Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеТа по темата: какво увеличение на цените очаквате за следващите 1-2-3 години?
Това е моята прогноза за тухлите в бг.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
А, да. И залита което е неприемливо за човек с неговите претенции. Кулак ще става, каскет, ще беси, разстрелва, Джони и той донякъде...че обществото е гнило така е, съгласен съм, но с болшевизъм и пролетарски методи не е добре. Никак! А и да доказва произход на парите Кавръка, това бих го посъветвал. И тогава да реже глави. Ма ще трябва да изреже не на тези които иска.Last edited by nradev1111; 24.02.2024, 22:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
След 3 години в СФ очаквам да има ръст 0-15%. Сигурен съм, че покачването на лихвите няма да има големия понижителен ефект, който много очакват (за БГ говоря, не за други държави).
Аз оперирам с тази прогноза, но вече не купувам имоти, купувам активи с много по-висока проекция на ръст.
Сподели и на нас какви са тези активи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
След 3 години в СФ очаквам да има ръст 0-15%. Сигурен съм, че покачването на лихвите няма да има големия понижителен ефект, който много очакват (за БГ говоря, не за други държави).
Аз оперирам с тази прогноза, но вече не купувам имоти, купувам активи с много по-висока проекция на ръст.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ей така и не я научи тая София ...сградата източно от Докторската пада се точно срещу нея източната част на градинката с дървени парапети и мраморна облицовка е цялата ...
Но там не можеш пипна. Там са тежки наследници на комунягите, ще береш ядове.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Къде? На Шипка ли? Под Руския център срещу училище В. Априлов...там има една нова сграда с по апарт на етаж, сигурно са по 200 кв.м.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
на джонката му помогна
купи ап. във вазов с помощта на доверения адвокат
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
На какво ли не е способен за заветното епк в красна. Ще премине от жълта жилетка на потниче със сбъркана дъга. И от социална революция на сексуална такава. Ама и това не помага, жонката е жив пример.
купи ап. във вазов с помощта на доверения адвокатпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеТа по темата: какво увеличение на цените очаквате за следващите 1-2-3 години?
btw, за екп в Красна поляна ли е цялата драма?
Аз оперирам с тази прогноза, но вече не купувам имоти, купувам активи с много по-висока проекция на ръст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, не може така селективно да ги споделяш
като ще е, да е.
вдигай знамето с преобладаващи топли тонове
и се обявявай за двупосочното движение в дупница
- 2 Харесвания
Коментар
-
?
Всички издават поне на БДС с Ел. Инсталация. Казваш, че трябва да правиш Ел. Инсталация наново ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Помниш ,за теб фронтално сградата на Докторската,4 стаен.Останалите несподелящи новите ценности аут от обществотоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
?
Всички издават поне на БДС с Ел. Инсталация. Казваш, че трябва да правиш Ел. Инсталация наново ли?
отделно ако иска да има за климатици, термопомпи и тн уреди - трябва да ходи да рисува къде как - иначе после къртене снаждане и така + какви предпазители за кръгове изискващи по-голяма мощност.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар