Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Също и аз съм го доказвала многократно и не само с числа, а и с конкретни примери
Най-смешно ми е когато се опитваш да убедиш хората, че е много по-добре да си купуват апартаменти извън БГ, като им трябват такива в София, а самия ти не го правиш. Дори няма да отворя дума ,че не е само цената ,а и куп други неща за които не пишеш или от незнание или защото не подкрепя тезата ти
Сметни ми една средна Берлинска заплата при лихва 0,9% колко квадратни метра (реални) може да финансира в Берлин и го съпостави с една средна Софийска заплата при лихва 2,7%. Хайде да те видя, нали уж работиш в Церн, една такава проста сметка можеш да направиш надявам се.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Остава и да го докажеш с числа. Само че не можеш.
Аз моето твърдение съм го доказвал многократно с конкретни примери.
Най-смешно ми е когато се опитваш да убедиш хората, че е много по-добре да си купуват апартаменти извън БГ, като им трябват такива в София, а самия ти не го правиш. Дори няма да отворя дума ,че не е само цената ,а и куп други неща за които не пишеш или от незнание или защото не подкрепя тезата ти
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Напълно съгласна съм с теб, нямаш друга работа и искаш да се заяждаш с някой ! Каквито и факти да ти показва човек ,че наистина имотите в София, са много по-достъпни от тези в другите държави няма да се съгласиш, а те наистина са такива !!!
Аз моето твърдение съм го доказвал многократно с конкретни примери.
Коментар
� -
За губене на време, когато имам такова.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Джони,след като за теб имотите не са никаква инвестиция, какво търсиш и защо си само в тази тема????? Има толкова много теми за други инвестиции във форума..обясни защо не излизаш оттук?
Коментар
� -
Различните мнения се уважават тогава, когато са подплатени с факти, числа и анализи. Моята позиция е винаги била придружавана с конкретни примери.
Досега нищо разумно не съм чул нито от теб, нито от останалите повишители. Вие едно към едно копирате брокерските статии - най-достъпните имоти били в София, имотите пазели от инфлация, имотите били добра инвестиция и още купища лъжи и дрънканици, за които не предоставяте нито едно доказателство или поне опит за такова.
Дори горното ти изказване е типично хлапашко.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Аз ти подсказвам, ти ако искаш се сещай
После само не се чуди защо никоя жена (или мъж, при теб не е сигурно) не се задържа около теб.
За 10ти път - не съм брокер (не всеки, който е на различно менние от теб, упражнява тази "професия").
Досега нищо разумно не съм чул нито от теб, нито от останалите повишители. Вие едно към едно копирате брокерските статии - най-достъпните имоти били в София, имотите пазели от инфлация, имотите били добра инвестиция и още купища лъжи и дрънканици, за които не предоставяте нито едно доказателство или поне опит за такова.
Дори горното ти изказване е типично хлапашко.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Откога казването на истината е мрънкане?
А да, забравих, за вас брокерите понятието истина не съществува.
После само не се чуди защо никоя жена (или мъж, при теб не е сигурно) не се задържа около теб.
За 10ти път - не съм брокер (не всеки, който е на различно менние от теб, упражнява тази "професия").
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Поради същата причина, заради която ти не купуваш, а само мрънкаш
А да, забравих, за вас брокерите понятието истина не съществува.
Коментар
� -
Дори и да могат да я купят - защо да не купят 100 пъти по-високо качество на същата цена извън БГ е въпросът.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако има пазар на който купувачите не могат да си купят стоката на над 90% от процента потенциални купувачи ,как ще се осъществява и как ще съществува изобщо пазар ???
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако има пазар на който купувачите не могат да си купят стоката на над 90% от процента потенциални купувачи ,как ще се осъществява и как ще съществува изобщо пазар ???
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Тя темата е ясна цените достигнаха нива при които на над 90% от българите вече им е все тая дали ще нарастват повече
А те тепърва ще нарастват още
Тия дето миналата година обясняваха че цените са балон следващата ще са съгласни уше да си отрежат само да може да купят на цените от миналата година
Коментар
�
Коментар