Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Случката е такава,че дори не е сигурно ,че има сериозен купувач.Уж го търсел ,с негов приятел,а взе да подпитва и дали сме имали и други имоти за продаване,после почва да се пазари преди още изобщо да е видял имота.
Най важното е че ние не сме там,а брат ми дори е в Дания,и без брокер,няма ка да стане,защото брокера физически движи всичко в Карлово,имаше и проблем с гаражите,който оправихме и оак брокерката ще докара всичко до вписване и на двата гаража(всъщност е двоен такъв).Ние каквото можахме направихме с чичо ми и той ни съдейства.
Относно доказването на доходите мисля че масово хората имат спестявания от какво ли не до работа в чужбина,през ако щеш и бакшиши от някаква дейност,или дребен бизнес който не е изцяло на светло и ред,още неща,така че не виждам приблем с това.Данъчните знаят много добре тези неща.
През банките става и с кредити и ,там така купуват,от самата брокерка го знаем.
Не ме разбирайте погрешно,ок съм и с кеша,още по добре ,но така като гледам изобщо не се знае тази история с приятеля дали е достоверна,дали изобщо някой е сериозен или го е харесал и така нататък.
Коментар