Първоначално изпратено от yalokin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хайде сега ограничи понятието "България" до няколкото улици/райончета в София, които реално и единствено стават за живеене. Пазарните цени за тези район умножи по 1,5 за да получиш цената на истински квадратен метър. Получената сума радели на средната заплата в София.
Изведнъж излиза, че жилищата са едни от най-недостъпните в Европа.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Голям си наивник. Заради такива като теб се надува балона. Ще ми купува на балонните цени като са само най-достъпни в света .Не трябва просто да са най-достъпните в света. Трябва и да са най-евтините номинално.... И тогава бам при продавача и му заявявам дай 300% отстъпка....фениксови....:-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ЦветомирК Разгледай мнение
България е на трето място сред най-достъпните жилищни пазари в света:: Investor.bg
България е на трето място сред най-достъпните жилищни пазари в света
Страната ни е изпреварена само от Индия и Турция в класация на британски портал
Докато България не заеме 1-вото място в тази класация, няма да помисля за имот. Ще си чакам пукането на балона.
Изведнъж излиза, че жилищата са едни от най-недостъпните в Европа.
Особеното на белите държави е, че там реално всичко става за живеене. Дори най забутаните села изглеждат като картинки. В България имотите и местата, които стават, се броят на пръсти, а разрухата и мизерията са фрапиращи. Няма как да се сравнява цената на кофтор с тази на качествен имот и да се правят подобни неверни заключение. В България всичко е измама, фалш и боклук.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Голям си наивник. Заради такива като теб се надува балона. Ще ми купува на балонните цени като са само най-достъпни в света .Не трябва просто да са най-достъпните в света. Трябва и да са най-евтините номинално.... И тогава бам при продавача и му заявявам дай 300% отстъпка....фениксови....:-)
- 1 like
Коментар
� -
България е на трето място сред най-достъпните жилищни пазари в света:: Investor.bg
Докато България не заеме 1-вото място в тази класация, няма да помисля за имот. Ще си чакам пукането на балона.Нещо пазарът ли е забуксувал, та се налага такова нелепо включване на медиите?
Все пак има и малко по-наблюдателна аудитория, която не яде доматите с колците.
Колкото до самата класация, като се има предвид разглежданите държави и избраната методология за оценяване, мястото ни е съвсем нормално.
- 1 like
Коментар
� -
Докато България не заеме 1-вото място в тази класация, няма да помисля за имот. Ще си чакам пукането на балона.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеСпециален поздрав за любителите на деЦки стаи.... борсови акули :-).
10 квадрата са си цяло жилище и да не съм прочел повече някой да пише лошо за тях !
https://www.youtube.com/watch?v=5csZZgbeSKc&t=199s
Стават и за отдаване под наем даже :-)
Last edited by ЦветомирК; 30.11.2021, 14:37.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Специален поздрав за любителите на деЦки стаи.... борсови акули :-).
10 квадрата са си цяло жилище и да не съм прочел повече някой да пише лошо за тях !
https://www.youtube.com/watch?v=5csZZgbeSKc&t=199s
Стават и за отдаване под наем даже :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.11.2021, 14:14.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Точно съм те разбрала значи и правилно си ме разсмял. Скоро ще започнете да се молите със сълзи за цени от 2015-2016 гМен и цените от 2019 г. ме устройват, ама няма.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеЗнам, знам, че това няма връзка с поскъването на жилищните имоти, ама знае ли човек.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Влязъл съм общо с около 53К€. За една година от предишните 24К€ имам малко над 15% чиста доходност.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеЗнам, знам, че това няма връзка с поскъването на жилищните имоти, ама знае ли човек.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Знам, знам, че това няма връзка с поскъването на жилищните имоти, ама знае ли човек.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеА някои току що се набутаха в непродаваеми гаражи.
Това е все едно да подпишеш договор за покупка на фабрика на 8-ми септември 1944 в 23:55 часа. Колко мъка има по този свят господи, колко мъка... Оттървавайте се от гаражите, че вратата отесня!
Last edited by ЦветомирК; 30.11.2021, 10:19.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар