. За венецуела не съм сигурен. Нашите "управляващи" за доказани КРАДЦИ и некадърници, така че всяко нещо което малко от малко може да ги озапти е добре дошло. Ето вчера излезе че са ЛЪГАЛИ в статистиката за БВП също като Гърция навремето
                  Last edited by bota156; 09.12.2021, 16:46.
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Наскоро дадох и примера за форинта. Обезценил се е 50% спрямо еврото за последните 10 години..... Съвсем друга базова инсталация....
                    Ако знаеш във Венецуела какви са лихвите .....:-) И всички са трилионери....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не знам кой какъв експерт е ,но преди точно година всики бяхте със зяпнали уста и мълчахте като риби ,нали така беше ???
                      Не се имам за експерт ,но и не говоря глупости както повечето от вас .
                      Чудно ми е както всички в момента се кълнат и в децата си че ръста ще продължи и път назад няма ако се обърне палачинката догодина какви ли простотии ще изръсите .
                      какво беше преди година? цените ли паднаха?
                      препоръка е

Коментар

• https://www.mediapool.bg/ek-e-varnal...ews329871.html

ХА ХА ХА ХА

Пари ,милиарди ..йок

Коментар

няма какво да съжаляваш, знаеш ли как ми оправи деня.
                          ама и тоя пешето, па как можа да напише всичко, което мисля за подобни експерти
                          Не знам кой какъв експерт е ,но преди точно година всики бяхте със зяпнали уста и мълчахте като риби ,нали така беше ???
                          Не се имам за експерт ,но и не говоря глупости както повечето от вас .
                          Чудно ми е както всички в момента се кълнат и в децата си че ръста ще продължи и път назад няма ако се обърне палачинката догодина какви ли простотии ще изръсите .

Коментар

• https://www.luximmo.bg/imot/33923?gc...BoCC54QAvD_BwE

Ето справка по моя дивелепмънт

Обърнете внимание на задрасканата цена
                            Last edited by nkavrakov1982; 09.12.2021, 15:13.

Коментар

в тази връзка, как ли ще е лева ако го развържат
                              Надали ще посмеят. Чисто цифрово/дългово към момента ако го направят би трябвало да поскъпне.... еврото е тотал щета както и повечето значими валути . Не може да се сравняваме засега с фалирали дефакто държави с по 100+ дълг и тотал дълг по 300-400% , но тези неща често са извън логиката и са подвластни на паниката.... Та развържат ли го ще поевтинее бързо и много :-)
                              Разбира се след няколко години по 10-20 млрд нов дълг както се очертава вече и на теория ще трябва да поевтинее....та дано не се стигне до развързване :-)
                              В Румъния леята също поевтинява постоянно. Само Чехия е изключение Всяка страна от нашият тип с ''независим'' и развързан курс си го пипа по различни поводи от време на време в по-голяма степен от основните валути :-)

Коментар

в тази връзка, как ли ще е лева ако го развържат
                                Сакън че ще изгорим, тва да не му минава на никой през главата.

Коментар

X