Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Леле, кои са точно фактите за поскъпването? Няма нито един фундаментален елемент, който да подкрепя поскъпване, по-скоро спад от 70% е напълно нормален на фона на мизерията в БГ и обезлюдяването.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ето я обявата https://m.imot.bg/details/1i164208124533554
Звъним и си уреждаме оглед бдз проблем. На “продадена” къща прави ли се оглед бре?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Свърши тя. Продали са я. И си трае Кавръка. Да, естествено че цялата къща. Сега остава ако иска да сподели за колко са я продали.
Звъним и си уреждаме оглед бдз проблем. На “продадена” къща прави ли се оглед бре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми тя темата как да стане прозрачна за нови потребители и четящи като се опитваме да дадем факти, че едно говорят, а друго правят инвеститори в недвижими имоти. Това е целта, в анонсирането на имотите има спекулативен елемент, трябва да се знае. А понижители всъщност вярват в поскъпването. И вие също. Изразяваме го и подкрепяме с факти. Ето има потребители купили земя, други продали в провинцията с цел да купят в Сф и голям град.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
цялата къща за 60к Е ли. бре?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от RUBLA Разгледай мнениеМоля пишете най-после по темата. Няма какво да разисквате наложен БАН, а личностни характеристики и анализи на ЛС.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКаврък, може ли един личен въпрос? Имах интерес към къщата в Карлово. Що не казваш че сте я продали в края на Декември м.г. заедно с чичо ти и брат ти? Бях ти намерил клиент за 60К€.
Поне кажи на Таралежа да спре да спекулира.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКаврък, може ли един личен въпрос? Имах интерес към къщата в Карлово. Що не казваш че сте я продали в края на Декември м.г. заедно с чичо ти и брат ти? Бях ти намерил клиент за 60К€.
Поне кажи на Таралежа да спре да спекулира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Според мен, тази статистика не показва повишено търсене, а показва, че вече много жълти и зелени апартаменти са получили актуване и много хора са сложили наморниците.
Обикалям из София и се оглеждам. Не мисля, че има място/точка в София, която в радиус от 200м по въздух или по земя да няма кран?!?
Това за мен е индикация, че тухлите ще свършат и трябва да се купуват яко преди да са им паднали цените
Евго, тук съм бре. Мисля, че последните 2-3г. станах активен понижител(вярно ми беше малко трудно 21г и 22г като понижител, но 23 вече се вижда светлина в тунела се ядва) и просто не боря цените публично...все още...или пък почнах
Надявам се и аз да имам скоро какво да кажа, но дали за покупка или продажба няма да издавам засега...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
не ми се обсъжда това
и без друго след малко ще го затрият
кажи сега, иде ли криза, не иде ли
ще гърмят ли банките по саш или отдругаде ще скочи заека
Борят се със зъби и нокти да устискат лихвите ниски!
Тъй че - по 1 кошничка всеки дАн за тях.Не на мен - на ТЯХ!
пп
Влизането в еврозоната няма да пвлияе еднопосочно - ще има и натиск в посока нагоре, ама затова не трябва да се четат статии на "експерти", където вътре само брокери коментират еврозоната - сякаш са наясно за ефектите, които ЕЦБ ще причини.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Изглежда, че си прав. 1/3 от информацията тук е от интерес, другото е чисто плюене.
Преди 5 години като стартиращ инвеститор дойдох тук да обменя идеи. Нахулиха ме, обидиха ме и спрях да постя след седмица.
Сега 5 години по-късно се надявах да е различно, но виждам същото със същите хора. Не мога да си представя да си прекарвам времето ежедневно с подобни занимания.
Изключително токсична среда в специализиран форум около материя, която привлича уж интелигентни, успешни хора. Не мога да го разбера.
Има ли някъде алтернатива на български с истински, състоятелни дискусиии?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар