Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Бордът отблизо
В Еврозоната по-добре ли ще е ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво беше преди година? цените ли паднаха?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хубава задача с много грешни условия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ако нямаше борд щяхме да сме по зле от Турция по инфлация и обезценка на валутата. За венецуела не съм сигурен. Нашите "управляващи" за доказани КРАДЦИ и некадърници, така че всяко нещо което малко от малко може да ги озапти е добре дошло. Ето вчера излезе че са ЛЪГАЛИ в статистиката за БВП също като Гърция навремето
Коментар
� -
Ако заплатите в Унгария са се качили 200% за 10 години и валутата е обезценила 50% а в България заплатите са се качили 50% за 10 години и имаме животоспасяващ валутен борд, та се пита в задачата коя е най-бедната държава в Евросъюза.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ако нямаше борд щяхме да сме по зле от Турция по инфлация и обезценка на валутата. За венецуела не съм сигурен
Коментар
� -
Ако заплатите в Унгария са се качили 200% за 10 години и валутата е обезценила 50% а в България заплатите са се качили 50% за 10 години и имаме животоспасяващ валутен борд, та се пита в задачата коя е най-бедната държава в Евросъюза.Last edited by bota156; 09.12.2021, 16:46.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Наскоро дадох и примера за форинта. Обезценил се е 50% спрямо еврото за последните 10 години..... Съвсем друга базова инсталация....
Ако знаеш във Венецуела какви са лихвите .....:-) И всички са трилионери....:-)
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не знам кой какъв експерт е ,но преди точно година всики бяхте със зяпнали уста и мълчахте като риби ,нали така беше ???
Не се имам за експерт ,но и не говоря глупости както повечето от вас .
Чудно ми е както всички в момента се кълнат и в децата си че ръста ще продължи и път назад няма ако се обърне палачинката догодина какви ли простотии ще изръсите .препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
няма какво да съжаляваш, знаеш ли как ми оправи деня.
ама и тоя пешето, па как можа да напише всичко, което мисля за подобни експерти
Не се имам за експерт ,но и не говоря глупости както повечето от вас .
Чудно ми е както всички в момента се кълнат и в децата си че ръста ще продължи и път назад няма ако се обърне палачинката догодина какви ли простотии ще изръсите .
- 2 Харесвания
Коментар
� -
https://www.luximmo.bg/imot/33923?gc...BoCC54QAvD_BwE
Ето справка по моя дивелепмънт
Обърнете внимание на задрасканата цена
Last edited by nkavrakov1982; 09.12.2021, 15:13.
- 1 like
Коментар
� -
в тази връзка, как ли ще е лева ако го развържат
Разбира се след няколко години по 10-20 млрд нов дълг както се очертава вече и на теория ще трябва да поевтинее....та дано не се стигне до развързване :-)
В Румъния леята също поевтинява постоянно. Само Чехия е изключение Всяка страна от нашият тип с ''независим'' и развързан курс си го пипа по различни поводи от време на време в по-голяма степен от основните валути :-)
Коментар
� -
в тази връзка, как ли ще е лева ако го развържат
- 1 like
Коментар
�
Коментар